2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

bu yatma meselesi tamame psikolojik sanirim. sonucta kendiliginden gebe kalanlar bu surecte normal hayatına devam ediyor bilmeden. 30 dk 1 saat yatmak vs tutunmayı etkilemez bence
Kesinlikle haklısın canım ben spontan gelişen gebeliğim de meğersem dalış yaptığımda bile gebeymişim düşün sigara da içiyordum ben Sonra şok olmuştum ama şimdi maddi manevi giderek işlem yapıyoruz diye ister istemez koruma içgüdüsüne giriyoruz yoksa ah ah keşke biz de hamile kalıp kolay doğuranlardan olsaydık keşke

merhaba tekrardan cuma gunu ıgnelere baslamıstım dun ıtıbarı ıle 5 adet yumurtam olusmus ve ıkıncı bır ıgne daha eklendı yarın kontrolum var muhtemel opu zamanı pazartesı dıe soyledı sızce nasıl ılerlıor

Aynen canım yeterki rabbim ol desin

Hoş geldin hayırlı olsun seni de ekliyorum uğurlu listemize

Ben yürüyerek girdim işlem oldu doktor kalabilirsin dedi kalktım yürüdüm odaya geçtim 5 dakika yattım yatana gerek yok dedi hemşire
Selamlar, Beni de yarım saat yatırdılar, sonra kalk diye ısrar etti Canım kafana takma, öle pıt diye düşecek değil. Doktorum özellikle yatma işine karşı, bunları düşünme bile. Şu an bebişinle berabersin keyfini çıkar..

Listede 55 kişi olmuş ne kadar da kalabalığız, herkes için hayırlısı olsun. Pozitif de olsa negatif de olsa, birşeyler yapmak, bu yolculuğa katılmak, mücadele vermek önemli. Bu yolculukta yalnız değiliz. İnşAllah

bunları aslında şuan hamilelier yapsan dogrumu degilmi anlarız haha pinkbuyu Ebrarinannesii nitro 7 78kova A alLaayaaaaaaaaaa ve digerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…