2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bugün test günümdü. Sonucumu aldım 24.84 çıktı. Hastaneyi aradım hemşireyi var da diyemiyoruz yokta diyemiyoruz dedi. Doktorum gün içerisinde arycakmış. Ne demek oluyor bu hevesim kursağımda kaldı

Iki gün sonra tekrarla denmesi lazim di aslinda neden ö?le dediler ki cünkü 5 in üstü gebe sayiliyor. Kacinci gün embriosu?

Selam canım sen ne zaman transfer oldun? Kaçıncı gün embriyosu?k tane? Seni de listemize ekleyelim
selam benım transferım 4 agustos ucuncu gun embrıyosuydu tek transfer ılk denememız yasım 29 sekız senelık evlıyız hıc gebelık yasayamadım dun test yaptım ıkıncı cızgıyı gordum altınyumurtamda

insallah güzel haber alirsin canim benim de inanılmaz eklem ağrılarım var

Bende sonraki transferre çalışıyor olcam. Hep bunu düşünüyorum. Tekrar yumurta toplatma icin izin al muayeneleri icin izin al transfer icin izin al zor yani
aynı dertler bende de mevcut koskoca fabrıkada tek muhasebecıyım ısım daha zor yanı ızın alsam dert almasam dert bensız hayatta ıs yurumuyor

bana da cok sacma geldi bence hamilesin bu degerle ve takip gerektiriyor yok asla diyemezler zaten
takip edelim kan ver demelerii lazım. cünkü cok düşük bir deger degil

kimyasal olabilir diye dusunmuslerdir canim onun icin birsey diyemiyor artisini takip edecekler

Iki gün sonra tekrarla denmesi lazim di aslinda neden ö?le dediler ki cünkü 5 in üstü gebe sayiliyor. Kacinci gün embriosu?
2 gün sonra tekrarlamamı istediler canım 5.gün embriyosu. Doktor aradı şimdi test sonucu pozitif ama tam istediğimiz Aralık değil bir artışına göre konuşalım dedi. 2 gün bana uyku yok şimdi

bana da cok sacma geldi bence hamilesin bu degerle ve takip gerektiriyor yok asla diyemezler zaten
takip edelim kan ver demelerii lazım. cünkü cok düşük bir deger degil
Şimdi doktor aradı aynı söylediklerini söyledi canım cuma günü tekrarlycam vallahi sevincim kursağımda kaldı

Canım hayırlı olsun şu an bu değerlere göre hamilesin tekrar yaptırdığında artış varsa sorun yok düşüş olursa kimyasal gebeliktir denilebilir kaçıncı günündesin bugün

Şimdi doktor aradı aynı söylediklerini söyledi canım cuma günü tekrarlycam vallahi sevincim kursağımda kaldı
Korkma canım daha küçük değerlerle ikiz hamilelik yaşayanları okudum bu formda inşallahhh güzel güzel artar değerin canını sıkma dua et bol bol cuma bize güzel haberler ver inşallahhh

valla ilk once hakan hoca diye bir oktor vardi pandemi de istifa etmis o doktorumdan cok memnundum ama merkez sadece para olarak goruyor bizi
hadi ya tuhh uzuldum ama medıcalden memnun olanı da cok duydum kırılmasın umıdın.. hatta dedımmkı bu tutmazsa bırkez daha denıyım olur oda tutmazsa medıcale bır gıderım dıye dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…