2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kuzum ben Anadolu yakasındayım ama Altunizade ya da maslak düşünüyoruz benim sigortamda var Acıbadem de doğum teminatı falan hazırlıklıyım ama inşallah şu bebelerden yüzüm Güler de kardeş yapmak nasip olur Acıbadem de

aynen beniimde doguma teminatim var ama tüm hastanaler icin gecerli yinede acıbademi sectim icime sindi.
altunizadeyi beğeniyorum ben buarada acıbadem orda ablam dogum yaptı orda bi bayan doktor ablamın doktoru hatta sarkıcı bengününde doktoru oymus.. baya temiz ve büyük biryer.. benm tüm aile akraba karşıda oturuyor sen neresinde oturuyorsun

Habibe Seyisoğlu doktor evet canısı sence nasıl ablan memnun kaldı mı ben önceki gebeligim de Belgin hanım var ona gitmiştim ama kötü anıları hatırlatıyor diye yine aynı doktorla devam etmek istemiyorum bi de olur da ikiz olursa perinatoloğa gitmem gerekiyormuş inşallah bakalım sonuçlar ne cıkacak Kuzum ben Kartal tarafında oturuyorum

Kizlar ben 8. Gun kan testi yapsam varsa cikar degil mi? 4. Gun embrjyosu
Kuzum normal de test günün transferin kaçıncı günü oluyor ? 4.gün embriyosu 8.gün de az çok cıkar diye tahmin ediyorum ben ama 9.gün diyen arkadaşın da olmuş istersen 9.gün ver testini Canım

Canım ne serumu yedin sen

Kizlar ben 10 dk sonra iki tane catlatma ignesi vurulacagim. Cumartesi gunu de yumurta toplanacak. Opu oncesi tavsiyeleriniz var midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…