2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kasik ağrısı bel ağrısı hamilelik belirtisi diyorlar ama evet hamilelik belirtisi olabilir ama sıkıntılı bir hamilelik de olabilir bizimki gibi . Öğrencilerimi kültür merkezine götürmüştüm 12 Mart gösterisi için. Oraya gittiğimde bir ağrı girdi tuvalete gittim kan boşandı benden. Eşim geldi hastaneye götürdü 2 hafta yattım her gun kan geldi yattigim sürece. Hastaneden çıkarken doktor kesin düşüncek gözüyle baktım bebeğine moralini bozmak istemedim dedi. Ama bebeğin sana iyi tutundu dedi. Biz de ismini savaşmayı seven anlamına gelen Göktuğ koyduk

Belki dr baskılarsa hamile kalabilirim, başka hiçbir sebep görmüyorum dedi çünkü.

İnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?

ay ben gibi hahaha transfer öncesi şunuda yapayım bunu da yapa ym hamile kalırsam yapamam diyip tüm evi kırkladım

İnşallah, bu arada doktorum amh 2,8 ama sadece 9 yumurta topladık dedi. Bu kadar iyi amh da niye bu kadar irili ufaklı yumurta var anlayamıyorum dedi. Böyle bir sorunu olan var mı arkadaşlar?
beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dedi

Ben de canım amh değerim çok iyi fakat yumurtalar irili ufaklı oluyor bu sefer doktorum üç ay geçici menepoz yaptı lucrin depot kullandım yinede sadece 6 yumurta toplandı bununda sadece bir tanesi 5. Güne gitti ve transfer etti hakkımızda hayırlısı eğer bu tutmaz ise natural tedavi yaparız dedi

Benimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mı
Benim burda gördüğüm kadarıyla herkese vermemişler ama benim doktorum her hastasına veriyor

Bence düzelir cumaya kadar rahim

beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dedi
Evet bende de amh 2,47 çıktı çikolata kistinde yumurta çokmuş gibi amh çıkıyor ama yumurtalığın görünümü amh ile uyuşmuyor.Benim doktorum da öyle demişti.Ama 9 da az değil yine iyi durumdasın.

Kızlar ya 4agustosta 3.gun embrıosu transfer oldum bugun erken gebelık testı aldım tek cızgı.. Olsaydı sılıkte olsa bısıler cıkardı dıyorum adet sancısı gıbı bısıler de var bugun basladı ama normalde adetıme de cok var

Canim benim amh 3,8 bende de irili ufakli. Ayni boydan olanlar sanirim 7-8 tane falan. Cumartesi opu olacak bakalim kac tane toplucaklar

ben şöyle düşünüyorum cıkabilirde cıkmayabilirde herkes de cıkcak die birsey yok bence.. öyle birsey olsa doktorlar 4. 5. yada 6. gün kan testi yapalım derlerdi ama onlar 10.günde cagırıyo demekki bi mantıgı var
bence ona takılma ve bekle .. benimde bu arada ara ara adet sancısı belirtiler geliyor. adet sanıcısına benzert belirti yaşayip hamile olanda cok var forumda okudum hep

Benimde dondurulmuş embriyo pkos oldugu için 1 ay dinlenme verdi doktorum. Yarın gidicem ama bakalım ne zamana verecek günü bide kan sulandırıcıyı herkese veriyorlar mı
Bana da verdi kan sulandırıcı ve transfer sonrasında da devam ettirmeyi düşünüyorum dedi

İnşallah ya uzulmedım dersem yalan soylerım..

Canim benim amh 3,8 bende de irili ufakli. Ayni boydan olanlar sanirim 7-8 tane falan. Cumartesi opu olacak bakalim kac tane toplucaklar
Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde dün kontrolüm vardı yum 7 .8 görünüyordu boyutları 10 11 12 ydi senijkilerin boyutu kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…