- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 35
Kızlar canımm acaip tatlı istiyo transferden sonra. Doktora sordum yemek içmede yasak yok dedi ama bilemedim yesemmi
ben evetkızlar sızler ozel hastanelerde mı yaptırıosunuz tup bebeklerınızı acaba
genelde duyduguma gore ozel hastaneler devletten her deneme basına ucret aldıkları ıcın ılk ıkı denemede bılerek tutturmamak ıcın ugrasıp son hakkınızda kalıtelı embrıyo yu transfer edıolarmıs yanı bence cok sacma degıl mı ınsnlarla bu sekılde ugrasmaları hayallerını yıkmaları sırf bu sekılde konusmlar duydugum ıcın para amacı gudmeyen bı devlet unıversıte hastanesınde baslaıdm bende tedavıyeben evet
Ben çok erken yaptım canım 6.gün değerim 36 çıktı 7.gün değerim 75 çıktı 5.gün embiryosuIlk test nezaman yapdiniz ve kac cikmisti degerler ?
bu doğumu hic bilmiyorum ben baya güvendim doktorumagenelde duyduguma gore ozel hastaneler devletten her deneme basına ucret aldıkları ıcın ılk ıkı denemede bılerek tutturmamak ıcın ugrasıp son hakkınızda kalıtelı embrıyo yu transfer edıolarmıs yanı bence cok sacma degıl mı ınsnlarla bu sekılde ugrasmaları hayallerını yıkmaları sırf bu sekılde konusmlar duydugum ıcın para amacı gudmeyen bı devlet unıversıte hastanesınde baslaıdm bende tedavıye
Canısı ben hala inanamıyorum kan testi olmadan hamile kaldığıma ne bileyim inşallah sağlıklı düzgün bi haber alırız cümlemizsmdi en dogru sonuc sende cıkar hamilesin ya
Benim doktor da öyle canım. Ağır iş harici ağır hareket harici hiçbir yasak yok demekki doğrusu böyleBence nefsini körelticek kadar ye canım.vallahi her yediğimizi sorgular olduk. Benim doktorum normal yaşantın nasılsa öyle devam et dedi şaştım ya çok rahat adam
Çok teşekkür ederim kuzum darısı sana inşallahSüper canım değerlerinden belliydi ikiz olduğu sağlıkla al kucağına kuzularını çok sevindim sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim
Benim doktor da öyle canım. Ağır iş harici ağır hareket harici hiçbir yasak yok demekki doğrusu böyleAma aklı karısıyor insanın okadar rahat düşünemiyorum malesef
Benimki de özel üniversite hastanesi ama rapora uygunsan rapor da çıkartıyorlar aynı zamanda.Özel hastane ne için para alıyor ki devletten anlamadım hiç duymamıştımgenelde duyduguma gore ozel hastaneler devletten her deneme basına ucret aldıkları ıcın ılk ıkı denemede bılerek tutturmamak ıcın ugrasıp son hakkınızda kalıtelı embrıyo yu transfer edıolarmıs yanı bence cok sacma degıl mı ınsnlarla bu sekılde ugrasmaları hayallerını yıkmaları sırf bu sekılde konusmlar duydugum ıcın para amacı gudmeyen bı devlet unıversıte hastanesınde baslaıdm bende tedavıye
ne durumdasın peki suan her yer aynı degıldır tabıkıde ama duyumlarımdan sonra epey korktum acıkcasıbu doğumu hic bilmiyorum ben baya güvendim doktorumabende zaten toplam 3 tane toplanabildi biri kalitesizleşti geri kalan 2 yü transfer etti
Ay bu baya değişikmiş
AynenEvet o kadar rahat olunmuyor bu kadar emek var sonuçta. İnsan ister istemez dikkat ediyor. Sen yine ye tatlını azda olsa aklından çıkmaz sonra
sımdı devlet destegı cıktı yaa tup bebek ıcın ozel hastaneler de bu raporu aldıgında devletten para alıyorlar her deneme ıcın devlet hastanesınde kullanılan raporla aynı raporu kullanıosunBenimki de özel üniversite hastanesi ama rapora uygunsan rapor da çıkartıyorlar aynı zamanda.Özel hastane ne için para alıyor ki devletten anlamadım hiç duymamıştım
umut fakirin ekmegmiydi neydi ben bunu geçen ayda yaptim bi gram köpürmemiştikader kısmet artk
cmt sonucu öğrenicem herswy cok iyi ve güzel geçti tüp bebek merkezi secmeme sebebim ordaki ilgisizlikdi kendimi tavuk kümesinde gibi hissetmiştim altın yumurta cıkarmam gerekiyo gibi okadr huursuz ve kötü oldmki eşime direk cikalim dedimne durumdasın peki suan her yer aynı degıldır tabıkıde ama duyumlarımdan sonra epey korktum acıkcası
Çok teşekkür ederim kuzum darısı sana inşallah
Kuzummmmm ikiz miiiiÇok teşekkür ederim kuzum darısı sana inşallah
bira köpüğü gibiydi hic okadr olmamişti ama belki ilaçlarla da alaklidir bicok sebebşde olabilir umarm bebekdir amabende yapmistimm...gecen ay..kopurmedi..sonra yorumlari okuyunca...bazi arkadsslar esinde denemis bazi arkadaslarr bekar kiz kardeslerinde denemis..yine kopurmus..ama bence seninki tatlisim sanki bosuna kopurmuyor gibii..diyorumm..benn... insallahh guzel haberlerini alcaz..
bu baya gercekci gibi hahaha merak ettim ama üşeniyorum suanAy bu baya değişikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?