Zaten senin idrarda cikti canim. Kan da cok cok iyidir değer idrarda çıktığına göre.Bende kan vermemek için zor tutuyorum kendimi kızlar transfer sonrası 8.günüm bugün ama doktor 11.gün çağırdı kan tahliline öncesinde yapma dedi diye bekliyorum önceki transferlerimde kan’ı 6.gün vermişliğim de olmadı değil
Kızımı 17 Ağustos 2013 te transfer etmişlerdi, Mayıs 2014 te doğum yaptım. Hayırlısı ile yine hamile kalırsam evde 3 tane boğa burcu ile baş etmek durumda olacağımayyyyyyy darısı bize ne degüzel söylediniz mayısda dogum yapacaklar.. mayısda mı dogurmus oluruz tam yaz bebesi mi cıbıl cıbıl giydirmek nasip olsun:)
Ben de kızımı transfer sonrası 8. günümde öğrenmiştim, sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorumBende kan vermemek için zor tutuyorum kendimi kızlar transfer sonrası 8.günüm bugün ama doktor 11.gün çağırdı kan tahliline öncesinde yapma dedi diye bekliyorum önceki transferlerimde kan’ı 6.gün vermişliğim de olmadı değil
insallah. bende boğa burcu birini tanımam belki bi ilk olur :)Kızımı 17 Ağustos 2013 te transfer etmişlerdi, Mayıs 2014 te doğum yaptım. Hayırlısı ile yine hamile kalırsam evde 3 tane boğa burcu ile baş etmek durumda olacağım
Merhaba bende transferimi bekliyorum hala tarih belli olmadı. Siz hangi hastanede tedavi oluyordunuz ?normal mi bilememki bende şöyle oldu; ameliyathanede oldu transfer oraya yatakla götürüyolar zaten
sonra transfer bitine sondaylda idrarmı cektiler yarım saat kalkma kesinliikle dediler
1 bucukda transferim oldu 4 e kadarda hastanede yatırdılar tuvalt ihtiyacı dısında kalkma dediler diger 3 günde bol dinlen ev işi kesinlikle yapma dediler ağır kaldırma vs
Canım ben de 20 dk kadar yattım inanki bi farkı yokmuş.Önceki transferimde 1 saat hastanede yatmıştım.Kafana takma bu ayağa kalkınca düşcek bişey değil, keyfine bak tadını çıkar hamilesin sonuçtaMerhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Transfer oldum direk ayağa kaldırdı hiç yaptırmadı normal mi
Birde duphaston ilaça devam et folic asite devam et birde cumartesi günü bir seferlik ganopeptyl vur dedi 22 ağustosta kan ver dedi
Tutmuş mudur acaba çok ağladım
acıbademde istanbuldayım siz?Merhaba bende transferimi bekliyorum hala tarih belli olmadı. Siz hangi hastanede tedavi oluyordunuz ?
Şişli memorialdayım bende. İlk denemem olacak fikir edinmek için soruyorum teşekkürler.acıbademde istanbuldayım siz?
transfer dahil 6. günMerhabalar transfer sonrası kaçıncı gündesiniz acaba ?
Başkent öyle canım çataldan bile kendim inip yürüyerek odaya gittim çıkabilirsin demişlerdiMerhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Transfer oldum direk ayağa kaldırdı hiç yaptırmadı normal mi
Birde duphaston ilaça devam et folic asite devam et birde cumartesi günü bir seferlik ganopeptyl vur dedi 22 ağustosta kan ver dedi
Tutmuş mudur acaba çok ağladım
Kesinlikle en iyi yöntem imsi canım çünkü Spermler 6000 kat büyütülüp seçiliyor ıcsı de 400 katHangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarını
Henüz çok erken gibi biraz bekleyin ne olur umudunuzu hiç bir şeyin kırmasına izin vermeyin...transfer dahil 6. gün
Ne olur öyle düşünmeyin, doktorum 9. Ve 11. Denemede tutan var dedi. Moral bozmayın. Herhangi bir sebep söylüyor mu doktorunuz? Yoksa bizdeki gibi bir sebep söyleyemiyor muvalla benim umidin gitti 2 kez pozitifi görünce kesin tutar zannetmiştim ama tutmadı kızlar yine erken gebelik testi yaptım tek çizgi bu hayal kırıklığıyla ne yapayim bilmiyorum öncekilerde belli oluyordu bunda yok uğraşmanın anlamı da yok ben artık anne olamayacağına inandım artik
Verecek olan rabbim her türlü verir ama insan yatmak biraz da olsa korumak istiyorTutmaz mı bu şekilde
aynısını düşündüm, Allah korusun tecavüzle hamile kalanlar dünyanın en büyük stresnii yaşıyodur ama o stresle hamile kalabiliyor.. Oyuzden nasip kısmet oludugunu da cok düşünüyorum olcaksa olcak olmayacaksa elimizden geldigi kadarını devam yaparız ama oda biyere kadarVerecek olan rabbim her türlü verir ama insan yatmak biraz da olsa korumak istiyor
Merhabalar, anlattıklarınızı okudum ve kaygınız için çok üzüldüm. Olup olmayacağını ancak Allah'ın bileceği bi şey, ne olur kendinizi bu kadar kaygılandırıp da tutunma durumu olan bebeğinize nasılsa tutmaz diye davranmayın. Kaygı seviyemizin yüksekliği ve vücut gerginliğimiz bile etkiliyor o mercimekleri, belki durumunuz çok iyiydi ve doktor sizi yatırma gereği duymadı. umuyorum ki olumlu sonuçlar alırsınız, sevgiler...Tutmaz mı bu şekilde
Canısı inan benim önceden de böyle çizgi gördüğüm de gidipte kan da 9 cıkmışlıgı da var hatta hiç unutmuyorum son gebelik benim sürpriz oldu mucize demiştim adetime 6 gün kala öğrenmiştim gittim kan verdim resmen 9 cıkmıştı beklenen adet gününde 290 civariydı hatta doktor bana düşük dedi ama o çocuğum da 12-13 hafta yaşadı kalbi gayet güzel atıyordu boyu çok uzundu iyi gelişmişti ama işte bizim durumumuz dediğim gibi çok farklı tutup da doğuran çok ama benim eşimden dolayı bu konuda biraz imtihanlı geçiyor sonunu getirememektense o tahlil de sıfırı görmekte bana uyar inan 1-2 üzülürüm ama sonra hemen motivasyonumu toplarım yeter ki kaybetmek uğramasın yanımıza yöremize hiçbirimize Allah hayal kırıklığı vermesinZaten senin idrarda cikti canim. Kan da cok cok iyidir değer idrarda çıktığına göre.
Ayyy inşallah hepimize rabbim evlatlar versin sağlıklı SıhhatliBen de kızımı transfer sonrası 8. günümde öğrenmiştim, sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum
Allah korktuğunuza uğratmasın...Canısı inan benim önceden de böyle çizgi gördüğüm de gidipte kan da 9 cıkmışlıgı da var hatta hiç unutmuyorum son gebelik benim sürpriz oldu mucize demiştim adetime 6 gün kala öğrenmiştim gittim kan verdim resmen 9 cıkmıştı beklenen adet gününde 290 civariydı hatta doktor bana düşük dedi ama o çocuğum da 12-13 hafta yaşadı kalbi gayet güzel atıyordu boyu çok uzundu iyi gelişmişti ama işte bizim durumumuz dediğim gibi çok farklı tutup da doğuran çok ama benim eşimden dolayı bu konuda biraz imtihanlı geçiyor sonunu getirememektense o tahlil de sıfırı görmekte bana uyar inan 1-2 üzülürüm ama sonra hemen motivasyonumu toplarım yeter ki kaybetmek uğramasın yanımıza yöremize hiçbirimize Allah hayal kırıklığı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?