- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
Kasik ağrısı bel ağrısı hamilelik belirtisi diyorlar ama evet hamilelik belirtisi olabilir ama sıkıntılı bir hamilelik de olabilir bizimki gibi . Öğrencilerimi kültür merkezine götürmüştüm 12 Mart gösterisi için. Oraya gittiğimde bir ağrı girdi tuvalete gittim kan boşandı benden. Eşim geldi hastaneye götürdü 2 hafta yattım her gun kan geldi yattigim sürece. Hastaneden çıkarken doktor kesin düşüncek gözüyle baktım bebeğine moralini bozmak istemedim dedi. Ama bebeğin sana iyi tutundu dedi. Biz de ismini savaşmayı seven anlamına gelen Göktuğ koydukİnanır mısınız bende ilk denemem de ilk günden itibaren aşırı kasık ve bel ağrısı cektim oğluma hamileydim hep düşük tehlikem vardı dikkat ettim ama onu kaybettim 4,5.ayında bu sefer ki denemem de çok şükür hiç agrım yok çok nadir bi gerilme oluyor ama sanki bu sefer daha iyiyimAllahım kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı bebekler nasip eylesin
Belki dr baskılarsa hamile kalabilirim, başka hiçbir sebep görmüyorum dedi çünkü.Canim benjm tekrarlayan cikolata kistim var 2 kere ameliyat oldum bu yüzden. Şuan da çikolata kisti ile donmus embriyo ile transfer oldum ve bugün çift çizgi gördüm testimde. Bu arada ilk hamileligimde de doktor kese ile birlikte yine kist gördü onda da çikolata kisti ile hamile kalmışım.
İnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?Canım çikolata kisti tüp bebekte engel değil üstelik sendeki küçükmüş.Bende solda 4cm sağdada küçük çok bekledim bende transferi birsürü işlem yapıldı aralıktan beri opu havuz yöntemi yapıldı 4 embriyom donduruldu sonra geçici menopoza girdim vs.Kistle hamile kalan çok arkadaşım var yani demem o ki o boyutta bir kisti baskılarlar merak etme bir engel de oluşturmaz.Transfer konusunda da senin kararın tabi bir toplama daha yaparsan şansını arttırırsın en kalitelilerini seçersiniz.
ay ben gibi hahaha transfer öncesi şunuda yapayım bunu da yapa ym hamile kalırsam yapamam diyip tüm evi kırkladımkesinlikle o kadar haklisin ki bende çok pozitif düşünüyorum biliyorum erken yaptım testi transfer dahil 5. gun ama biraz uzuldum açıkçası yapıcaktım aslında bugün yarın diye sartlandirmistim kendimi transfer öncesi hamile kalıcam diye bütün işlerimi hallettim ama nasip bakalim insallah olur benimde bu son embriyom benimde
beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dediİnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?
tek olmadıgma sevindim ahahaa ninni gibi geldi o banaAynen bende de oluyo meditasyonda acayip uykum geliyo zaten bide progesteron da uyku yapıyo
Ben de canım amh değerim çok iyi fakat yumurtalar irili ufaklı oluyor bu sefer doktorum üç ay geçici menepoz yaptı lucrin depot kullandım yinede sadece 6 yumurta toplandı bununda sadece bir tanesi 5. Güne gitti ve transfer etti hakkımızda hayırlısı eğer bu tutmaz ise natural tedavi yaparız dediİnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?
al bende de o kadaray ben gibi hahaha transfer öncesi şunuda yapayım bunu da yapa ym hamile kalırsam yapamam diyip tüm evi kırkladım
Benim burda gördüğüm kadarıyla herkese vermemişler ama benim doktorum her hastasına veriyorBenimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mı
Bence düzelir cumaya kadar rahimevet cuma 3.gidisim olacak. ilk adetin 3.gunu gittim gonapeptyl 3 gun vurdum 8 gun estrofem kullandım 9.gun kontrole gittim yani bugun. tek basina estrofeme devam dedi gunde 4 tane. cuma gel dedi. ama biraz rahim yatagı ince gibi dedi ondan belki süre uzar mi bilmiyorum.
Onu bende yaptım 10 çeşit yemek yaptim tüm evi temizledim.ay ben gibi hahaha transfer öncesi şunuda yapayım bunu da yapa ym hamile kalırsam yapamam diyip tüm evi kırkladım
İnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?
Evet bende de amh 2,47 çıktı çikolata kistinde yumurta çokmuş gibi amh çıkıyor ama yumurtalığın görünümü amh ile uyuşmuyor.Benim doktorum da öyle demişti.Ama 9 da az değil yine iyi durumdasın.beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dedi
Canim benim amh 3,8 bende de irili ufakli. Ayni boydan olanlar sanirim 7-8 tane falan. Cumartesi opu olacak bakalim kac tane toplucaklarİnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?
ben şöyle düşünüyorum cıkabilirde cıkmayabilirde herkes de cıkcak die birsey yok bence.. öyle birsey olsa doktorlar 4. 5. yada 6. gün kan testi yapalım derlerdi ama onlar 10.günde cagırıyo demekki bi mantıgı varKızlar ya 4agustosta 3.gun embrıosu transfer oldum bugun erken gebelık testı aldım tek cızgı.. Olsaydı sılıkte olsa bısıler cıkardı dıyorumadet sancısı gıbı bısıler de var bugun basladı ama normalde adetıme de cok var
Ne güzel canım tebrik ediyorumşimdi erken gebelik testi yaptım bu sefer 5 dakika içinde cıktı sonuç ama yine baya silik cıktı
Bana da verdi kan sulandırıcı ve transfer sonrasında da devam ettirmeyi düşünüyorum dediBenimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mı
İnşallah ya uzulmedım dersem yalan soylerım..ben şöyle düşünüyorum cıkabilirde cıkmayabilirde herkes de cıkcak die birsey yok bence.. öyle birsey olsa doktorlar 4. 5. yada 6. gün kan testi yapalım derlerdi ama onlar 10.günde cagırıyo demekki bi mantıgı var
bence ona takılma ve bekle .. benimde bu arada ara ara adet sancısı belirtiler geliyor. adet sanıcısına benzert belirti yaşayip hamile olanda cok var forumda okudum hep
insallahBence düzelir cumaya kadar rahim
Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde dün kontrolüm vardı yum 7 .8 görünüyordu boyutları 10 11 12 ydi senijkilerin boyutu kactiCanim benim amh 3,8 bende de irili ufakli. Ayni boydan olanlar sanirim 7-8 tane falan. Cumartesi opu olacak bakalim kac tane toplucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?