evet ya uc gundur okadar cok sebepsız aglıyorum kı hem lımon yıyıp bır ınsan hem aglar mı aglarmıs anacım agzımdan lımon parcaları falan cıkıyorhepimiz öyle degil miyiz şu ara?hahah
ahh yaaayok canim bunların umrunda degil
Amin canım her şey gönlünüzce olsunBugün 10.günüm canım test günümdü inşallah her şey yolunda gider
haha limon yemekde ilginc limona mi aşerdinevet ya uc gundur okadar cok sebepsız aglıyorum kı hem lımon yıyıp bır ınsan hem aglar mı aglarmıs anacım agzımdan lımon parcaları falan cıkıyor
valla brsey fayda eder mi ki sayının ilerlemesi icin bi yiyecek işe yarasa onu yerdinOo maşallah ☺ bende yatıyorum canım bakalım hayırlısı
yemın edıyorum gozum donuyor lımon dıye oyle boyle degıl tatlıyı cok severdım tıksınıyorum aklıma geldıkcehaha limon yemekde ilginc limona mi aşerdin
benide aksamlari masterşef delirityo tadım yaparken hepsinden yiyesim geliyor hahaha acgözlülük
darısı başıma bende cok seviorum tatlıyı..yemın edıyorum gozum donuyor lımon dıye oyle boyle degıl tatlıyı cok severdım tıksınıyorum aklıma geldıkce
Aynen canım bakıyorum bakalımvalla brsey fayda eder mi ki sayının ilerlemesi icin bi yiyecek işe yarasa onu yerdin
araştır yinede vardır belki faydalı birseyler
ahahaha amın.. ben bukadar erken canım bırsey ıstemez dıyordum ama yengem de bende de daha hamılelık bellı degıldı lımon yıyordum dedıdarısı başıma bende cok seviorum tatlıyı..
hadi insallah sag saliim kucagınıza alırsınzahahaha amın.. ben bukadar erken canım bırsey ıstemez dıyordum ama yengem de bende de daha hamılelık bellı degıldı lımon yıyordum dedııyy dondurma emojısı bıle kaldırdı ıcımı
ıns amın ıns tutunmaya devam eder bakalım.. az kalmıs senınde ıns pozıtıflerı gorursunhadi insallah sag saliim kucagınıza alırsınz
bizimde cmt belli olcak ins vardır yaaa
Canım idrar testi yapmadın sen dimihadi insallah sag saliim kucagınıza alırsınz
bizimde cmt belli olcak ins vardır yaaa
yok korkuyorum direk testle ögrenmek istiyorum gerci onada bakmaya cesaretm olmyabilirCanım idrar testi yapmadın sen dimi
insallah canm az kaldı bayaıns amın ıns tutunmaya devam eder bakalım.. az kalmıs senınde ıns pozıtıflerı gorursun
Cumartewi sabah kan testi yaparız canim. Benim 4. Gun embriyosu 8. Gunu gidip kan vermis olurum. Sifir ya da cok düşükse zaten olmamış demekyok korkuyorum direk testle ögrenmek istiyorum gerci onada bakmaya cesaretm olmyabilir
çok heyecanlı ya.. hergun arkadaslarım mesaj atıyor bız senden daha heyecanlıyız vs dıyeinsallah canm az kaldı baya
Guzel dusun guzel olsun lutfen dur bakalim daha yerlesiyordurvalla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
gercekten öyle oluyor.. ben ama hamile kalırsamda cok kötü gecmedigi sürece hamilelik kalp atışına kadarçok heyecanlı ya.. hergun arkadaslarım mesaj atıyor bız senden daha heyecanlıyız vs dıye
pekı benım normaldede pis boğaz olmam.. kardesımle gecenın bır yarılarında bırbırımıze ıstah acıcı yemek resımlerı yollamamızhaha limon yemekde ilginc limona mi aşerdin
benide aksamlari masterşef delirityo tadım yaparken hepsinden yiyesim geliyor hahaha acgözlülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?