ikizlerde öyle mi oluyor? banada 2 teansfer edildi tani ne olur blmemde.. aynen habibe hanımdı onun dogumu sorunsuZ geçti ama doğum sonrasi bebegin kalp atışlari zayif dediler ablamda para koparmak icin yaptılar dedi ama bilmiyorum buarad bende 1 kez muayne oldum ve inaanılmaz şeker biriiii inanılmazHabibe Seyisoğlu doktor evet canısı sence nasıl ablan memnun kaldı mıben önceki gebeligim de Belgin hanım var ona gitmiştim ama kötü anıları hatırlatıyor diye yine aynı doktorla devam etmek istemiyorum bi de olur da ikiz olursa perinatoloğa gitmem gerekiyormuş inşallah bakalım sonuçlar ne cıkacak Kuzum ben Kartal tarafında oturuyorum
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun şimdidenKizlar ben 10 dk sonra iki tane catlatma ignesi vurulacagim. Cumartesi gunu de yumurta toplanacak. Opu oncesi tavsiyeleriniz var midir?
sindiden bol havuc fındık ceviz yeKizlar ben 10 dk sonra iki tane catlatma ignesi vurulacagim. Cumartesi gunu de yumurta toplanacak. Opu oncesi tavsiyeleriniz var midir?
evet heeep birlikte kanaaaEvet canim. Olabilir.
benimde az önce adet agrisi bir vurdu cok fena oldum aha geldi diyip attim kendmi önce tuvalte sora yataga ama oda bi 2 dakka sürdüArtik benim kasik agrim falan da yok. Hic bir agri duymuyorum. Sadece gogus şişkinliği var .
jahah bende aynini oksapar icin dedim yarın son ignem ya tamam ya devam edicez dedmProlutex igne cumartesi günü bitiyor. Gidio test yaptiririm. Eger çıkmazsa yeni paket almam muhtemelen.
olumsuz olursa düşünebilirimBak ben izmirden gelip gidiyorum bir umut bende bir görüş derim..
Evet canim 5. Gun embriyosu olacak. Brnim de 3. Gun dondurulmustu. 4 gun transfer yapildiKızlar benim 3. Gün embriyoları çözdürülür 5. Güne gelen transfer edilecekmiş. Ben o zaman 5. Gün embriyosu mu diyeceğim. Bu yöntemle transfer olan ya da olacak olan var mı
İzmir medicalparkta kimdi doktorunuzMerhaba bende 2 kez medical parkta denedim malesef olmadi orası tamamen ticarethane
7500 lira verdik transfere. Ama eylülde zam gelecekmiş. 1 embriyo dondurma ücreti 500. Bunun dışında ilaç iğneler de 3-5 bin gibi tutuyor.bende orayı düşünüyorum transfer ücreti ne kadar canim.orda
Canim ac tok farkediyor mu kan verirken.kaçta gitceksin canim kana ben 8 e saat kurmayi düşünüyorum kahvalti edip cikariz
Bunların hepsi izmir irenbede veriliyor. Tamı tamına aynı. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. İlk tüp bebekte sonuç alamadım ama bence irenbe de acıbadem yöntemini belirlemiş sanki..sen hangi acıbademe gdersin bilmiyorumda ben benim acıbademden memnunum daha önce de dedigim gibi tüp merkezi istememiştim .. cok aşırı kötü hissettim icinde. Ve onun üzerine 1-2 sene ben tedaviyi cıkardım kafamdan kötü görüntüydü. Acıbademde ama tamamen bana odaklılar ... hızlı sekilde geri dönüşde alıyorum. simdi okuyorumda mesela bazılarına verilmeyen ilaclar bana verilms işte günde 2kez prolutex, günde 1 oksapar , 1 coraspin, folik var, prednol var. günde 4kez estrofem .. günde 2 kez progestan fitil.. bence iyi de ilerledik. ben bide cok endiseliydim o konudada icimi rahatlattılar tabi heycnaım gecmek bilmeyen birsey ona ayrı bir tedavi gerekiyor bence
Benim öyle oldu canım 3.gün dondurulmuştu çözdürülüo 5.güne gittiler Öyle transfer olduKızlar benim 3. Gün embriyoları çözdürülür 5. Güne gelen transfer edilecekmiş. Ben o zaman 5. Gün embriyosu mu diyeceğim. Bu yöntemle transfer olan ya da olacak olan var mı
hangi yöntem iyi bilmemde öama cogu arkdas verilmedigi icin yakınmısBunların hepsi izmir irenbede veriliyor. Tamı tamına aynı. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. İlk tüp bebekte sonuç alamadım ama bence irenbe de acıbadem yöntemini belirlemiş sanki..
benim bildigim etmiyoCanim ac tok farkediyor mu kan verirken.
Cumartesj gidip boyumun ölçüsünü alicam. Negatif cikarsa Cafe de bir Türk kahvesi yanında sigara yakarım vallabenim bildigim etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?