progestan baslamadı. estrofemi arttirdi cuma gel dedi. sadece estrofem icip gitcem. insallah ertelenmesin de uzaması sorun degilCanım iğnelerini yazdımı? Progestan iğneyi kullanmaya başlayınca artar kalınlığı.Bence kalınlaşır transfere yaklaştıkca bu ay yapar.
erken sizin bence transfer gununu saymayınEvden çalışıyorum canim. Yani aslinda su an çalışıyorum. Yok tatlım ta en azindan silik de olsa çıkardı 4. Gun. Transfer ile birlikte 5. Gun cunku. Acaba gidip kan mi versem aksama doğru
ya ilaçtan oldugunu cok düşünmüyorum bende cünki öncesinde de vardı.. benm korkum gebelikdw durumun artmasi su halimle bile 9 aylık cocuk taşıyoe gibiyim nefws nefese kaliyorum hep ama sorun kalpde dgil kafada sanirimYa canım benimde tansiyon düşük kalp atışı 100 lerde ya ilaçların etkisi yada stresten napmalı bilemedim
Eğer cuma son kontrolün olursa senin transferin de haftaya çarşamba olurprogestan baslamadı. estrofemi arttirdi cuma gel dedi. sadece estrofem icip gitcem. insallah ertelenmesin de uzaması sorun degil
Eğer cuma son kontrolün olursa senin transferin de haftaya çarşamba olurprogestan baslamadı. estrofemi arttirdi cuma gel dedi. sadece estrofem icip gitcem. insallah ertelenmesin de uzaması sorun degil
ay insallahEğer cuma son kontrolün olursa senin transferin de haftaya çarşamba olurhayırlı olsun
Aynen bende de oluyo meditasyonda acayip uykum geliyo zaten bide progesteron da uyku yapıyobide geçen dinleneyim ruhu dinlendiriyim diye meditason yaptim ama uyuyakalmısım hahahah
Cuma 3.gidişin olacak dimi.Bende 3.kez cuma gittim cumartesi progesteron ve diğer ilaçlar başladı yarın transfer inşallah yolunda giderseay insallahama daha progestan falan baslamadi senin progestan basladıktan kac gun sonra oldu transfer. herhalde cumadan sonra bi kontrol daha olabilir
5 gun sonra oldu benim.ay insallahama daha progestan falan baslamadi senin progestan basladıktan kac gun sonra oldu transfer. herhalde cumadan sonra bi kontrol daha olabilir
kesinlikle o kadar haklisin ki bende çok pozitif düşünüyorum biliyorum erken yaptım testi transfer dahil 5. gun ama biraz uzuldum açıkçası yapıcaktım aslında bugün yarın diye sartlandirmistim kendimi transfer öncesi hamile kalıcam diye bütün işlerimi hallettim ama nasip bakalim insallah olur benimde bu son embriyom benimdeTedaviye pozitif girin hamile olacak gibi işlerinizi ayarlayın sakın olumsuz düsünmeyin ilk tüp bebekte müdürümle konuştum hocam ben hamile olarak dönücem derslerimi ayarlar mısınız diye gülerek inşallah hocam ben 3gune sikistiririm derslerinizi demişti. Ocaktaki tedavimde hicbir şey düşünmeden başladım sanki olmayacak gibi dedim ve negatif ile sonuçlandı. Ramazan başlangıcında tedavi öncesi kilo vereyim hamileliğime zayıf gireyim dedim ve 61 kilodan 55 kiloya indim tedavi öncesi olumlu bir şekilde başladım bu tedaviye ve inşallah pozitif sonucu cumartesi görürüm. Yıllar önce dershaneye giderken öğretmenler bu kadar kaptırma kendini atanamazsan üzülürsün diyorlardı ben öyle bir şey yok atanacam hatta nişanlılım yanına usaka atanicam derdim o sene atandım uşak olmadı acilmadigi için ama 1 saat uzaklıkta denizlinin bir ilçesine atandım. Unutmayın pozitifi de negatifi de biz cagiriyoruz
Aynen canım çok güzel söylemişsin.İnsan bazen tutmama olasılığı olduğunu da kafasından atamıyor ama her zaman pozitifi hayal etmek lazım iyi düşündükce onu hayatımıza çağırdığımıza inanıyorum.Tedaviye pozitif girin hamile olacak gibi işlerinizi ayarlayın sakın olumsuz düsünmeyin ilk tüp bebekte müdürümle konuştum hocam ben hamile olarak dönücem derslerimi ayarlar mısınız diye gülerek inşallah hocam ben 3gune sikistiririm derslerinizi demişti. Ocaktaki tedavimde hicbir şey düşünmeden başladım sanki olmayacak gibi dedim ve negatif ile sonuçlandı. Ramazan başlangıcında tedavi öncesi kilo vereyim hamileliğime zayıf gireyim dedim ve 61 kilodan 55 kiloya indim tedavi öncesi olumlu bir şekilde başladım bu tedaviye ve inşallah pozitif sonucu cumartesi görürüm. Yıllar önce dershaneye giderken öğretmenler bu kadar kaptırma kendini atanamazsan üzülürsün diyorlardı ben öyle bir şey yok atanacam hatta nişanlılım yanına usaka atanicam derdim o sene atandım uşak olmadı acilmadigi için ama 1 saat uzaklıkta denizlinin bir ilçesine atandım. Unutmayın pozitifi de negatifi de biz cagiriyoruz
sen testte pozitifi gördüm ya canim belirtin varmiydiTedaviye pozitif girin hamile olacak gibi işlerinizi ayarlayın sakın olumsuz düsünmeyin ilk tüp bebekte müdürümle konuştum hocam ben hamile olarak dönücem derslerimi ayarlar mısınız diye gülerek inşallah hocam ben 3gune sikistiririm derslerinizi demişti. Ocaktaki tedavimde hicbir şey düşünmeden başladım sanki olmayacak gibi dedim ve negatif ile sonuçlandı. Ramazan başlangıcında tedavi öncesi kilo vereyim hamileliğime zayıf gireyim dedim ve 61 kilodan 55 kiloya indim tedavi öncesi olumlu bir şekilde başladım bu tedaviye ve inşallah pozitif sonucu cumartesi görürüm. Yıllar önce dershaneye giderken öğretmenler bu kadar kaptırma kendini atanamazsan üzülürsün diyorlardı ben öyle bir şey yok atanacam hatta nişanlılım yanına usaka atanicam derdim o sene atandım uşak olmadı acilmadigi için ama 1 saat uzaklıkta denizlinin bir ilçesine atandım. Unutmayın pozitifi de negatifi de biz cagiriyoruz
oğlumda adet olacak gibi belirtilerim vardı aşırı kasık agrım oldu oradan anlamıştım hamile olduğumu ama bu sefer hiçbir agrım yok o yüzden olmayacak diye düşünmüştüm bugün testte silik ikinci çizgiyi görünce çok şaşırdım . Oglumda dusuk tehlikesi yaşadım 2 hafta hastanede yattım belki o kadar kasik ağrısı olması da o yüzdendi.sen testte pozitifi gördüm ya canim belirtin varmiydi
Ayyy çok sevindim sanki kendim olmuşum gibi. Benimde bugün adetimin 2 günü bende doktora gidicem. Bu ay transferim olacak hep pozitif olacak evet biliyorum vs diyorum ama çokta endişelerşm var diyorum nasıl idrara sıkışıcam ya tutamazsam idrarımı diyorum bi paniğim. Birde transfer günü eşten imza istiyorlar mı nasıl oluyorTedaviye pozitif girin hamile olacak gibi işlerinizi ayarlayın sakın olumsuz düsünmeyin ilk tüp bebekte müdürümle konuştum hocam ben hamile olarak dönücem derslerimi ayarlar mısınız diye gülerek inşallah hocam ben 3gune sikistiririm derslerinizi demişti. Ocaktaki tedavimde hicbir şey düşünmeden başladım sanki olmayacak gibi dedim ve negatif ile sonuçlandı. Ramazan başlangıcında tedavi öncesi kilo vereyim hamileliğime zayıf gireyim dedim ve 61 kilodan 55 kiloya indim tedavi öncesi olumlu bir şekilde başladım bu tedaviye ve inşallah pozitif sonucu cumartesi görürüm. Yıllar önce dershaneye giderken öğretmenler bu kadar kaptırma kendini atanamazsan üzülürsün diyorlardı ben öyle bir şey yok atanacam hatta nişanlılım yanına usaka atanicam derdim o sene atandım uşak olmadı acilmadigi için ama 1 saat uzaklıkta denizlinin bir ilçesine atandım. Unutmayın pozitifi de negatifi de biz cagiriyoruz
Ben de ikiz bekleyen arkadaşımla konuştum. Cok üzülmüştüm hic bir belirtim yoj diye dedi. Hatta 2. Yi planlamistim dedi. 9 gun test yaptım cikti. Sonra kan verdim dedi.oğlumda adet olacak gibi belirtilerim vardı aşırı kasık agrım oldu oradan anlamıştım hamile olduğumu ama bu sefer hiçbir agrım yok o yüzden olmayacak diye düşünmüştüm bugün testte silik ikinci çizgiyi görünce çok şaşırdım . Oglumda dusuk tehlikesi yaşadım 2 hafta hastanede yattım belki o kadar kasik ağrısı olması da o yüzdendi.
Olmuyor merak etme. Hatta ben hastaneye giderken hic idrara sikisik değildim. Hastanede tuttum. Yeterli geldi zaten.Ayyy çok sevindim sanki kendim olmuşum gibi. Benimde bugün adetimin 2 günü bende doktora gidicem. Bu ay transferim olacak hep pozitif olacak evet biliyorum vs diyorum ama çokta endişelerşm var diyorum nasıl idrara sıkışıcam ya tutamazsam idrarımı diyorum bi paniğim. Birde transfer günü eşten imza istiyorlar mı nasıl oluyor
Canım adetin kaçıncı günü gittin sen nasıl oldu tam anlayamadım ben adet oldum 2. Günüm yarın gidicem nasıl işliyor süreç. Bana o zaman doktor dedi ki progesteronuna bakıcam ona göre planlıcaz dedi sende nasıl oldu birazcık bilgi verir misinCuma 3.gidişin olacak dimi.Bende 3.kez cuma gittim cumartesi progesteron ve diğer ilaçlar başladı yarın transfer inşallah yolunda giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?