2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

O zaman sana güzel haber o idrar koyulugu bende de var ve akıntı da oluyor hiç korkma derim ara ara ağrı olacak kuzum içime doğuyor sen sanki hamilesin
ay ciddenmii su gbi gelmis akıntı baya öncesinde daha afedersin daha kıvamlı akıntı olur sonra adet gelirdi ama simdi baya su gibi ama idrar koyulugu ve adet agırıs yinede beni cok tedirgin ediyor cok negatif gördüğüm icin kokruyorum artık tüp ilk deniyorum ama yinede korku cok

ahh ahh mecbur ya ınsan dıyorkı tutmazsa bırdaha tup bebek yaptırabılmem ıcın mecbur calısacaksın kızım dıyorum kendıme.. benım masa bası ya cok sorun olmaz sanırım
Bende sonraki transferre çalışıyor olcam. Hep bunu düşünüyorum. Tekrar yumurta toplatma icin izin al muayeneleri icin izin al transfer icin izin al zor yani

Bende de öyle şeffaf akinti ve hafif hafif su gibi. Hic kanama falan da yok bende. Yerleşme kanaması oluyor çoğunda bende hic yok.

Bende de öyle şeffaf akinti ve hafif hafif su gibi. Hic kanama falan da yok bende. Yerleşme kanaması oluyor çoğunda bende hic yok.
Canım iki hamileliğimde su gibi şeffaf akıntım oldu hem de o kadar çok ki sürekli çamaşır değiştiriyordum bence bu iyi habar

Yarın test günüm kızlar.bugüne kadar iyi geldim de bugün çok gerginim.karnım ağrıyor,ağlamak istiyorum.sanki negatifmiş gibi geliyor soranlara nasıl söylerim diye düşünüyorum.aileler üzülücek onları düşünüyorum.karmakarışığım

inşallah pozitiftir ama olur da negatif olursa birsekilde sölersin. Birdahkine ama kimseyle paylaşma bence
cidden avantajları var

Canım iki hamileliğimde su gibi şeffaf akıntım oldu hem de o kadar çok ki sürekli çamaşır değiştiriyordum bence bu iyi habar
bende hep fitil aaktıgı icin hergün degiştiriyordum.. Bugunde yine fitil vardir dedim yok gibi brişeydi ama akıntı sadece orta kısımda yoktu baya öne arkaya kadar sızmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…