2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar benim goguslerimde sanki biraz sislik var bide akintim berrak su gibi bide uyku modu var tranferle 4 uncu gun 5 inci gun embriosu benim gibi belirti olup hamis varmi aranizda

ay evet evet benimde öyledir HSG bile ölümüldü benim icin sora anestezi ben daha cok böle seylerden korkuyorum
aslında bilmediklerim beni korkutuyor igney biliyorum hani en fazla ne kadr acıtabilirki .. bekledigim gibide oldu acıyor evet ama cok da taktıgım birse degil ama anestezi ben en son 5 yasında falan aldım sanırım ne olcak uyancakmıyım sarhos gibimi olcam ya sacmalarsam haha her düşünce vardı kafamda .. HSGde ne olcak cok acırsa bagırısam ya kusarsam ilactan bilmedigim hersey cok tedirgin ediyor bni bende bide kusma fobisi var oda en son ki zehirlenmemden oluştu.. Annem sagolsun

inan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla

Kuzum ben ilk çocuğumu ölü doğumla doğurmak zorunda kaldım ve zaten kiloluydun üstüne bir de ilk tedavide aşırı kilo aldım 110 kiloydum sonra geldim bahçeciye doktoruma doktorum dedi ki keşke biraz zayıflasan inan çok daha rahat hamilelik geçirebilirsin dedi zaten depresyona girmiştim 1 ayın içinde karar verip tüm kriterlere de uyuyordum direkt oldum ilk 6 ayda direkt spor ve yüzmeyle 70 kiloya düştüm sonra yürüyüşlerle destekledim ve 60 kiloya sabitledim kendimi tabi şimdi tedaviden dolayı 2 kilo almışım 62 kiloyum ama şöyle söyleyim kilo herşeyin başıymış asla pişman değilim evet az yiyorum ama mutluyum besleyici yiyorum kas kaybım olmadı sadece Ameliyattan çıkarken anestezi ve ağrı sebebiyle pişmanlık kaplıyor 2 saat falan o da :))) onun sonrasında ilk 1 ay zaten sıvı dönemi sonra püre ve katı yemek dönemi derken alışıyorsun ama dediğim gibi asla pişman değilim ayağındaki ayakkabının bağını bağlayamamanın ne olduğunu çok iyi bilirim

birde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim

Ç
evet canim doktor şimdi aradı ısrarla devam et diyo
Çok erken yaptın be canım testi. Hayırlısı olsun hakkında hakkımızda, Dr. Ne diyorsa uy, yine dikkat et ve tam gününde yaptır lütfen testi. Yani 6.günde çıkıyor olsaydı 6.gğn gelin derlerdi. Umarım tüm güzellikler seninle okur. İstediğine en kısa sürede kavuşursun.

Şimdi öncelikle daha yaşın 30 yani gencecik bir kadınsın önce o yaş sorununu kafandan bir at asıl şimdi başlıyor kalite olayına gelirsek sana yemin ederim ki 3 senedir daha ilk defa bu transferimde bana kaliteden bahsettiler hiç söylemezlerdi bunların hepsi para manyağı olmuş kuzum nefret ettiriyorlar sen yine tabi ki gününü bekle daha 6.gün inan erken hele bir de 3.gün embriyosu için çok erken rabbimin hikmetinden sual olunmaz bir bakarsın o yavrucaga can vermiş bilemeyiz eğer ki sağlıkla kucağına alacaksan inşallah o güzel haberi almanı rabbim nasip eylesin kalbini ferah tut bi de diyor ki 30 yaşındayım tövbe yarabbim kızdırıyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…