2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Cumartesj gidip boyumun ölçüsünü alicam. Negatif cikarsa Cafe de bir Türk kahvesi yanında sigara yakarım valla
Bende bugün aynısını dedim eğer tutmazsa yaparım kendime bir kahve yakarım sigaramı sigara bıraktım kola içmiyorum resmen 3 öğün ve ara öğün olarak düzenli hayata geçtim

Bende bugün aynısını dedim eğer tutmazsa yaparım kendime bir kahve yakarım sigaramı sigara bıraktım kola içmiyorum resmen 3 öğün ve ara öğün olarak düzenli hayata geçtim
Ben de icmiyorjm. Bir daha da sigaraya başlamayı dusunmuyorum. Yasam konforum artti resmen. Cok guzel nefes alıyorum rahat uyuyorum üstüm başım kokmuyor.

Benjm artik regl olcakmis hissim de gitti. Su an asiri rahatım. Cok sinir bozucu o kadar ilac o kadar emek, o kadar para... umarim sonu güzel olur.

Zaten bence benim tup bebek olmama sebebi uzun yıllar sigara içen biri olmam. Yumurta kalitem cok kotu, rahim artik sigaradan noldu bilmiyorum.

Zaten bence benim tup bebek olmama sebebi uzun yıllar sigara içen biri olmam. Yumurta kalitem cok kotu, rahim artik sigaradan noldu bilmiyorum.
Doğru diyorsun bazen isyan etmek istemiyorum ama eroin içenlerin falan çocukları oluyor haberlerde duyuyoruz benim ne den olmuyor diyorum Herşeyim iyiyken

Doğru diyorsun bazen isyan etmek istemiyorum ama eroin içenlerin falan çocukları oluyor haberlerde duyuyoruz benim ne den olmuyor diyorum Herşeyim iyiyken
Canim ben zaten öyle cok şanslı biri değilim maalesef. Hayatta her şeyi zor elde edebildim. Cok cirpindim hep. O nedenle de sahip olduğum hersey mücadelelerim sonucuyla oldu.
Yani bazen diyorum ki bari bu durum çok rahat olsaydı. Tedavi olunur sorun değil, yeter ki sonu güzel bitsin.

Ay beni anlattın resmen bizde eşimle ben hayatım boyunca herşey için mücadele ettik maddi manevi oyüzden bebeğimin de hemen olmamasına şaşırmadım

herkes anltsa kimbilir ne hikayeler cikacak surda bende herseye hemen sahip olmadim hep savasini verip kazandim zor oldu uzun oldu ama oldu biseklde ama ins bu okadr ızun sürmez ve olur

Ah kızlar ah sigara olayı gerçekten zor çok ilginç birtek iradem şu dönemde devreye giriyor normalde içerdim hatta transferden önceki gece son kez içtim sabah tamamen bırakmış olarak gittim Allah bitek şu dönemde sabrını veriyor evet zararlı ama derdimizi alıp götürüyor diye baktım hep ben ona

herkes anltsa kimbilir ne hikayeler cikacak surda bende herseye hemen sahip olmadim hep savasini verip kazandim zor oldu uzun oldu ama oldu biseklde ama ins bu okadr ızun sürmez ve olur
Kimi insanlar var. Hic bir sey icin mücadele etmesine gerek kalmıyor. Hersey elinde hazir altin tersiyle geliyor. Fırsatlar sunuluyor. Torpilleri oluyor ise giriyor, parası oluyor ozel de okuyor, hic bir saglik sorunu olmuyor, pat diye çocuğu oluyor...
Ne kadar şanslılar diyorum içimden.

Ben de transferden onceki gun 5 6 sigara içtim transfere oyle gittjm. Ya canim sigara yıllar içerisinde bence etkiliyor. Benim arkadaşım transfere 20 dk sigara içip transfere girmiş. Kızı oldu.

okadar beni anlattın ki okumak için günlerce ağladım okul hayatım çok zor geçti maddi anlamda çok mücadele ettim 13 yaşından beri çalışıyorum sonra evlenmek için 4 yıl mücadele ettik ailem karşı cıktı okadar mucadeleer verdik ki herşeyimizi kendimiz yaptik 1 iğneleri bile yok üzerimizde sonra eşimle yanyana olabilmek için ki 5 yıl bitti hala yanyana gelemedik şimdide çocuk benim hemen olsa kendimi sorgulardım buda mücadeleyle olucak okadar yoruldum ki yasamak istemiyorum artik

Ben de transferden onceki gun 5 6 sigara içtim transfere oyle gittjm. Ya canim sigara yıllar içerisinde bence etkiliyor. Benim arkadaşım transfere 20 dk sigara içip transfere girmiş. Kızı oldu.
Darısı bize ben de transferden önceki gün bir tane içtim 15 gündür içmiyordum bebek için. Sonuç olarak gerilmemem de lazım diyerek kendimi avuttum ve yaktım

Ben de cok yorgunum canim. Ama herseyin guzel olacagina dair inancım tam. Allah sevdiği kullarına boyle edermiş der büyüklerimiz. Sonu güzel olsun herseyin. Bu defa olmaz baska denememizde olur. Ben simdi ne eksik kaldı ne var hepsini xikarticam . 2. Tup bebekte hic bir seyi atlamayacagim. Doktorlara kalsa olmayinca bir de şuna bakalim diyorlar. En bastan herseye baktircam. Era testini araştırıyorum simdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…