2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin

amin bacim amin ama ben nornla hayatıma döndüm yoruldum artık pes ettim

canim benim 5. gün embriyosu 3 değil inanki kendimi 30 değil 60 yaşında gibi hissediyorum

zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin
Dur bakalım canım geç tutunanlar olabiliyormuş. 2-3 gün bekleyip tekrar yaptirirsin kan testini. Lütfen kendini koyverme. Olmadıysa da biraz ara verir kendini toparlarsın hem maddi hem de manevi olarak. Yaşın da genç önünde anne olabilecegin uzuun yıllar var.

Ben de herşeye çok sevinip çok üzülmem gerektiğini öğrendim iş yerinde arkadaşımdan biri düşük yaptı çok üzüldüm erken doğum yaptı bebeğini kaybetti çok üzüldüm aynıları başıma geldi herşey allahtan demek lazım

insallah canim ama umudum yok yinede çok sagol

Herkese merhabalar bende bülent traş hocanın yanında tedaviye başladım pazartesi yumurtalar toplanacak nasipse cok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
ona gitmeyi bende cok istedim ama yeri bana cok ters corona olmasa yine okeydimde ama arabada yok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…