2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Zaten senin idrarda cikti canim. Kan da cok cok iyidir değer idrarda çıktığına göre.

ayyyyyyy darısı bize ne degüzel söylediniz mayısda dogum yapacaklar.. mayısda mı dogurmus oluruz tam yaz bebesi mi cıbıl cıbıl giydirmek nasip olsun:)
Kızımı 17 Ağustos 2013 te transfer etmişlerdi, Mayıs 2014 te doğum yaptım. Hayırlısı ile yine hamile kalırsam evde 3 tane boğa burcu ile baş etmek durumda olacağım

Ben de kızımı transfer sonrası 8. günümde öğrenmiştim, sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum

Merhaba bende transferimi bekliyorum hala tarih belli olmadı. Siz hangi hastanede tedavi oluyordunuz ?

Canım ben de 20 dk kadar yattım inanki bi farkı yokmuş.Önceki transferimde 1 saat hastanede yatmıştım.Kafana takma bu ayağa kalkınca düşcek bişey değil, keyfine bak tadını çıkar hamilesin sonuçta Bol bol dua et Allah herşeyi kararlar

Başkent öyle canım çataldan bile kendim inip yürüyerek odaya gittim çıkabilirsin demişlerdi

Hangi hastanede tedavi oldun canım? Bize de imsi uygulanacaktı , icsı yapılmış belki de o yüzden bu kadar embiryo kaybım oldu . Anlamıyorum daha iyi yöntem varken neden icsi yaptıklarını
Kesinlikle en iyi yöntem imsi canım çünkü Spermler 6000 kat büyütülüp seçiliyor ıcsı de 400 kat

Ne olur öyle düşünmeyin, doktorum 9. Ve 11. Denemede tutan var dedi. Moral bozmayın. Herhangi bir sebep söylüyor mu doktorunuz? Yoksa bizdeki gibi bir sebep söyleyemiyor mu

Verecek olan rabbim her türlü verir ama insan yatmak biraz da olsa korumak istiyor
aynısını düşündüm, Allah korusun tecavüzle hamile kalanlar dünyanın en büyük stresnii yaşıyodur ama o stresle hamile kalabiliyor.. Oyuzden nasip kısmet oludugunu da cok düşünüyorum olcaksa olcak olmayacaksa elimizden geldigi kadarını devam yaparız ama oda biyere kadar

bu yatma meselesi tamame psikolojik sanirim. sonucta kendiliginden gebe kalanlar bu surecte normal hayatına devam ediyor bilmeden. 30 dk 1 saat yatmak vs tutunmayı etkilemez bence

Tutmaz mı bu şekilde
Merhabalar, anlattıklarınızı okudum ve kaygınız için çok üzüldüm. Olup olmayacağını ancak Allah'ın bileceği bi şey, ne olur kendinizi bu kadar kaygılandırıp da tutunma durumu olan bebeğinize nasılsa tutmaz diye davranmayın. Kaygı seviyemizin yüksekliği ve vücut gerginliğimiz bile etkiliyor o mercimekleri, belki durumunuz çok iyiydi ve doktor sizi yatırma gereği duymadı. umuyorum ki olumlu sonuçlar alırsınız, sevgiler...

Zaten senin idrarda cikti canim. Kan da cok cok iyidir değer idrarda çıktığına göre.
Canısı inan benim önceden de böyle çizgi gördüğüm de gidipte kan da 9 cıkmışlıgı da var hatta hiç unutmuyorum son gebelik benim sürpriz oldu mucize demiştim adetime 6 gün kala öğrenmiştim gittim kan verdim resmen 9 cıkmıştı beklenen adet gününde 290 civariydı hatta doktor bana düşük dedi ama o çocuğum da 12-13 hafta yaşadı kalbi gayet güzel atıyordu boyu çok uzundu iyi gelişmişti ama işte bizim durumumuz dediğim gibi çok farklı tutup da doğuran çok ama benim eşimden dolayı bu konuda biraz imtihanlı geçiyor sonunu getirememektense o tahlil de sıfırı görmekte bana uyar inan 1-2 üzülürüm ama sonra hemen motivasyonumu toplarım yeter ki kaybetmek uğramasın yanımıza yöremize hiçbirimize Allah hayal kırıklığı vermesin

Allah korktuğunuza uğratmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…