2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sperm olgunlaşmadan duraklıyor demek . Yani olgun hücre oluşmuyor. Ama bizde hiç hücre çıkmadı doktor başka yerlere de para harcamayın dedi direkt
[/QUOTE]
Bu sorunu nasil anladilar?

Transferle birlikte 3uncu gunum dayanamadim erken predictor test yapdim .. malesef tek cizgi.. biliyorum cok erken ama nasil gececek bu zaman bilmiyorum

benim durumum sizce değişir mi kızlar.hic böyle bişey duydunuzmu.3. gün embriyosu ve traanferden sonra 6. gu bugün.beta high 0.34 2 gün sonra birden artabilir mi.yoksa çoktan tutsa belli olur muydu.cok üzgünüm ne yapsam.bilemedim.doktora.sorsam.cok erken henüz der.dayanamadim.bugun birden aşırı umut geldi bana.sanki kesin pozitif görecekmişim ghibi hissettim.ama olmadi.degisirmi

Canim senin icin cok erken..benim bi arkadasim 9. Gun kan testi veriyo negatif..ogune kadarda idrar yapiyo hep negatif..10. Gun kanda pozitif cikiyo..3. Gun embriyosuydu onunda..yanii.cok erken..5. Gun olsaydi belki derdim ama..azda olsa bisey cikardii..insallahh pozitif aonuc alirsin..test gununde..moralini bozma..nasipte varsa tutacak zaten kuzusumm..insallah guzel haberlerini alcaz seninde..

resmen içime su serptiniz.aslinda hep rüyalarım yüzünden oldu.bu gece yeşil çimen üzerinde amcamın kızının ikizleri var ve ikizlerin hemen ardından bir kiz i oldu üçüz gibi büyüyorlar.onlari yemyeşil çimen üzerinde gordum.aslinda 5 ve 4 yaşındalar.ama erkek olan sanki 10 aylık bir bebekti.çimen uzerinde yatıyordu ve ben evin kapısını açıp ellerimi açıp gel gel diye seviyordum onu.cok guzel bir bebek bana gülüp gülüp ıh ıh ıh yapıyordu.ben de gel gel diyerek çok mutlu uyandım.hep bu rüyaya aldandım.esime yalvardım hastaneye gittik ve kocaman sıfır.

Canim doktora sorsana. En doğru cevabı doktorunuz verir.

Inanilmaz belim ağrıyor kizlae. Yemek yapayim dedim. Omurlarim delindi sanki. Biraktim oturdum. Bu ilaclar acaba omurilige falan zarar mi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…