- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayinkuzum sakın umudunu yıtırme senın tek olumsuzlugun gıttıgın merkez olmus acıl degıstırmelısın bence zaten test ıcın erkendı bence olakı kesın gebelık olmazsa kafanı dınle bosalt baska merkezde dene benı dınle sen
amin bacim amin ama ben nornla hayatıma döndüm yoruldum artık pes ettimKuzum 30 yaş neki Allah aşkına bu ne karamsarlık, yapma böyle. Grupta yaşça senden 10 15 yaş büyük insanlar var. Evet daha küçük yaştakiler avantajlı ama lütfen bukadar dert edinme 30yaş çok güzel Bi yaş tam gebelik planlanıcak bir yaş. Allahım en kısa sürede versin kuzularımı kucağına.
canim benim 5. gün embriyosu 3 değil inanki kendimi 30 değil 60 yaşında gibi hissediyorumDimi ya tam kızmalık, 3 gün embriyosu a 6 gün test yapmışbirde 30 yaşındayım diyor. Grubun en acelecisi, inşallah bebişlerinde koşarak gelir sana. Neymiş 30 ben 35 olucam bu ay hala erken mi diyorum 30 muş
Şaka biyana alLaayaaaaaaaaaa cım, çoook güzel günlerin olacak canım, bu günlerimize gülüp geçicez, daha çok kıymet bilen olucaz.
iş arıcan belki 1 2 yıl beklerimbencede pes etme canım benım Allah dermansız dert vermesın ben olacagına cok ınanıyorum.. negatıf durum senınle alakalı degıl kesınlıkle merkezle alakalı bosver kendıne ıkı ay zaman ver yenı bır baslangıc yap
Dur bakalım canım geç tutunanlar olabiliyormuş. 2-3 gün bekleyip tekrar yaptirirsin kan testini. Lütfen kendini koyverme. Olmadıysa da biraz ara verir kendini toparlarsın hem maddi hem de manevi olarak. Yaşın da genç önünde anne olabilecegin uzuun yıllar var.zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin
Jelden kaynaklı oluyor canım içerinde yazıyor kahve pembe akıntı olabilir diyePembe icin kotu diye biliyorum ben ama cok da sallamıyorum artik. Neyse o. Bir şeyi değiştiremem zaten
Merhaba bende 2 kez medical parkta denedim malesef olmadi orası tamamen ticarethanezaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin
Ben de herşeye çok sevinip çok üzülmem gerektiğini öğrendim iş yerinde arkadaşımdan biri düşük yaptı çok üzüldüm erken doğum yaptı bebeğini kaybetti çok üzüldüm aynıları başıma geldi herşey allahtan demek lazımCanım tatlı ben onu yapamam dediğim herşey başıma geldi 3.defa tüp bebek tedavisi olmuş oluyorum ben nasıl o iğneleri vurulurum derdim ama oluyormuş insan zora gelince öyle de bi oluyormuş ki hayat bize kimbilir daha neler öğretecek..
Bende bu iğnenin tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum hemşire öyle dedi bende transferden sonra 4. Gün vurundumOnu bilmiyorum canım ama bana 22 sinde kan testi yap dedi yarında iğneyi vurulucam ben ama çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyordum başka görevi var biliyordum
Bende bu iğnenin tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum hemşire öyle dedi bende transferden sonra 4. Gün vurundum
aynen öyle şimdi nerde yaptiriyorsunMerhaba bende 2 kez medical parkta denedim malesef olmadi orası tamamen ticarethane
insallah canim ama umudum yok yinede çok sagolDur bakalım canım geç tutunanlar olabiliyormuş. 2-3 gün bekleyip tekrar yaptirirsin kan testini. Lütfen kendini koyverme. Olmadıysa da biraz ara verir kendini toparlarsın hem maddi hem de manevi olarak. Yaşın da genç önünde anne olabilecegin uzuun yıllar var.
ona gitmeyi bende cok istedim ama yeri bana cok ters corona olmasa yine okeydimde ama arabada yok zorHerkese merhabalar bende bülent traş hocanın yanında tedaviye başladım pazartesi yumurtalar toplanacak nasipse cok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben acı badem de doktorum bülent traş canim uzun bir araştırmadan sonra oraya karar verdim izmirde cok denedim fakat dogru düzgün bir klinik malesef yok....aynen öyle şimdi nerde yaptiriyorsun
Nerede yaşıyorsunuzona gitmeyi bende cok istedim ama yeri bana cok ters corona olmasa yine okeydimde ama arabada yok zor
Canım daha çok erken evet hepimiz heyecanlıyız ya şuan varsa ve seni hissediyorsa 30 yaş daha çok erken lütfen kendini üzme bekle biraz daha doktorunu dinlevalla canim bizi sagilcak inek olarak goruyorlar anlayacagin
Aynen bana da tutunmaya yardım edecek dedi hemşireBende bu iğnenin tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum hemşire öyle dedi bende transferden sonra 4. Gün vurundum
Şehir olarak neredesin canimaynen öyle şimdi nerde yaptiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?