2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

genelde duyduguma gore ozel hastaneler devletten her deneme basına ucret aldıkları ıcın ılk ıkı denemede bılerek tutturmamak ıcın ugrasıp son hakkınızda kalıtelı embrıyo yu transfer edıolarmıs yanı bence cok sacma degıl mı ınsnlarla bu sekılde ugrasmaları hayallerını yıkmaları sırf bu sekılde konusmlar duydugum ıcın para amacı gudmeyen bı devlet unıversıte hastanesınde baslaıdm bende tedavıye

bu doğumu hic bilmiyorum ben baya güvendim doktoruma bende zaten toplam 3 tane toplanabildi biri kalitesizleşti geri kalan 2 yü transfer etti

Bence nefsini körelticek kadar ye canım.vallahi her yediğimizi sorgular olduk. Benim doktorum normal yaşantın nasılsa öyle devam et dedi şaştım ya çok rahat adam
Benim doktor da öyle canım. Ağır iş harici ağır hareket harici hiçbir yasak yok demekki doğrusu böyle‍♀ Ama aklı karısıyor insanın okadar rahat düşünemiyorum malesef

Benim doktor da öyle canım. Ağır iş harici ağır hareket harici hiçbir yasak yok demekki doğrusu böyle Ama aklı karısıyor insanın okadar rahat düşünemiyorum malesef

Evet o kadar rahat olunmuyor bu kadar emek var sonuçta. İnsan ister istemez dikkat ediyor. Sen yine ye tatlını azda olsa aklından çıkmaz sonra

Benimki de özel üniversite hastanesi ama rapora uygunsan rapor da çıkartıyorlar aynı zamanda.Özel hastane ne için para alıyor ki devletten anlamadım hiç duymamıştım

Benimki de özel üniversite hastanesi ama rapora uygunsan rapor da çıkartıyorlar aynı zamanda.Özel hastane ne için para alıyor ki devletten anlamadım hiç duymamıştım
sımdı devlet destegı cıktı yaa tup bebek ıcın ozel hastaneler de bu raporu aldıgında devletten para alıyorlar her deneme ıcın devlet hastanesınde kullanılan raporla aynı raporu kullanıosun

umut fakirin ekmegmiydi neydi ben bunu geçen ayda yaptim bi gram köpürmemişti kader kısmet artk
bende yapmistimm...gecen ay..kopurmedi..sonra yorumlari okuyunca...bazi arkadsslar esinde denemis bazi arkadaslarr bekar kiz kardeslerinde denemis..yine kopurmus..ama bence seninki tatlisim sanki bosuna kopurmuyor gibii..diyorumm..benn...insallahh guzel haberlerini alcaz..

ne durumdasın peki suan her yer aynı degıldır tabıkıde ama duyumlarımdan sonra epey korktum acıkcası
cmt sonucu öğrenicem herswy cok iyi ve güzel geçti tüp bebek merkezi secmeme sebebim ordaki ilgisizlikdi kendimi tavuk kümesinde gibi hissetmiştim altın yumurta cıkarmam gerekiyo gibi okadr huursuz ve kötü oldmki eşime direk cikalim dedim

bira köpüğü gibiydi hic okadr olmamişti ama belki ilaçlarla da alaklidir bicok sebebşde olabilir umarm bebekdir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…