2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ayyy oylemıııı bende kıloluyum ya tup bebek ya tup mıde yaptıracaktım esım tup bebek deyınce bebege gecıs yaptım.. ıns dogurursam ılk fırsatta yaptırmak ıstıyorum.. cok zor oluyor mu ıyılesme surecı

Benim de canım yas 37 bucuk. Yumurtalarim kalitesjz bir de. O yuzden ne kadar denemem gerekiykr bunu bile bilmiyorum.

Kızlar benim değerim 7.5 çıktı kimyasal gebelik muhtemelen dedi doktor.ilaçları kesmedi ama cumratesi kan vericem tekrar ama artacağını sanmıyorum Sizlerden güzel haberler bekliyorum

kizlar biz piezo cihazı koydurttuk dollenme sayisi artsin diye. Cok faydası oldu mu bilmiyorum. 9 yumurtadan 5 tane dollendi. 3 tane 3. Gune cjkti. Anlamsiz bir sey mi yapildi boşa para mi hic bilmiyorum.

Öylemii inşallah öyledir bana işte bugün yap dedi gonapeptyl i ama şimdi bu çatlatma iğnesi olduğu için 10 gün sonraki testte yanlış çıkma ihtimali olmazmı

İkinizi de takdir ettim gerçekten çünkü daha önce hiç diyet yapmadım hatta kızım Rengin'in doğumundan sonraki durum dahil üstelik 22 kilo almıştım. Allah yardımcınız olsun

Öylemii inşallah öyledir bana işte bugün yap dedi gonapeptyl i ama şimdi bu çatlatma iğnesi olduğu için 10 gün sonraki testte yanlış çıkma ihtimali olmazmı
Onu bilmiyorum canım ama bana 22 sinde kan testi yap dedi yarında iğneyi vurulucam ben ama çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyordum başka görevi var biliyordum

İkinizi de takdir ettim gerçekten çünkü daha önce hiç diyet yapmadım hatta kızım Rengin'in doğumundan sonraki durum dahil üstelik 22 kilo almıştım. Allah yardımcınız olsun
amın ben verıp alıyorum artık bıktım aynı gun hem tup bebek on gorusmesıne hem de tup mıde gorusmesıne gıttım tup bebekte karar kıldık .. aklım tup mıdede kalmadı degıl ama.. cunku bıktım boyle yasamaktan

Kızlar benim değerim 7.5 çıktı kimyasal gebelik muhtemelen dedi doktor.ilaçları kesmedi ama cumratesi kan vericem tekrar ama artacağını sanmıyorum Sizlerden güzel haberler bekliyorum
Canım artma olasılığı da var moralini yüksek tut hemen kimyasal deme

Yaaa canım inşallahhh artar 10. Gün müydü?

Onu bilmiyorum canım ama bana 22 sinde kan testi yap dedi yarında iğneyi vurulucam ben ama çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyordum başka görevi var biliyordum
Gonapeptyl i bana hep ovitrelle ile birlikte yumurta toplama zamanı çatlatma iğnesi olarak verdiler

kızlar beni listeden silebilirsiniz kan sonucun cıktı 0.76 pozitif olan herkes sağlıkla bir hamilelik nasip olsun bekleyen herkeste hepinizi çok sevdim Allah a emanet olun
Canım yaaa çok üzüldüm bir dahaki sefere Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…