2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bugün 9.günüm saatler geçmiyor sanki.kalbim sıkışıyor.gidip erken gebelik testi almamak için tutuyorum kendimi çünkü tek çzgi çıkarsa çok moralim bozulucak biliyorum.evde deli gibi boş boş dolanıyorum ağlıyorum susuyorum.stresten terleyip duruyorum.ooff oofff

merak etmeyin zaten hemen verilir verilmez tutunmaya çalışmıyor 2-3.günde yerleşiyor. Stres olmayın inşallah hayırlı haberler alırsınız

Canım git erken gebelik testi yap normal testte çıkar sanki bu stresten kurtar kendini y ada kan ver direk bu daha garanti kendini yiyip durma

Bendede aynisi olmustu kuzum..kalkip yuruyerek odaya gitmistimm..cok sasirmistimm..bisey olmaz demislerdi..baskentte..kuzum artik hic bisey dusunme ..bunlar bebisini etkileyebilir...allahim insallahh tutunurlar bebislerin..sagliklaa bekleme surecin gecer..guzrl haberlerini alicaz insallah..dualarim seninlee

KIzlar lütfen idrar testine güvenmeyin benim doktorum kendi söyledi yanlış sonuç verebilir diye nitekim bende de idrarda çıkmamıştı kanda 26 küsur çıkmıştı

aaa neden agladın duygusallıktan mı.. banada gonapeptyl vermıstı doktorum..

KIzlar lütfen idrar testine güvenmeyin benim doktorum kendi söyledi yanlış sonuç verebilir diye nitekim bende de idrarda çıkmamıştı kanda 26 küsur çıkmıştı
Ben de o yüzden yapmak istemiyorum.yarın iyi ya da kötü bu sonuçla karşılaşıcam zaten.gidip tek başıma kan verirsem eşim kızar diye cesaret edemiyorum.

cuma günü kan vericem zaten canim doktora mesaj attım çift çizgi yok diye bakalim hayirlisi

cok haklısın son gunlerde aglama gelıyor ter bosalıyor en yakın arkadasım canım klımam ıns olumlu sonuclar alacagız

normal mi bilememki bende şöyle oldu; ameliyathanede oldu transfer oraya yatakla götürüyolar zaten
sonra transfer bitine sondaylda idrarmı cektiler yarım saat kalkma kesinliikle dediler
1 bucukda transferim oldu 4 e kadarda hastanede yatırdılar tuvalt ihtiyacı dısında kalkma dediler diger 3 günde bol dinlen ev işi kesinlikle yapma dediler ağır kaldırma vs

Ben yürüyerek girdim işlem oldu doktor kalabilirsin dedi kalktım yürüdüm odaya geçtim 5 dakika yattım yatana gerek yok dedi hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…