- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kuzum ben Anadolu yakasındayım ama Altunizade ya da maslak düşünüyoruz benim sigortamda var Acıbadem de doğum teminatı falan hazırlıklıyımsen hangi acıbademe gdersin bilmiyorumda ben benim acıbademden memnunum daha önce de dedigim gibi tüp merkezi istememiştim .. cok aşırı kötü hissettim icinde. Ve onun üzerine 1-2 sene ben tedaviyi cıkardım kafamdan kötü görüntüydü. Acıbademde ama tamamen bana odaklılar ... hızlı sekilde geri dönüşde alıyorum. simdi okuyorumda mesela bazılarına verilmeyen ilaclar bana verilms işte günde 2kez prolutex, günde 1 oksapar , 1 coraspin, folik var, prednol var. günde 4kez estrofem .. günde 2 kez progestan fitil.. bence iyi de ilerledik. ben bide cok endiseliydim o konudada icimi rahatlattılar tabi heycnaım gecmek bilmeyen birsey ona ayrı bir tedavi gerekiyor bence
aynen beniimde doguma teminatim var ama tüm hastanaler icin gecerli yinede acıbademi sectim icime sindi.Kuzum ben Anadolu yakasındayım ama Altunizade ya da maslak düşünüyoruz benim sigortamda var Acıbadem de doğum teminatı falan hazırlıklıyımama inşallah şu bebelerden yüzüm Güler de kardeş yapmak nasip olur Acıbadem de
Aşılamanın 10.günüCanim kacinci gunn..hafiff silik biseyler var ben gordumm..lutfen yarindda dene...
Net var canım benim böyleyken değerim 59 çıkmıştı ilk kızım daBu akşamki 6 da yaptım ümitsizlik ama.
Canim transferin kacinci gun . Kacinci gun embriyosuydu.Bu akşamki 6 da yaptım ümitsizlik ama.
Habibe Seyisoğlu doktor evet canısı sence nasıl ablan memnun kaldı mıaynen beniimde doguma teminatim var ama tüm hastanaler icin gecerli yinede acıbademi sectim icime sindi.
altunizadeyi beğeniyorum ben buarada acıbadem orda ablam dogum yaptı orda bi bayan doktor ablamın doktoru hatta sarkıcı bengününde doktoru oymus.. baya temiz ve büyük biryer.. benm tüm aile akraba karşıda oturuyor sen neresinde oturuyorsun
Aminn canim Sende mi acı bademde tedavi goruyorsunBenim de cumrtesi toplanacak allah yardimcimiz olsun
Kan testi yaptirdinmi..yaptirmadiysan kan testi yaptir lutfen..hemen..Aşılamanın 10.günü
Çatlatmanın 12.
Bak ben izmirden gelip gidiyorum bir umut bende bir görüş derim..istanbul bakırköy
Kuzum normal de test günün transferin kaçıncı günü oluyor ? 4.gün embriyosu 8.gün de az çok cıkar diye tahmin ediyorum ben ama 9.gün diyen arkadaşın da olmuş istersen 9.gün ver testini CanımKizlar ben 8. Gun kan testi yapsam varsa cikar degil mi? 4. Gun embrjyosu
Catlayabilirim o gun canim.Kuzum normal de test günün transferin kaçıncı günü oluyor ? 4.gün embriyosu 8.gün de az çok cıkar diye tahmin ediyorum ben ama 9.gün diyen arkadaşın da olmuş istersen 9.gün ver testini Canım
Canım ne serumu yedin senbirde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
Benim de var canım ama neden bilmiyorumKızlar transferimin ilk günü bugün sağ kasıgımda baya ağrı var. Size de olmuş muydu?
Yok canim ben sgk raporum oldugu icin goztepe medical park’a gidiyorum. İlk denememiz. Hayirlisi olsun insallahAminn canim Sende mi acı bademde tedavi goruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?