2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ayy canim senin bir de 3. Gun embriyosu ben 5 sanmıştım. Cok cok erken yapmışsın. Benim 4. Gun embriyosu transferin 8. Gunu yapicam en erken.

Benim bu ilk tup bebek denemem sanki böyle bu defa denemeydi devamında olacak diye hjssediyirum ben. Allah ne verirse hayirlisini versin kizlar. Nasibimizi yaşayacağız. Hamilelik haberi alanlar bizlere de dua etsin. Ben alırsam sayfadaki herkes için edeceğim. Allah bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun insqllah

Hayirlara ciksin canimmmm..ruyann...bebek haberiyle mutlu ol...insallahcok guzell bir ruyaymiss...allah gerceginide yasatsin insallah..

Ben olamadim..ama canimm..inan..bekleyen arkadaslarr ici hep dua ediyorumm...kendim icin eder gibi ediyorum cani yurektennn...hamis olanlarada saglicakla kucaklarina almalari icin ediyorummm..insallah Allahim hepimizin yuzune baksin..ve dualarimizi kabul etsin insallah..maddi manevii cok yorucu sureclerden geciyoruz..hic kolay degill..insallah seninde bebislerin tutunacak sana..dualarim seninlede canimmmm

Yahuuuu bu topiğin adını değiştirip sabırsız anne adayları ismini yapacağım bu ne bir sabredin en azından 10. Gün olsun eğer erken çıkacak olsa doktor size niye tarih versin 3. Gün test mi yapılır yahu kendinizi mutsuz ediyorsunuz boşuna test yapmayın kitap okuyun film izleyin puzzele yapın dua edin azıcık başka şeylerden konuşun mesela kaynanaları çekiştirelim mesela akşam ne yapacağız muhabbeti yapalım ama umutsuzluk olmasın karamsarlık olmasın kızlar Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimizin hamile kalmasını canı-I gönülden diliyorum ama boşuna kendinizi çok üzüyorsunuz yapmayın yazık göbüşünüzdeki minnoşlara tadını çıkarın kanda negatif çıkmadığı sürece hepiniz hamişsiniz bunu unutmayın sevgiler bol şans

Benim içime doğuyor canim. Bu transferin sana hamilelik getirecek. Inan buna inanıyorum. Kalbim söyletiyor bunu. Muhakkak transfer sonunda bilgi ver bize.

Mesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim

Mesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim
Biz bu tup bebek sürecinden once cok zor günler gecirmistik. Esimin sperm sayisini ilk bir ay sifir cikti sonra test veremiyormus onu öğrendik vs. O donem bir rüya görmüştüm. Çocuğum oluyor adj da kayra. Kayra anlamına baktim uyanınca Allahtan gelen büyük iyilik, büyük bir lütuf demekmiş. O nedenle çocuğun adını kayra koycaz.

Kızlar bir de ne oluyor bende mesela bir ismi çok beğeniyorum sonra en haylaz en yaramaz öğrencilerimden birinin ismi oluyor mesela direk soğuyorum o isimden sizde de oluyor mu bu

Masallah kuzusum nehir ismini cok severimm ben kizim olursa dusunebilirim..bu bi tesadufmu bilmiyorum nehir ismindeki ogrencilerim hem premmmses olurlar hemde akilli..allah nazarlardan saklasin..bilge koyabilirim ben..erkek olursaa

Kızlar bir de ne oluyor bende mesela bir ismi çok beğeniyorum sonra en haylaz en yaramaz öğrencilerimden birinin ismi oluyor mesela direk soğuyorum o isimden sizde de oluyor mu bu
aynı durum bana da oluyor, ogrencilerimden cok etkileniyor.ya da bir isme niyetleniyorum.hemen akrabalardan birisi veriyor o ismi ve ben aynı çevreden aynı ismi istemiyorum.

Size garip gelebilir ama kız bella erkek bera koymayı çok isterim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…