2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

evet ya uc gundur okadar cok sebepsız aglıyorum kı hem lımon yıyıp bır ınsan hem aglar mı aglarmıs anacım agzımdan lımon parcaları falan cıkıyor
haha limon yemekde ilginc limona mi aşerdin
benide aksamlari masterşef delirityo tadım yaparken hepsinden yiyesim geliyor hahaha acgözlülük

benide aksamlari masterşef delirityo tadım yaparken hepsinden yiyesim geliyor hahaha acgözlülük
yemın edıyorum gozum donuyor lımon dıye oyle boyle degıl tatlıyı cok severdım tıksınıyorum aklıma geldıkce

ahahaha amın.. ben bukadar erken canım bırsey ıstemez dıyordum ama yengem de bende de daha hamılelık bellı degıldı lımon yıyordum dedı ıyy dondurma emojısı bıle kaldırdı ıcımı
hadi insallah sag saliim kucagınıza alırsınz
bizimde cmt belli olcak ins vardır yaaa

valla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik

Guzel dusun guzel olsun lutfen dur bakalim daha yerlesiyordur

pekı benım normaldede pis boğaz olmam.. kardesımle gecenın bır yarılarında bırbırımıze ıstah acıcı yemek resımlerı yollamamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…