2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

M Muallimezzz kuzummm yaa ikizmiş bebişler kuzum sizin tüp bebek yaptırma sebebniz neydi merak ettim ..
bu arada belki dokumussundur benim bu ayda transfer iptal edildi sol yumurtalıkta 2,52 lik kist oluşmuş adet ve ilaçla atıp diğer ay hazırlanalım dedi iki doktorda bi gelemiyorum yavruma kavuşamadım bi türlü

Ne olur öyle düşünmeyin, doktorum 9. Ve 11. Denemede tutan var dedi. Moral bozmayın. Herhangi bir sebep söylüyor mu doktorunuz? Yoksa bizdeki gibi bir sebep söyleyemiyor mu
söyle benim eşim devamlı görevde yanyana olamıyoruz ayrıca sperm hareketinde sorun var iki kez pozitif gordum düşük oldu tekrar deneyecek gücüm yok 30 yaşındayım psikolojim bozuldu

Ben bunu bikere denemiştim limon sulu bi yöntemdi çok hatırlamıyorum şimdi.Var çıkmıştı ama hamilelik yoktu tabi

dayanamadım ve 3. gün embriyosu 6. gun de kan testi yaptırdım 0 cıktı.biluyorum erken ama tutunduysa az da olsa bir sayı çıkar diye düşünmüştüm

söyle benim eşim devamlı görevde yanyana olamıyoruz ayrıca sperm hareketinde sorun var iki kez pozitif gordum düşük oldu tekrar deneyecek gücüm yok 30 yaşındayım psikolojim bozuldu
Çok gençsiniz, sakın öyle düşünmeyin lütfen. Benim eşim de testis kanseri oldu ve 3 kür kemoterapi gördü. Ama çok şükür spermleri düzeldi. İnanın bakınca üzülecek çok şey var ama hayattaki mutluluk mücadeleden geçiyor. Benim ilk denemem başarısız, ama 1 ay sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hiç ümidimi kaybetmedim. Sizin psikolojiniz çok önemli. Benim de eşim her konuda hep olumsuz tarafı görür. Ama ben ona rağmen hep herşey hallolıur gözüyle bakıyorum. Allah sağlık versin, azimle sabırla mücadeleye devam edelim

Canım benim çok üzüldüm ama herşey bitmiş değil kan testine daha var Allahtan ümit kesilmez.Sizin de zor gerçekten biz yanyanayken bile yapamadık siz sürekli ayrısınız bu da seni strese sokup etkiliyodur tabi.Aslında sizin bu özel durumunuza istinaden bişeyler yapmalı devlet en çok senin yanında olmalı eşin

Canım geçmiş olsun çok sevindim düzelmesine.Hepimiz bu ilahi sistemin bu sınavın bir parçasıyız.Ne olmaz denenleri olduruyor ,ne çaresi tükenenlere çare oluyor Allahım.Umut bizim herşeyimiz

Kızlar kan verirken nerede veriyorsunuz. Ben bi kere aşılama sonrası kan verdim 150₺ aldılar. Tutsaydı parayı görmezdi gözüm ama tutmadı üstelik bu sefer nerde versem acaba diye düşünüyorum. Sağlık ocağında hemen sonuç alabilir miyiz ki

sağlık ocagı ertesi güne yada ondan sonraki güne sanrım sonuc cikiyor..
benim paketimde dahil 3 kez HCG verebiliyorum

Sağlık ocağı ertesi güne bırakıyor galiba.Ama devlet hastanesi varsa yakınlarda bhcg baktırcam diyince sıra da beklemezsiniz sabah kan verince 2 saat içinde çıkıyor sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…