- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kuzum o jeli ben bu transfer de kullanmadım çok kaşındırıyor diye iğneyi seçtim ama önceki transferlerim de hep öyle gelirdi canını sıkma embriyo öyle Pıt düşecek kadar basit yer de olmuyor hafif bi pembelikse korkma kıpkırmızıysa asıl o zaman dikkat etKizlar sabah sürdüğüm jel cok küçük bir de biraz pembe şeklinde gelmis. Acaba embriyo mu düştü ya
Kuzum 30 yaş neki Allah aşkına bu ne karamsarlık, yapma böyle. Grupta yaşça senden 10 15 yaş büyük insanlar var. Evet daha küçük yaştakiler avantajlı ama lütfen bukadar dert edinme 30yaş çok güzel Bi yaş tam gebelik planlanıcak bir yaş. Allahım en kısa sürede versin kuzularımı kucağına.birde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
senın adına ınanılmaz sevındım ılk o berbat agrılar ne kadar surdu pekıKuzum ben ilk çocuğumu ölü doğumla doğurmak zorunda kaldım ve zaten kiloluydun üstüne bir de ilk tedavide aşırı kilo aldım 110 kiloydum sonra geldim bahçeciye doktoruma doktorum dedi ki keşke biraz zayıflasan inan çok daha rahat hamilelik geçirebilirsin dedi zaten depresyona girmiştim 1 ayın içinde karar verip tüm kriterlere de uyuyordum direkt oldum ilk 6 ayda direkt spor ve yüzmeyle 70 kiloya düştüm sonra yürüyüşlerle destekledim ve 60 kiloya sabitledim kendimi tabi şimdi tedaviden dolayı 2 kilo almışım 62 kiloyum ama şöyle söyleyim kilo herşeyin başıymış asla pişman değilim evet az yiyorum ama mutluyum besleyici yiyorum kas kaybım olmadı sadece Ameliyattan çıkarken anestezi ve ağrı sebebiyle pişmanlık kaplıyor 2 saat falan o da :))) onun sonrasında ilk 1 ay zaten sıvı dönemi sonra püre ve katı yemek dönemi derken alışıyorsun ama dediğim gibi asla pişman değilim ayağındaki ayakkabının bağını bağlayamamanın ne olduğunu çok iyi bilirim
Canim 6. Gunde kan testi ne kadar mantıklı anlamadim ben zaten. Ben en erken 8. Gun dusunuyorum. Hatta hemsire bir arkadaşım 9. Gun bak dedi. Sen de benim gibi cok sabirsizsin. Zor bir süreç. Ben de başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi.inan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla
3 cc ne oluyor inan hiç bilmiyorum. Bana embriyo ile ilgili sadece iyi kalite denildi o kadar. Oyle değerler verilmedi. Elimde kagit bile yok. Nasıldı iyi miydi hic bir fikrim yok.Kuzum 30 yaş neki Allah aşkına bu ne karamsarlık, yapma böyle. Grupta yaşça senden 10 15 yaş büyük insanlar var. Evet daha küçük yaştakiler avantajlı ama lütfen bukadar dert edinme 30yaş çok güzel Bi yaş tam gebelik planlanıcak bir yaş. Allahım en kısa sürede versin kuzularımı kucağına.
Pembe icin kotu diye biliyorum ben ama cok da sallamıyorum artik. Neyse o. Bir şeyi değiştiremem zatenKuzum o jeli ben bu transfer de kullanmadım çok kaşındırıyor diye iğneyi seçtim ama önceki transferlerim de hep öyle gelirdi canını sıkma embriyo öyle Pıt düşecek kadar basit yer de olmuyor hafif bi pembelikse korkma kıpkırmızıysa asıl o zaman dikkat et
Hayır Allah’ın izniyle embriyo tutunduKizlar sabah sürdüğüm jel cok küçük bir de biraz pembe şeklinde gelmis. Acaba embriyo mu düştü ya
kuzum sakın umudunu yıtırme senın tek olumsuzlugun gıttıgın merkez olmus acıl degıstırmelısın bence zaten test ıcın erkendı bence olakı kesın gebelık olmazsa kafanı dınle bosalt baska merkezde dene benı dınle seninan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla
Canım İnan ki sadece 1-2 saat sürdü sonra Ameliyattan toplam 3 saat sonra kalkıp yürüyüş yaptım çok basit bi ameliyat diyebilirim aşırı korkuyordum çokta gözümü korkutan oldu ölürsün vs. Ama kurallara uyarsan Allah’ın izniyle hiçbirşey olmuyor önemli olan dikkatli olmak ilk 3-4 ay sonrasında yüzmeye gittim hep reformer pilates yaptım çok emek verdim vücudu şekillendirdim sonra 2.denememi tam 1 sene sonra yapmıştım hatta tüp mideliyken çocuk yapmak 1 sene yasak çünküsenın adına ınanılmaz sevındım ılk o berbat agrılar ne kadar surdu pekı
Dimi ya tam kızmalık, 3 gün embriyosu a 6 gün test yapmışŞimdi öncelikle daha yaşın 30 yani gencecik bir kadınsın önce o yaş sorununu kafandan bir at asıl şimdi başlıyor kalite olayına gelirsek sana yemin ederim ki 3 senedir daha ilk defa bu transferimde bana kaliteden bahsettiler hiç söylemezlerdi bunların hepsi para manyağı olmuş kuzum nefret ettiriyorlar sen yine tabi ki gününü bekle daha 6.gün inan erken hele bir de 3.gün embriyosu için çok erken rabbimin hikmetinden sual olunmaz bir bakarsın o yavrucaga can vermiş bilemeyiz eğer ki sağlıkla kucağına alacaksan inşallah o güzel haberi almanı rabbim nasip eylesin kalbini ferah tut bi de diyor ki 30 yaşındayım tövbe yarabbim kızdırıyosun yani
devam et ozaman canm belki yüsekşir bmde cok yoruldum inanki bende hic umutlu degilim 2 gün sora ayni kaderi paylşıyor olucaz ama heryer böyle napalım nereye gitsek aynisi olcak.. sabredicez artıkinan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla
3cc düşük kalite oluyor sanırım bile bile niye masraf yaptırdılar bu kadar ben de dün aradım merkezi embriyolarımın kalitesini öğrenmek için bir sürü eveleyip gevelediler zaten yaşınız 41 yine de gayet iyi en kötüleri üçlü dondurmuşlar onlar bc imiş diğer üç tanesi ba va AB imiş tutunma olasılığı olanları zaten donduruyorlarmış yani hiç AA yokmuş anlayacağınız en iyisi 6 AA sanırım değil mi? Her şeyde yaşı bahane ediyorlar benim öğretmen arkadaşım 42 yaşında normal hamile kaldı bu arada transferde önce kalitesi en yüksek olanları veriyorlarmış sizde durum ne embriyo kalitesi neydi bu ara ona taktımbirde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
birde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
kiz ben 34 üm ben napayiö yaşı daha da ileri olanlar var ama devam edicez
sabredicezhem bence de vok erken yaptin bence hala umut var 0.01 de cikabilirdi bisiler yükselmişs demekki birwz daha bekle arkdaslarn dedigi gibi senin yaptirdigin günde cıksaydi kand seni ozaman cagirirlardi var bi mantigi ki ozaöam cagriolar
derı sarkması vs ne durumda gercı umrumda bıle degıl ben gozumu cok kararttımCanım İnan ki sadece 1-2 saat sürdü sonra Ameliyattan toplam 3 saat sonra kalkıp yürüyüş yaptım çok basit bi ameliyat diyebilirim aşırı korkuyordum çokta gözümü korkutan oldu ölürsün vs. Ama kurallara uyarsan Allah’ın izniyle hiçbirşey olmuyor önemli olan dikkatli olmak ilk 3-4 ay sonrasında yüzmeye gittim hep reformer pilates yaptım çok emek verdim vücudu şekillendirdim sonra 2.denememi tam 1 sene sonra yapmıştım hatta tüp mideliyken çocuk yapmak 1 sene yasak çünkü
valla canim bizi sagilcak inek olarak goruyorlar anlayacagin3cc düşük kalite oluyor sanırım bile bile niye masraf yaptırdılar bu kadar ben de dün aradım merkezi embriyolarımın kalitesini öğrenmek için bir sürü eveleyip gevelediler zaten yaşınız 41 yine de gayet iyi en kötüleri üçlü dondurmuşlar onlar bc imiş diğer üç tanesi ba va AB imiş tutunma olasılığı olanları zaten donduruyorlarmış yani hiç AA yokmuş anlayacağınız en iyisi 6 AA sanırım değil mi? Her şeyde yaşı bahane ediyorlar benim öğretmen arkadaşım 42 yaşında normal hamile kaldı bu arada transferde önce kalitesi en yüksek olanları veriyorlarmış sizde durum ne embriyo kalitesi neydi bu ara ona taktım
29umda kızımı doğurdum, şimdi de 35 yaşındayım 6 senedir defalarca kez denedim. 2019 aralıkta 40 derece ateş ile hastaneye zar zor yetiştirildim. embriyo transferi esnasında maalesef enfeksiyon kapmışım, hemen ameliyata alındım. düşündüğüm tek şey rahmimi almasınlar oldu. yeniden denemeye cesaret etmek benim için ve ailem için inanılmaz bir karardı, annemin dahi transfer yaptıracağımızdan haberi yok, herkese açıklama yapmaktan bir evlat daha istiyorum demekten yoruldum ve bıktım. Lütfen yaşadıklarınız ağır gelmesin; ne insanlar, ne hayatlar, ne dertler var. Allah çaresizin pençesine atmasın hiç birimizi akıl sağlığımız ve beden sağlığımız sahip olduğumuz her şeyden çok daha değerli. Sabır ve tevekkül içinde başımıza gelenleri kucaklayalım lütfenbirde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
okadar yoruldum ki ama binde bir ihtimalde olsa devam edicem elimden geleni yaptim dicem ama normal hayatima dondum beni merkezi birakmasin doye eveleyip geveliyo sunu yapatiz bunu yapariz istemiyorum artik dedim asla ayni merkezde yapmamdevam et ozaman canm belki yüsekşir bmde cok yoruldum inanki bende hic umutlu degilim 2 gün sora ayni kaderi paylşıyor olucaz ama heryer böyle napalım nereye gitsek aynisi olcak.. sabredicez artık
haklisin canim ama şunu düşünün benim yanımda eşim de yok ben herseyde tek başımayım artik gücüm kalmadı29umda kızımı doğurdum, şimdi de 35 yaşındayım 6 senedir defalarca kez denedim. 2019 aralıkta 40 derece ateş ile hastaneye zar zor yetiştirildim. embriyo transferi esnasında maalesef enfeksiyon kapmışım, hemen ameliyata alındım. düşündüğüm tek şey rahmimi almasınlar oldu. yeniden denemeye cesaret etmek benim için ve ailem için inanılmaz bir karardı, annemin dahi transfer yaptıracağımızdan haberi yok, herkese açıklama yapmaktan bir evlat daha istiyorum demekten yoruldum ve bıktım. Lütfen yaşadıklarınız ağır gelmesin; ne insanlar, ne hayatlar, ne dertler var. Allah çaresizin pençesine atmasın hiç birimizi akıl sağlığımız ve beden sağlığımız sahip olduğumuz her şeyden çok daha değerli. Sabır ve tevekkül içinde başımıza gelenleri kucaklayalım lütfen
bencede pes etme canım benım Allah dermansız dert vermesın ben olacagına cok ınanıyorum.. negatıf durum senınle alakalı degıl kesınlıkle merkezle alakalı bosver kendıne ıkı ay zaman ver yenı bır baslangıc yapokadar yoruldum ki ama binde bir ihtimalde olsa devam edicem elimden geleni yaptim dicem ama normal hayatima dondum beni merkezi birakmasin doye eveleyip geveliyo sunu yapatiz bunu yapariz istemiyorum artik dedim asla ayni merkezde yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?