Karsıyakadan kemalpaşaya tasındık. tedavımı de tavmergen tup bebekte oldum.. sen?izmirin neresi
ahh ahh mecbur ya ınsan dıyorkı tutmazsa bırdaha tup bebek yaptırabılmem ıcın mecbur calısacaksın kızım dıyorum kendıme.. benım masa bası ya cok sorun olmaz sanırımay görsem gördügüm an işi bırakırıdım
valla benımde oyle ya mahvoldum..Ayıptır söylemesi inanılmaz gaz var bende ilaçtan mı diyorum
Bende şeffaf beyaz akintj geliyor.O zaman sana güzel haber o idrar koyulugu bende de var ve akıntı da oluyor hiç korkma derim ara ara ağrı olacak kuzum içime doğuyor sen sanki hamilesin
Ben karşıyakadayımKarsıyakadan kemalpaşaya tasındık. tedavımı de tavmergen tup bebekte oldum.. sen?
ay ciddenmii su gbi gelmis akıntı baya öncesinde daha afedersin daha kıvamlı akıntı olur sonra adet gelirdi ama simdi baya su gibi ama idrar koyulugu ve adet agırıs yinede beni cok tedirgin ediyorO zaman sana güzel haber o idrar koyulugu bende de var ve akıntı da oluyor hiç korkma derim ara ara ağrı olacak kuzum içime doğuyor sen sanki hamilesin
Bende sonraki transferre çalışıyor olcam. Hep bunu düşünüyorum. Tekrar yumurta toplatma icin izin al muayeneleri icin izin al transfer icin izin al zor yaniahh ahh mecbur ya ınsan dıyorkı tutmazsa bırdaha tup bebek yaptırabılmem ıcın mecbur calısacaksın kızım dıyorum kendıme.. benım masa bası ya cok sorun olmaz sanırım
Bende de öyle şeffaf akinti ve hafif hafif su gibi. Hic kanama falan da yok bende. Yerleşme kanaması oluyor çoğunda bende hic yok.ay ciddenmii su gbi gelmis akıntı baya öncesinde daha afedersin daha kıvamlı akıntı olur sonra adet gelirdi ama simdi baya su gibi ama idrar koyulugu ve adet agırıs yinede beni cok tedirgin ediyorcok negatif gördüğüm icin kokruyorum artık tüp ilk deniyorum ama yinede korku cok
ay yok işi bırakmak anlamda degil ucarak izin alır gdredim demek istedimahh ahh mecbur ya ınsan dıyorkı tutmazsa bırdaha tup bebek yaptırabılmem ıcın mecbur calısacaksın kızım dıyorum kendıme.. benım masa bası ya cok sorun olmaz sanırım
Selam canım sen ne zaman transfer oldun? Kaçıncı gün embriyosu?k tane? Seni de listemize ekleyelimvalla benımde oyle ya mahvoldum..
bendede kanama yok henüz.. nolcak böle bilmiiyorum baştan yapmak büyüyo gözümde ama mecburuz tutmazsaBende de öyle şeffaf akinti ve hafif hafif su gibi. Hic kanama falan da yok bende. Yerleşme kanaması oluyor çoğunda bende hic yok.
Canım iki hamileliğimde su gibi şeffaf akıntım oldu hem de o kadar çok ki sürekli çamaşır değiştiriyordum bence bu iyi habarBende de öyle şeffaf akinti ve hafif hafif su gibi. Hic kanama falan da yok bende. Yerleşme kanaması oluyor çoğunda bende hic yok.
inşallah pozitiftir ama olur da negatif olursa birsekilde sölersin. Birdahkine ama kimseyle paylaşma benceYarın test günüm kızlar.bugüne kadar iyi geldim de bugün çok gerginim.karnım ağrıyor,ağlamak istiyorum.sanki negatifmiş gibi geliyor soranlara nasıl söylerim diye düşünüyorum.aileler üzülücek onları düşünüyorum.karmakarışığım
bende hep fitil aaktıgı icin hergün degiştiriyordum.. Bugunde yine fitil vardir dedim yok gibi brişeydi ama akıntı sadece orta kısımda yoktu baya öne arkaya kadar sızmısCanım iki hamileliğimde su gibi şeffaf akıntım oldu hem de o kadar çok ki sürekli çamaşır değiştiriyordum bence bu iyi habar
Rabbim siki siki tutunmalarini nasip eder insallah ..Elen123 @maviejderha @canskus ve ben hepimizin transfer günü çok iyi geçsin inşallah buradan pozitifin haberini vermek de nasip olsun
karşıyaka medicalparktaKarsıyakadan kemalpaşaya tasındık. tedavımı de tavmergen tup bebekte oldum.. sen?
canım memleketımBen karşıyakadayım
Elen123 @maviejderha @canskus ve ben hepimizin transfer günü çok iyi geçsin inşallah buradan pozitifin haberini vermek de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?