- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
o sıkışıklık zor bir durum ya dedikleri zaman da hemen almıyorlar 11de alıcaz diyerek 12.30ta aldılar en son sabah 8.30ta gitmistim tuvalete 11de gelip 1.30saat sonra alıcaz diyince gittim tuvaletimi yaptım sonrasında hastanede 1 sürahi şu içtim 12de yine çok tuvaletim geldi yarısını bosalttim eğer yarısını boşaltabilirim dersen çok sikisiksan boşalt canım gecen de yine geç aldılar dayanamdim yarısını bosalttimAyyy çok sevindim sanki kendim olmuşum gibi. Benimde bugün adetimin 2 günü bende doktora gidicem. Bu ay transferim olacak hep pozitif olacak evet biliyorum vs diyorum ama çokta endişelerşm var diyorum nasıl idrara sıkışıcam ya tutamazsam idrarımı diyorum bi paniğim. Birde transfer günü eşten imza istiyorlar mı nasıl oluyor
En korktuğum kısım o işte bide diyorum ki o transfer esnasında doktorun eline yaparmışım aklıma o geliyor gülme tutuyoro sıkışıklık zor bir durum ya dedikleri zaman da hemen almıyorlar 11de alıcaz diyerek 12.30ta aldılar en son sabah 8.30ta gitmistim tuvalete 11de gelip 1.30saat sonra alıcaz diyince gittim tuvaletimi yaptım sonrasında hastanede 1 sürahi şu içtim 12de yine çok tuvaletim geldi yarısını bosalttim eğer yarısını boşaltabilirim dersen çok sikisiksan boşalt canım gecen de yine geç aldılar dayanamdim yarısını bosalttim
her tedavi bir değilmiş aynen ilkinde çok ağrı çektim gece uykudan uyandırdı kaşık ağrılarım. Ama belki de düşük tehlikesi olduğu içindir 2 ay heyet raporu aldım yataktan çıkmadim onda. Şimdi hicbir belirtim yokBen de ikiz bekleyen arkadaşımla konuştum. Cok üzülmüştüm hic bir belirtim yoj diye dedi. Hatta 2. Yi planlamistim dedi. 9 gun test yaptım cikti. Sonra kan verdim dedi.
Canım beni hemşire transfer saati için aradığında özellikle aşırı sıkışmanıza gerek yok tutabilcek kadar sıkışsan yeter dedi hatta buraya gelince su içmeye başlarsın dedi orda da biraz bekletiyolar sanırım.Eşinle ikiniz transfer öncesi imza atacaksınızAyyy çok sevindim sanki kendim olmuşum gibi. Benimde bugün adetimin 2 günü bende doktora gidicem. Bu ay transferim olacak hep pozitif olacak evet biliyorum vs diyorum ama çokta endişelerşm var diyorum nasıl idrara sıkışıcam ya tutamazsam idrarımı diyorum bi paniğim. Birde transfer günü eşten imza istiyorlar mı nasıl oluyor
Canim benjm tekrarlayan cikolata kistim var 2 kere ameliyat oldum bu yüzden. Şuan da çikolata kisti ile donmus embriyo ile transfer oldum ve bugün çift çizgi gördüm testimde. Bu arada ilk hamileligimde de doktor kese ile birlikte yine kist gördü onda da çikolata kisti ile hamile kalmışım.Merhaba herkese, malum ilk transferim yani 2 embriyom tutmadı en iyi kalitede olmasına rağmen. Dr um küçük bir çikolata kisti görmüş ve emin olamamıştı ve dondurulmuş tek 1 embriyom var içerde. Regl oldum ve dr umla bugün görüştüm. O çikolata kistini görmüş olmasına rağmen transferi neden yaptığını ve daha bir çok soruyu beraberinde sordum. Çikolata kisti gebeliğe zaman zaman engel değil dedi ve embriyolarım çok kaliteli olduğu için bu yolu tercih ettiğini söyledi. Artık inanmaktan başka çare yok. Önümde iki yol var: ya bu kisti baskılayıp tek embriyoyu transfer etmek, yada 2. Tüp bebek tedavisine başlayıp tekrar yumurta toplamak ve ilaçlarla birlikte bi 15 bin lira daha bayılmak. İlk yolu göze alamadım, çünkü orda da transfer ücreti 3500 lirayı vericem ve muhtemelen o da tutmayabilir. İkinci yolu seçtim. Bu ay vitamin desteği prowomen ve teatrio hap verdi. Bir sonraki reglde hormon iğnelerine başlayıp sonrasında opu olacak. Hayırlısı diyelim.
Merak etme dayanıyorsunEn korktuğum kısım o işte bide diyorum ki o transfer esnasında doktorun eline yaparmışım aklıma o geliyor gülme tutuyor
Aynı gün. Transferimiz hayırlısı olsun hakkımızdakızlar selam yarın 17:30 da transferim olacak allahtan bi mani çıkmazsa.
Ayy inşAllah çok pis heyecanlıyımMerak etme dayanıyorsun
Benim dondurulmuş transfer birde ben öncesinde geçici menopoz iğnesi vurmuştum benim adet olmadan transfer hazırlığı başladı.Estrofemle başladım rstrofem başladıktan ortalama 17 gün sonra da transferim olmuş olacak.Seninki taze transfer sanırımCanım adetin kaçıncı günü gittin sen nasıl oldu tam anlayamadım ben adet oldum 2. Günüm yarın gidicem nasıl işliyor süreç. Bana o zaman doktor dedi ki progesteronuna bakıcam ona göre planlıcaz dedi sende nasıl oldu birazcık bilgi verir misin
Canim kistlerin yuzde 20-30 oraninda gebeligini etkiledigini duydum bende.yani tamamen hamile kalmana engel bir durum degil.kistleri kucultmek icin..ilac felan verilmedimi sana..bende cikolatakisti yok ama bir yakinimda vardi..ona ilac verilmisti..ole hatirliyorum..Merhaba herkese, malum ilk transferim yani 2 embriyom tutmadı en iyi kalitede olmasına rağmen. Dr um küçük bir çikolata kisti görmüş ve emin olamamıştı ve dondurulmuş tek 1 embriyom var içerde. Regl oldum ve dr umla bugün görüştüm. O çikolata kistini görmüş olmasına rağmen transferi neden yaptığını ve daha bir çok soruyu beraberinde sordum. Çikolata kisti gebeliğe zaman zaman engel değil dedi ve embriyolarım çok kaliteli olduğu için bu yolu tercih ettiğini söyledi. Artık inanmaktan başka çare yok. Önümde iki yol var: ya bu kisti baskılayıp tek embriyoyu transfer etmek, yada 2. Tüp bebek tedavisine başlayıp tekrar yumurta toplamak ve ilaçlarla birlikte bi 15 bin lira daha bayılmak. İlk yolu göze alamadım, çünkü orda da transfer ücreti 3500 lirayı vericem ve muhtemelen o da tutmayabilir. İkinci yolu seçtim. Bu ay vitamin desteği prowomen ve teatrio hap verdi. Bir sonraki reglde hormon iğnelerine başlayıp sonrasında opu olacak. Hayırlısı diyelim.
Canım çikolata kisti tüp bebekte engel değil üstelik sendeki küçükmüş.Bende solda 4cm sağdada küçük çok bekledim bende transferi birsürü işlem yapıldı aralıktan beri opu havuz yöntemi yapıldı 4 embriyom donduruldu sonra geçici menopoza girdim vs.Kistle hamile kalan çok arkadaşım var yani demem o ki o boyutta bir kisti baskılarlar merak etme bir engel de oluşturmaz.Transfer konusunda da senin kararın tabi bir toplama daha yaparsan şansını arttırırsın en kalitelilerini seçersiniz.Merhaba herkese, malum ilk transferim yani 2 embriyom tutmadı en iyi kalitede olmasına rağmen. Dr um küçük bir çikolata kisti görmüş ve emin olamamıştı ve dondurulmuş tek 1 embriyom var içerde. Regl oldum ve dr umla bugün görüştüm. O çikolata kistini görmüş olmasına rağmen transferi neden yaptığını ve daha bir çok soruyu beraberinde sordum. Çikolata kisti gebeliğe zaman zaman engel değil dedi ve embriyolarım çok kaliteli olduğu için bu yolu tercih ettiğini söyledi. Artık inanmaktan başka çare yok. Önümde iki yol var: ya bu kisti baskılayıp tek embriyoyu transfer etmek, yada 2. Tüp bebek tedavisine başlayıp tekrar yumurta toplamak ve ilaçlarla birlikte bi 15 bin lira daha bayılmak. İlk yolu göze alamadım, çünkü orda da transfer ücreti 3500 lirayı vericem ve muhtemelen o da tutmayabilir. İkinci yolu seçtim. Bu ay vitamin desteği prowomen ve teatrio hap verdi. Bir sonraki reglde hormon iğnelerine başlayıp sonrasında opu olacak. Hayırlısı diyelim.
Aynı gün. Transferimiz hayırlısı olsun hakkımızda
evet cuma 3.gidisim olacak. ilk adetin 3.gunu gittim gonapeptyl 3 gun vurdum 8 gun estrofem kullandım 9.gun kontrole gittim yani bugun. tek basina estrofeme devam dedi gunde 4 tane. cuma gel dedi. ama biraz rahim yatagı ince gibi dedi ondan belki süre uzar mi bilmiyorum.Cuma 3.gidişin olacak dimi.Bende 3.kez cuma gittim cumartesi progesteron ve diğer ilaçlar başladı yarın transfer inşallah yolunda giderse
Benimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mıBenim dondurulmuş transfer birde ben öncesinde geçici menopoz iğnesi vurmuştum benim adet olmadan transfer hazırlığı başladı.Estrofemle başladım rstrofem başladıktan ortalama 17 gün sonra da transferim olmuş olacak.Seninki taze transfer sanırım
Bana da bir ay dinlendirme yapilacak cumartesi opu var. Umarim bir ayi cok gecmezBenimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mı
İnanır mısınız bende ilk denemem de ilk günden itibaren aşırı kasık ve bel ağrısı cektim oğluma hamileydim hep düşük tehlikem vardı dikkat ettim ama onu kaybettim 4,5.ayında bu sefer ki denemem de çok şükür hiç agrım yok çok nadir bi gerilme oluyor ama sanki bu sefer daha iyiyimher tedavi bir değilmiş aynen ilkinde çok ağrı çektim gece uykudan uyandırdı kaşık ağrılarım. Ama belki de düşük tehlikesi olduğu içindir 2 ay heyet raporu aldım yataktan çıkmadim onda. Şimdi hicbir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?