Sperm olgunlaşmadan duraklıyor demek . Yani olgun hücre oluşmuyor. Ama bizde hiç hücre çıkmadıay iilk defa duyuyorum ismi bile ürkütücü ama :S
çözümü yokmu peki? tamamen tedav edileblecek bi cözümSperm olgunlaşmadan duraklıyor demek . Yani olgun hücre oluşmuyor. Ama bizde hiç hücre çıkmadıdoktor başka yerlere de para harcamayın dedi direkt
Ben aldım geldim yavrularımı evde dinleniyorumnitro C canskus Elen123 maviejderha
kızlar, bugün transfer olmuşuz. Beraber 12 gün bekleyeceğiz..Herkes iyidir inşAllah?
söyle benim eşim devamlı görevde yanyana olamıyoruz ayrıca sperm hareketinde sorun var iki kez pozitif gordum düşük oldu tekrar deneyecek gücüm yok 30 yaşındayım psikolojim bozulduNe olur öyle düşünmeyin, doktorum 9. Ve 11. Denemede tutan var dedi. Moral bozmayın. Herhangi bir sebep söylüyor mu doktorunuz? Yoksa bizdeki gibi bir sebep söyleyemiyor mu
Ben bunu bikere denemiştim limon sulu bi yöntemdi çok hatırlamıyorum şimdi.Var çıkmıştı ama hamilelik yoktu tabibunları aslında şuan hamilelier yapsan dogrumu degilmi anlarız haha @pinkbuyu @mrskorkutEvde yapılabilecek en etkili ve doğal eski usul hamilelik testleri
Haber 7 - Geleneksel yöntemlere dayanarak eski dönemdeki kadınların hamilelik tespiti için uyguladıkları bazı işe yarar yöntemleri araştırdık. Hamilelik testi satın almadan evdeki malzemelerle uygulanabilecek bazı yöntemlerle hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. İşte eski usul yollarla...m.haber7.com nitro 7 78kova A alLaayaaaaaaaaaa ve digerleri
Bilmyrm hormon tedavisiyle düzelmedi ne yapacağımızı şaşrdıkçözümü yokmu peki? tamamen tedav edileblecek bi cözüm
Süper canım değerlerinden belliydi ikiz olduğu sağlıkla al kucağına kuzularını çok sevindim sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerimÇok şükür kalp atışlarını duyduk canım ikiz :)
Hayırlısı olsun canımKızlar beni listeden silebilirsiniz 2. Tesemiz de olumsuz oldu
Çok gençsiniz, sakın öyle düşünmeyin lütfen. Benim eşim de testis kanseri oldu ve 3 kür kemoterapi gördü. Ama çok şükür spermleri düzeldi. İnanın bakınca üzülecek çok şey var ama hayattaki mutluluk mücadeleden geçiyor. Benim ilk denemem başarısız, ama 1 ay sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hiç ümidimi kaybetmedim. Sizin psikolojiniz çok önemli. Benim de eşim her konuda hep olumsuz tarafı görür. Ama ben ona rağmen hep herşey hallolıur gözüyle bakıyorum. Allah sağlık versin, azimle sabırla mücadeleye devam edelimsöyle benim eşim devamlı görevde yanyana olamıyoruz ayrıca sperm hareketinde sorun var iki kez pozitif gordum düşük oldu tekrar deneyecek gücüm yok 30 yaşındayım psikolojim bozuldu
Canım benim çok üzüldüm ama herşey bitmiş değil kan testine daha var Allahtan ümit kesilmez.Sizin de zor gerçekten biz yanyanayken bile yapamadık siz sürekli ayrısınız bu da seni strese sokup etkiliyodur tabi.Aslında sizin bu özel durumunuza istinaden bişeyler yapmalı devlet en çok senin yanında olmalı eşinsöyle benim eşim devamlı görevde yanyana olamıyoruz ayrıca sperm hareketinde sorun var iki kez pozitif gordum düşük oldu tekrar deneyecek gücüm yok 30 yaşındayım psikolojim bozuldu
Ilk test nezaman yapdiniz ve kac cikmisti degerler ?Aynen canım yeterki rabbim ol desin
Canım geçmiş olsun çok sevindim düzelmesine.Hepimiz bu ilahi sistemin bu sınavın bir parçasıyız.Ne olmaz denenleri olduruyor ,ne çaresi tükenenlere çare oluyor Allahım.Umut bizim herşeyimizÇok gençsiniz, sakın öyle düşünmeyin lütfen. Benim eşim de testis kanseri oldu ve 3 kür kemoterapi gördü. Ama çok şükür spermleri düzeldi. İnanın bakınca üzülecek çok şey var ama hayattaki mutluluk mücadeleden geçiyor. Benim ilk denemem başarısız, ama 1 ay sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hiç ümidimi kaybetmedim. Sizin psikolojiniz çok önemli. Benim de eşim her konuda hep olumsuz tarafı görür. Ama ben ona rağmen hep herşey hallolıur gözüyle bakıyorum. Allah sağlık versin, azimle sabırla mücadeleye devam edelim
sağlık ocagı ertesi güne yada ondan sonraki güne sanrım sonuc cikiyor..Kızlar kan verirken nerede veriyorsunuz. Ben bi kere aşılama sonrası kan verdim 150₺ aldılar. Tutsaydı parayı görmezdi gözüm ama tutmadı üstelikbu sefer nerde versem acaba diye düşünüyorum. Sağlık ocağında hemen sonuç alabilir miyiz ki
saracogluna baksan/yazsan onunda bazı seyler etkili oluyor en azından farklı cözüm bulana kadar belki öyle bi cözüm sizi sonuca ulaştırırBilmyrm hormon tedavisiyle düzelmedi ne yapacağımızı şaşrdık
İyiym ben çok şükür dinleniyorum şuan. Herkese hayırlı sonuclar inşnitro C canskus Elen123 maviejderha
kızlar, bugün transfer olmuşuz. Beraber 12 gün bekleyeceğiz..Herkes iyidir inşAllah?
Sağlık ocağı ertesi güne bırakıyor galiba.Ama devlet hastanesi varsa yakınlarda bhcg baktırcam diyince sıra da beklemezsiniz sabah kan verince 2 saat içinde çıkıyor sonuçKızlar kan verirken nerede veriyorsunuz. Ben bi kere aşılama sonrası kan verdim 150₺ aldılar. Tutsaydı parayı görmezdi gözüm ama tutmadı üstelikbu sefer nerde versem acaba diye düşünüyorum. Sağlık ocağında hemen sonuç alabilir miyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?