2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar sabah sürdüğüm jel cok küçük bir de biraz pembe şeklinde gelmis. Acaba embriyo mu düştü ya
Kuzum o jeli ben bu transfer de kullanmadım çok kaşındırıyor diye iğneyi seçtim ama önceki transferlerim de hep öyle gelirdi canını sıkma embriyo öyle Pıt düşecek kadar basit yer de olmuyor hafif bi pembelikse korkma kıpkırmızıysa asıl o zaman dikkat et

Kuzum 30 yaş neki Allah aşkına bu ne karamsarlık, yapma böyle. Grupta yaşça senden 10 15 yaş büyük insanlar var. Evet daha küçük yaştakiler avantajlı ama lütfen bukadar dert edinme 30yaş çok güzel Bi yaş tam gebelik planlanıcak bir yaş. Allahım en kısa sürede versin kuzularımı kucağına.

senın adına ınanılmaz sevındım ılk o berbat agrılar ne kadar surdu pekı

inan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla
Canim 6. Gunde kan testi ne kadar mantıklı anlamadim ben zaten. Ben en erken 8. Gun dusunuyorum. Hatta hemsire bir arkadaşım 9. Gun bak dedi. Sen de benim gibi cok sabirsizsin. Zor bir süreç. Ben de başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi.

3 cc ne oluyor inan hiç bilmiyorum. Bana embriyo ile ilgili sadece iyi kalite denildi o kadar. Oyle değerler verilmedi. Elimde kagit bile yok. Nasıldı iyi miydi hic bir fikrim yok.

Pembe icin kotu diye biliyorum ben ama cok da sallamıyorum artik. Neyse o. Bir şeyi değiştiremem zaten

inan okadar çok yoruldum ki doktorlar bizi para olarak görüyor aradı beni daha 6. gün devam et 1 2 gün sonra tekrar baktiralim diyo biktim bende valla
kuzum sakın umudunu yıtırme senın tek olumsuzlugun gıttıgın merkez olmus acıl degıstırmelısın bence zaten test ıcın erkendı bence olakı kesın gebelık olmazsa kafanı dınle bosalt baska merkezde dene benı dınle sen

senın adına ınanılmaz sevındım ılk o berbat agrılar ne kadar surdu pekı
Canım İnan ki sadece 1-2 saat sürdü sonra Ameliyattan toplam 3 saat sonra kalkıp yürüyüş yaptım çok basit bi ameliyat diyebilirim aşırı korkuyordum çokta gözümü korkutan oldu ölürsün vs. Ama kurallara uyarsan Allah’ın izniyle hiçbirşey olmuyor önemli olan dikkatli olmak ilk 3-4 ay sonrasında yüzmeye gittim hep reformer pilates yaptım çok emek verdim vücudu şekillendirdim sonra 2.denememi tam 1 sene sonra yapmıştım hatta tüp mideliyken çocuk yapmak 1 sene yasak çünkü

Dimi ya tam kızmalık, 3 gün embriyosu a 6 gün test yapmış birde 30 yaşındayım diyor. Grubun en acelecisi, inşallah bebişlerinde koşarak gelir sana. Neymiş 30 ben 35 olucam bu ay hala erken mi diyorum 30 muş
Şaka biyana alLaayaaaaaaaaaa cım, çoook güzel günlerin olacak canım, bu günlerimize gülüp geçicez, daha çok kıymet bilen olucaz.

devam et ozaman canm belki yüsekşir bmde cok yoruldum inanki bende hic umutlu degilim 2 gün sora ayni kaderi paylşıyor olucaz ama heryer böyle napalım nereye gitsek aynisi olcak.. sabredicez artık

3cc düşük kalite oluyor sanırım bile bile niye masraf yaptırdılar bu kadar ben de dün aradım merkezi embriyolarımın kalitesini öğrenmek için bir sürü eveleyip gevelediler zaten yaşınız 41 yine de gayet iyi en kötüleri üçlü dondurmuşlar onlar bc imiş diğer üç tanesi ba va AB imiş tutunma olasılığı olanları zaten donduruyorlarmış yani hiç AA yokmuş anlayacağınız en iyisi 6 AA sanırım değil mi? Her şeyde yaşı bahane ediyorlar benim öğretmen arkadaşım 42 yaşında normal hamile kaldı bu arada transferde önce kalitesi en yüksek olanları veriyorlarmış sizde durum ne embriyo kalitesi neydi bu ara ona taktım

derı sarkması vs ne durumda gercı umrumda bıle degıl ben gozumu cok kararttım

valla canim bizi sagilcak inek olarak goruyorlar anlayacagin

29umda kızımı doğurdum, şimdi de 35 yaşındayım 6 senedir defalarca kez denedim. 2019 aralıkta 40 derece ateş ile hastaneye zar zor yetiştirildim. embriyo transferi esnasında maalesef enfeksiyon kapmışım, hemen ameliyata alındım. düşündüğüm tek şey rahmimi almasınlar oldu. yeniden denemeye cesaret etmek benim için ve ailem için inanılmaz bir karardı, annemin dahi transfer yaptıracağımızdan haberi yok, herkese açıklama yapmaktan bir evlat daha istiyorum demekten yoruldum ve bıktım. Lütfen yaşadıklarınız ağır gelmesin; ne insanlar, ne hayatlar, ne dertler var. Allah çaresizin pençesine atmasın hiç birimizi akıl sağlığımız ve beden sağlığımız sahip olduğumuz her şeyden çok daha değerli. Sabır ve tevekkül içinde başımıza gelenleri kucaklayalım lütfen

devam et ozaman canm belki yüsekşir bmde cok yoruldum inanki bende hic umutlu degilim 2 gün sora ayni kaderi paylşıyor olucaz ama heryer böyle napalım nereye gitsek aynisi olcak.. sabredicez artık
okadar yoruldum ki ama binde bir ihtimalde olsa devam edicem elimden geleni yaptim dicem ama normal hayatima dondum beni merkezi birakmasin doye eveleyip geveliyo sunu yapatiz bunu yapariz istemiyorum artik dedim asla ayni merkezde yapmam

haklisin canim ama şunu düşünün benim yanımda eşim de yok ben herseyde tek başımayım artik gücüm kalmadı

okadar yoruldum ki ama binde bir ihtimalde olsa devam edicem elimden geleni yaptim dicem ama normal hayatima dondum beni merkezi birakmasin doye eveleyip geveliyo sunu yapatiz bunu yapariz istemiyorum artik dedim asla ayni merkezde yapmam
bencede pes etme canım benım Allah dermansız dert vermesın ben olacagına cok ınanıyorum.. negatıf durum senınle alakalı degıl kesınlıkle merkezle alakalı bosver kendıne ıkı ay zaman ver yenı bır baslangıc yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…