- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kesinlikle haklısın canım ben spontan gelişen gebeliğim de meğersem dalış yaptığımda bile gebeymişim düşün sigara da içiyordum ben Sonra şok olmuştum ama şimdi maddi manevi giderek işlem yapıyoruz diye ister istemez koruma içgüdüsüne giriyoruz yoksa ah ah keşke biz de hamile kalıp kolay doğuranlardan olsaydık keşkebu yatma meselesi tamame psikolojik sanirim. sonucta kendiliginden gebe kalanlar bu surecte normal hayatına devam ediyor bilmeden. 30 dk 1 saat yatmak vs tutunmayı etkilemez bence
Amiiiin inşallah cümlemize rabbim güzel haberler almayı nasip eylesinAllah korktuğunuza uğratmasın...
Aynen canım yeterki rabbim ol desinaynısını düşündüm, Allah korusun tecavüzle hamile kalanlar dünyanın en büyük stresnii yaşıyodur ama o stresle hamile kalabiliyor.. Oyuzden nasip kısmet oludugunu da cok düşünüyorum olcaksa olcak olmayacaksa elimizden geldigi kadarını devam yaparız ama oda biyere kadar
Hoş geldin hayırlı olsun seni de ekliyorum uğurlu listemizeMerhabalar ben de bu başlığa yeni katıldım bir 10 güne kadar transfer işlemlerimiz gerçekleşecek. ilk çocuğumu da tüp bebek yöntemi ile dünyaya getirdim, tatlı bir kızım var 6 yaşında şükürler olsun. Tüm arkadaşlarıma bu yolumuzda sağlık umut ediyorum. Kızımdan sonra ki yaptırdığım tüp bebek tecrübeleri bana önceliğimizin kendimiz olduğunu hatırlattı. Hepimizin mutluluk ile mayısta doğum yapacaklar topiğine geçmesini çok isterim. ...
ins bizler için ol demiştirAynen canım yeterki rabbim ol desin
Selamlar, Beni de yarım saat yatırdılar, sonra kalk diye ısrar ettiBen yürüyerek girdim işlem oldu doktor kalabilirsin dedi kalktım yürüdüm odaya geçtim 5 dakika yattım yatana gerek yok dedi hemşire
Canım dün doktor kontrolün nasıl geçti?Kesinlikle en iyi yöntem imsi canım çünkü Spermler 6000 kat büyütülüp seçiliyor ıcsı de 400 kat
Çok şükür kalp atışlarını duyduk canım ikiz :)Canım dün doktor kontrolün nasıl geçti?
İnşAllah canım inşallahins bizler için ol demiştir
Çok teşekkür ederim, yeniden bir cesaret ile burada olmayı diledim, her şeyin hayırlısı olsunHoş geldin hayırlı olsun seni de ekliyorum uğurlu listemize
Yaaaa harikaaÇok şükür kalp atışlarını duyduk canım ikiz :)
Listede 55 kişi olmuşYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- M Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek
- @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek
- D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @esil16 -4 Ağustos
- @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- A alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift
nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek
- @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- P poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @minik3434 -13Ağustos
- @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @pissa
- 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
- @gulgulgulgul20202020
- @My heaven
- @sevgiliseyyah[/USE]
[*][USER=876299]@Nezara- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @Pasagirl -20 Ağustos-
- @Ykthkmhn -21Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- @Aponjj -5. Gün embriyosu
- @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Papatya88orkide
- @superisiperisi_
- @afrartis
- @sureyya
- @cengelliigne]
- @Esraesrael
- @Violet96
- @Mucizem33
- @afili29
- @Iro_123
- @duam08
- @eda5 -5. Gün embriyosu
- @aysunayy
Koseden
sizde sorun neydi?Kızlar beni listeden silebilirsiniz 2. Tesemiz de olumsuz oldu
ay iilk defa duyuyorum ismi bile ürkütücü ama :SMaturasyon aresti
Amin canım tüm isteyenlere inşallahYaaaa harikaaDarısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?