Ya inanmayın yalan dolan seyler. Gidio kan verinbira köpüğü gibiydi hic okadr olmamişti ama belki ilaçlarla da alaklidir bicok sebebşde olabilir umarm bebekdir ama
Bu sorunu nasil anladilar?Sperm olgunlaşmadan duraklıyor demek . Yani olgun hücre oluşmuyor. Ama bizde hiç hücre çıkmadıdoktor başka yerlere de para harcamayın dedi direkt
O ne demek canim? Hic sperm mi bulunmuyor. Tese mi yapildi esineBu sorunu nasil anladilar?
yok ben günümden önce kan vermek istemiyorum inanmiyorumki zaten deneme amacli yapmak istedmYa inanmayın yalan dolan seyler. Gidio kan verin
Transferle birlikte mi 6 inci gun cnm?Ben çok erken yaptım canım 6.gün değerim 36 çıktı 7.gün değerim 75 çıktı 5.gün embiryosu
Bide cnm sen evde hic idrar bakdinmiÇok teşekkür ederim kuzum darısı sana inşallah
Evet canımTransferle birlikte mi 6 inci gun cnm?
Ben 6.gün test verdim canım sağlık ocağında sonuç bir türlü çıkmadı sabah dayanamadım test yaptım çok silik çıktıBide cnm sen evde hic idrar bakdinmi
Rabbim gönlüne göre versin kuzumKuzummmmm ikiz miiiibize çifter çifter dua et et) hamile duasi kabul olur derler.
banada 2 tane transfer edildi göÜnüz aydın insallah kucagnizda alirsiniz darısı bizeee belirti varmiydi öncesindeEvet canım
Canim senin icin cok erken..benim bi arkadasim 9. Gun kan testi veriyo negatif..ogune kadarda idrar yapiyo hep negatif..10. Gun kanda pozitif cikiyo..3. Gun embriyosuydu onunda..yanii.cok erken..5. Gun olsaydi belki derdim ama..azda olsa bisey cikardii..insallahh pozitif aonuc alirsin..test gununde..moralini bozma..nasipte varsa tutacak zaten kuzusumm..insallah guzel haberlerini alcaz seninde..benim durumum sizce değişir mi kızlar.hic böyle bişey duydunuzmu.3. gün embriyosu ve traanferden sonra 6. gu bugün.beta high 0.34 2 gün sonra birden artabilir mi.yoksa çoktan tutsa belli olur muydu.cok üzgünüm ne yapsam.bilemedim.doktora.sorsam.cok erken henüz der.dayanamadim.bugun birden aşırı umut geldi bana.sanki kesin pozitif görecekmişim ghibi hissettim.ama olmadi.degisirmi
resmen içime su serptiniz.aslinda hep rüyalarım yüzünden oldu.bu gece yeşil çimen üzerinde amcamın kızının ikizleri var ve ikizlerin hemen ardından bir kiz i oldu üçüz gibi büyüyorlar.onlari yemyeşil çimen üzerinde gordum.aslinda 5 ve 4 yaşındalar.ama erkek olan sanki 10 aylık bir bebekti.çimen uzerinde yatıyordu ve ben evin kapısını açıp ellerimi açıp gel gel diye seviyordum onu.cok guzel bir bebek bana gülüp gülüp ıh ıh ıh yapıyordu.ben de gel gel diyerek çok mutlu uyandım.hep bu rüyaya aldandım.esime yalvardım hastaneye gittik ve kocaman sıfır.Canim senin icin cok erken..benim bi arkadasim 9. Gun kan testi veriyo negatif..ogune kadarda idrar yapiyo hep negatif..10. Gun kanda pozitif cikiyo..3. Gun embriyosuydu onunda..yanii.cok erken..5. Gun olsaydi belki derdim ama..azda olsa bisey cikardii..insallahh pozitif aonuc alirsin..test gununde..moralini bozma..nasipte varsa tutacak zaten kuzusumm..insallah guzel haberlerini alcaz seninde..
Amin tatlım. Allah sağlıklı sıhhatli bebislerinle bir ömür versin sana daRabbim gönlüne göre versin kuzum
Ben de transferin 4. Gunu yaptim 4. Gun embriyosu tek cizgi cikti bende de. Olumsuza alıştırdım kendimi acikcasi.Transferle birlikte 3uncu gunum dayanamadim erken predictor test yapdim .. malesef tek cizgi.. biliyorum cok erken ama nasil gececek bu zaman bilmiyorum
Kacinci gun embriyosuydu canimBen 6.gün test verdim canım sağlık ocağında sonuç bir türlü çıkmadı sabah dayanamadım test yaptım çok silik çıktı
Canim doktora sorsana. En doğru cevabı doktorunuz verir.benim durumum sizce değişir mi kızlar.hic böyle bişey duydunuzmu.3. gün embriyosu ve traanferden sonra 6. gu bugün.beta high 0.34 2 gün sonra birden artabilir mi.yoksa çoktan tutsa belli olur muydu.cok üzgünüm ne yapsam.bilemedim.doktora.sorsam.cok erken henüz der.dayanamadim.bugun birden aşırı umut geldi bana.sanki kesin pozitif görecekmişim ghibi hissettim.ama olmadi.degisirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?