2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim ilk günlerdeki ağrılarım hiç kalmadı o yüzden umutsuzlandım.tek bildiğim karnımda iğne yerlerimin çok acıdığı.onun dışında bana transfer olduğumu hatırlatan bişi yok
ben algilayamiyorum korkuyorum bende de hissizlik var ama ağrılarımda var ilaçların etkisi biliyorum ama eklem ağrılarım arttı göğüslerim çok sis uçları aciyo bilmiyorum ya valla stres olduk

hadi ya tuhh uzuldum ama medıcalden memnun olanı da cok duydum kırılmasın umıdın.. hatta dedımmkı bu tutmazsa bırkez daha denıyım olur oda tutmazsa medıcale bır gıderım dıye dusunmustum
valla şöyle ilgililer ama sadece pozitife kadar 2 kez pozitif gordum sonra düşünmüyor umurlarında değil yalvar yakar kan sulandırıcı yazdırdım normal geliyo onlar için istersen 10 düşük yap umurlarında değil parayı ver yeterki

Günaydın kızlar bugün transferi olacak arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz. Bebisler size sımmsıkı tutunsun inşallah..
D Derinsart Bence hamilesin yazdıklarından içime öyle doğuyor. pinkbuyu bu kadar umutsuz olma. Biraz sabret simdiden kendini üzme ben ilk transferimde ilk idrar testini 10. gün yapmıştım. O güne kadar belki hamileyim diye hep moralimi yüksek tutmuştum. Ama ohs sikayetlerim vardı.
Benim transfer günü belli değil haftaya salı kontrole gittiğimde konuşacağız bakalım şimdilik estrofeme devam

anaaaa yok ya benımkıle ıkı uc gundebır transferden sonra bıle kan testıne cagırdılar her seferınde ılaclarımı duzenledıler

yaaa insallaaah canımen yakın arkdasımda dün sen hamilesin öyle hissediyorum dedi.. tabi sen yinede ne umutlan ne üzül.. düşünme dedi hahah bende öyle yapmaya calısıyorum ama icim karardı ssabahtır his geldi ne bileyim umarım yanılırım

Kaçıncı gün ? Transfer sonrası ? Ona göre daha net bişey söylenile bilir . Ama evet biraz düşük sanki ama 5 üzeri hamile sayılıyor embrio kaçıncı gündü ve bugün transferin kaçıncı günü ona göre kimyasal veya geç tutunma denile bilir . Hakkınızda hayırlısı olsun

10.günüm bugün test günümdü. 5.gün embriyosu canım amin inşallah

10.günüm bugün test günümdü. 5.gün embriyosu canım amin inşallah
5.gün embriosu ise doktorun net bişey söylememesi doğru takip gerektiriyor . 5 ci gün embriosu 10 günde referans arası senin sonucundaki gibi düşük beklenilmiyo . Ama aniden artada bilir 2 günde bir aynı yerde tekrarla .. istersen bide başka bi yerde ver ama üzülme herkeş kader kısmet .. sıkma canını

Öyle tabi hayırlısı neyse o olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…