- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ben algilayamiyorum korkuyorum bende de hissizlik var ama ağrılarımda var ilaçların etkisi biliyorum ama eklem ağrılarım arttı göğüslerim çok sis uçları aciyo bilmiyorum ya valla stres oldukBenim ilk günlerdeki ağrılarım hiç kalmadı o yüzden umutsuzlandım.tek bildiğim karnımda iğne yerlerimin çok acıdığı.onun dışında bana transfer olduğumu hatırlatan bişi yok
valla şöyle ilgililer ama sadece pozitife kadar 2 kez pozitif gordum sonra düşünmüyor umurlarında değil yalvar yakar kan sulandırıcı yazdırdım normal geliyo onlar için istersen 10 düşük yap umurlarında değil parayı ver yeterkihadi ya tuhh uzuldum ama medıcalden memnun olanı da cok duydum kırılmasın umıdın.. hatta dedımmkı bu tutmazsa bırkez daha denıyım olur oda tutmazsa medıcale bır gıderım dıye dusunmustum
amin canım inşallahhh@Elen123maviejderha @canskus ve ben hepimizin transfer günü çok iyi geçsin inşallah buradan pozitifin haberini vermek de nasip olsun
aminnn Allah razı olsunBugün transfer olacak kardeşlerimizin hayatına Bebekleri güneş gibi doğsun sağsalim güzel haberler alalım inşallah ♥♥♥
Nerde yaptırdın canim?valla ilk once hakan hoca diye bir oktor vardi pandemi de istifa etmis o doktorumdan cok memnundum ama merkez sadece para olarak goruyor bizi
Eklem agrilarim benim de arttı. Ilacin etkisiyle mi arttj acaba.ben algilayamiyorum korkuyorum bende de hissizlik var ama ağrılarımda var ilaçların etkisi biliyorum ama eklem ağrılarım arttı göğüslerim çok sis uçları aciyo bilmiyorum ya valla stres olduk
anaaaa yok ya benımkıle ıkı uc gundebır transferden sonra bıle kan testıne cagırdılar her seferınde ılaclarımı duzenledılervalla şöyle ilgililer ama sadece pozitife kadar 2 kez pozitif gordum sonra düşünmüyor umurlarında değil yalvar yakar kan sulandırıcı yazdırdım normal geliyo onlar için istersen 10 düşük yap umurlarında değil parayı ver yeterki
yani aklın yolu bir :) insallah ilerler benim öyle ilerleyen arkadasım var dogum yaptı takma kafana iiş yapma bol dinlen evdeŞimdi doktor aradı aynı söylediklerini söyledi canım cuma günü tekrarlycam vallahi sevincim kursağımda kaldı
yaaa insallaaah canımGünaydın kızlar bugün transferi olacak arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz. Bebisler size sımmsıkı tutunsun inşallah..
D Derinsart Bence hamilesin yazdıklarından içime öyle doğuyor.pinkbuyu bu kadar umutsuz olma. Biraz sabret simdiden kendini üzme ben ilk transferimde ilk idrar testini 10. gün yapmıştım. O güne kadar belki hamileyim diye hep moralimi yüksek tutmuştum. Ama ohs sikayetlerim vardı.
Benim transfer günü belli değil haftaya salı kontrole gittiğimde konuşacağız bakalım şimdilik estrofeme devam
Gerçekten miiyani aklın yolu bir :) insallah ilerler benim öyle ilerleyen arkadasım var dogum yaptı takma kafana iiş yapma bol dinlen evde
hepimiz öyle degil miyiz şu ara?Hııııı ay pardon ya beynım ucuk anlamamısım
evet evet hic bozma moralıni o cok dikkat etmişti kendine iyi beslendi uzandi kalkmadi simdi ikinciyi bile dogurdu büyüttü :)Gerçekten miiben de öyle konu açtım şimdi düşük değerle ilerleyen var mı diye umut oldun canım çok sağ ol
Kaçıncı gün ? Transfer sonrası ? Ona göre daha net bişey söylenile bilir . Ama evet biraz düşük sanki ama 5 üzeri hamile sayılıyor embrio kaçıncı gündü ve bugün transferin kaçıncı günü ona göre kimyasal veya geç tutunma denile bilir . Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar bugün test günümdü. Sonucumu aldım 24.84 çıktı. Hastaneyi aradım hemşireyi var da diyemiyoruz yokta diyemiyoruz dedi. Doktorum gün içerisinde arycakmış. Ne demek oluyor bu hevesim kursağımda kaldı
Oo maşallahevet evet hic bozma moralıni o cok dikkat etmişti kendine iyi beslendi uzandi kalkmadi simdi ikinciyi bile dogurdu büyüttü :)
10.günüm bugün test günümdü. 5.gün embriyosu canım amin inşallahKaçıncı gün ? Transfer sonrası ? Ona göre daha net bişey söylenile bilir . Ama evet biraz düşük sanki ama 5 üzeri hamile sayılıyor embrio kaçıncı gündü ve bugün transferin kaçıncı günü ona göre kimyasal veya geç tutunma denile bilir . Hakkınızda hayırlısı olsun
izmir medicalparkNerde yaptırdın canim?
yok canim bunların umrunda degilanaaaa yok ya benımkıle ıkı uc gundebır transferden sonra bıle kan testıne cagırdılar her seferınde ılaclarımı duzenledıler
5.gün embriosu ise doktorun net bişey söylememesi doğru takip gerektiriyor . 5 ci gün embriosu 10 günde referans arası senin sonucundaki gibi düşük beklenilmiyo . Ama aniden artada bilir 2 günde bir aynı yerde tekrarla .. istersen bide başka bi yerde ver ama üzülme herkeş kader kısmet .. sıkma canını10.günüm bugün test günümdü. 5.gün embriyosu canım amin inşallah
Öyle tabi hayırlısı neyse o olsun diyelim5.gün embriosu ise doktorun net bişey söylememesi doğru takip gerektiriyor . 5 ci gün embriosu 10 günde referans arası senin sonucundaki gibi düşük beklenilmiyo . Ama aniden artada bilir 2 günde bir aynı yerde tekrarla .. istersen bide başka bi yerde ver ama üzülme herkeş kader kısmet .. sıkma canını ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?