2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

yok ben özellikle doktora sormuştum. Doktor dedi ki yumurta sayısı her ay değişir dedi bu tamamen vücudun o ay ilaçlara nasıl tepki verdiğiyle alakalı dedi. Bi hastası varmış mesela bi ay 4 yumurta toplamışlar diğer ay 20 küsür ve aynı doz aynı tedaviyle. O ay kaçyumurta olacağı şans işi gibi bişey

Kanda gebelik testi için direk devlet acilden girip ben kanda gebelik baktırmak istiyorum desek olurmu? Yoksa kadın doğuma randevu mu almak lazım

ahh anım ah kürtaj oldum göndermediler düşük yaptim göndermediler ben bu işlerden bi halt anlamadim inatla bizi ayrı tutuyorlar

Ayrıca ben de transfer sonrası yürümek ya da yatmak , yemek içmek bunların etkilediğini düşünmüyorum yani olsa olsa yüzde 1 dir etkisi. Çünkü bilmeden hamile kalanlar herşeyi yapıyo gayet.
Burda birini okumuştum tatile gitmiş hoplamış zıplamış su kaydıraklarında tepinmiş falan sonra adet olmayınca hamile olduğunu öğrenmiş ve bu kişi uzun süredir hamile kalmaya çalışan bi türlü kalamayan biriydi. Yani Allah verince yatmak uzanmak bahanesi oluyor .

Yapayım kuzum ayıpsın bi deneyeyim haber edeyim

okadar haklisin ko ama ben hep eşimden de uzaktayım herşeyi tek yapmak beki çok yordu çok yıprandım artık gücüm kalmadi

Kanda gebelik testi için direk devlet acilden girip ben kanda gebelik baktırmak istiyorum desek olurmu? Yoksa kadın doğuma randevu mu almak lazım
Devlette haftaiçi acilden baktıramazsın polikliniğe yönlendirirler.Direkt kadın doğumdan veya boş poliklinik varsa dahiliye vs gibi o bile isteyebilir kan istemini bence.Ama randevulu gitmek daha iyi tabi

Kızlar canımm acaip tatlı istiyo transferden sonra. Doktora sordum yemek içmede yasak yok dedi ama bilemedim yesemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…