kizlar bir sey sorcam size. Benim tup bebek tedavisiyle sanki yumurtam azaldi. Birinci ve ikinci tedavide toplanan yumurta sayisinizda farklılıklar oldu mu? Örneğin birinde 8 iken 2. De 4 gibi yari yariya yumurta sayınız düştü mü
ahh anım ah kürtaj oldum göndermediler düşük yaptim göndermediler ben bu işlerden bi halt anlamadim inatla bizi ayrı tutuyorlarCanım benim çok üzüldüm ama herşey bitmiş değil kan testine daha var Allahtan ümit kesilmez.Sizin de zor gerçekten biz yanyanayken bile yapamadık siz sürekli ayrısınız bu da seni strese sokup etkiliyodur tabi.Aslında sizin bu özel durumunuza istinaden bişeyler yapmalı devlet en çok senin yanında olmalı eşin
Yapayım kuzum ayıpsın bi deneyeyim haber edeyimbunları aslında şuan hamilelier yapsan dogrumu degilmi anlarız hahaEvde yapılabilecek en etkili ve doğal eski usul hamilelik testleri
Haber 7 - Geleneksel yöntemlere dayanarak eski dönemdeki kadınların hamilelik tespiti için uyguladıkları bazı işe yarar yöntemleri araştırdık. Hamilelik testi satın almadan evdeki malzemelerle uygulanabilecek bazı yöntemlerle hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. İşte eski usul yollarla...m.haber7.com pinkbuyu Ebrarinannesii nitro 7 78kova A alLaayaaaaaaaaaa ve digerleri
okadar haklisin ko ama ben hep eşimden de uzaktayım herşeyi tek yapmak beki çok yordu çok yıprandım artık gücüm kalmadiÇok gençsiniz, sakın öyle düşünmeyin lütfen. Benim eşim de testis kanseri oldu ve 3 kür kemoterapi gördü. Ama çok şükür spermleri düzeldi. İnanın bakınca üzülecek çok şey var ama hayattaki mutluluk mücadeleden geçiyor. Benim ilk denemem başarısız, ama 1 ay sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hiç ümidimi kaybetmedim. Sizin psikolojiniz çok önemli. Benim de eşim her konuda hep olumsuz tarafı görür. Ama ben ona rağmen hep herşey hallolıur gözüyle bakıyorum. Allah sağlık versin, azimle sabırla mücadeleye devam edelim
iste bende dayanamıyorum bilmiyorum ya tutunmadıysa en azindan bileyimde iğneleri yapmayayım diyorumdayanamadım ve 3. gün embriyosu 6. gun de kan testi yaptırdım 0 cıktı.biluyorum erken ama tutunduysa az da olsa bir sayı çıkar diye düşünmüştüm
Devlette haftaiçi acilden baktıramazsın polikliniğe yönlendirirler.Direkt kadın doğumdan veya boş poliklinik varsa dahiliye vs gibi o bile isteyebilir kan istemini bence.Ama randevulu gitmek daha iyi tabiKanda gebelik testi için direk devlet acilden girip ben kanda gebelik baktırmak istiyorum desek olurmu? Yoksa kadın doğuma randevu mu almak lazım
Canim 9. Gun falan kqn testi yap. Cikar onda sonuciste bende dayanamıyorum bilmiyorum ya tutunmadıysa en azindan bileyimde iğneleri yapmayayım diyorum
ben sindi çamaşır suyu denedim bembbeyaz oldu üstü köpük köpük bayaYapayım kuzum ayıpsın bi deneyeyim haber edeyim
Kız keşke bende onla deneseydim diş macununu denedim bi halt olmadıben sindi çamaşır suyu denedim bembbeyaz oldu üstü köpük köpük baya
Canim o testler yalann..esine yapanlar var yinede kopurebiliyo..ben sindi çamaşır suyu denedim bembbeyaz oldu üstü köpük köpük baya
umut fakirin ekmegmiydi neydi ben bunu geçen ayda yaptim bi gram köpürmemiştiCanim o testler yalann..esine yapanlar var yinede kopurebiliyo..
diş macınu da denemiştim önceden bidahaki idrarda onuda yapaym bakaim hahahaKız keşke bende onla deneseydim diş macununu denedim bi halt olmadı
smdi en dogru sonuc sende cıkar hamilesin yaKız keşke bende onla deneseydim diş macununu denedim bi halt olmadı
İyiyim çok şükür inşallah güzel haber veririz birbirimizenitro C canskus Elen123 maviejderha
kızlar, bugün transfer olmuşuz. Beraber 12 gün bekleyeceğiz..Herkes iyidir inşAllah?
nitro C canskus Elen123 maviejderha
kızlar, bugün transfer olmuşuz. Beraber 12 gün bekleyeceğiz..Herkes iyidir inşAllah?
ben tatlı yiyorum canım cekiyor dogrumu bilmemKızlar canımm acaip tatlı istiyo transferden sonra. Doktora sordum yemek içmede yasak yok dedi ama bilemedim yesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?