Canim sikma canini. Ozel transfer ile taşıyorlar ama gecen WhatsApp grubunda biri yazdı. Embrjyoyu taşırken tank patlamış. Acile kaldırmışlar kızı. Adamlar tankın kapağını bile doğru düzgün kapamamis.Cok canm sikildi suan ..tabi onlarin umrunda deyil neler cektigimizin ..embriolar ölsede para verip yapzinlar diolar.. allah kahretsin .. gercekden sinirim bozuldu.
sen benim kollari görmedinmi oksapar mosmor etti geçen foto atmıştum burayaKizlar igne gobegimi mosmor yapti. Oksapar ignesi. Bu sekilde mosmor olan var mi
Hatalı yapıyor olabilirsin, ya da cildin çok hassas olabilir. çok kullandım oksapar ama hiç morarmadı.Hic kullanmdim bana vermediler ondan .. ama taze embrio transfer oldugumda 2018 de benim de hertarafim mosmordu
Canim senin cildin cok iyi demek ki. Ben kime sorsam morartiyor. Hemşirenin yaptığı da morardı.Hatalı yapıyor olabilirsin, ya da cildin çok hassas olabilir. çok kullandım oksapar ama hiç morarmadı.
insallah ben başlarda cok istemesemde eşim hep evlendgmizden beri ikiz diye tutturuyodu nasi yapiyim iki tane mi koyayim diyordum artık nasi dilemişsse5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)
Ozel bir yöntemi mi var peki yaparken?Hatalı yapıyor olabilirsin, ya da cildin çok hassas olabilir. çok kullandım oksapar ama hiç morarmadı.
Aa öyle mi diyosun ben de çok çıtkırıldım biriyimdir halbuki :) göbekten yapıyorum ben yaptıktan sonra 1-2 dakika feci ağrı yapıyo ama hiç iz kalmıyoCanim senin cildin cok iyi demek ki. Ben kime sorsam morartiyor. Hemşirenin yaptığı da morardı.
Varya benim saglikli ikizlerim olsa dünyada başka ne isterim bilemem. Yani herhalde herseyin mükafatı hibi bir sey olur. Yaşadığım en büyük mutluluk olur. Ben de cok isterim.insallah ben başlarda cok istemesemde eşim hep evlendgmizden beri ikiz diye tutturuyodu nasi yapiyim iki tane mi koyayim diyordum artık nasi dilemişsseiki tane koyuldu 5 ağustosda smdi hem zor oldugundm hem yaşdan ötürü bende ikiz cok istiyorum
Nasil yapıyorsun. Tutup mu igneyi dik koyuyorsun yoksa hic eti tutmadan mi ya da özel bir yöntemi mi varAa öyle mi diyosun ben de çok çıtkırıldım biriyimdir halbuki :) göbekten yapıyorum ben yaptıktan sonra 1-2 dakika feci ağrı yapıyo ama hiç iz kalmıyo
rize de tup bebek merkezi yok bildiğim kadarıyla.genellikle rize den trabzona geliyorlardı.trabzonda tip fakültesi çok kötü durumda.medikalpark var orada da herşey aşırı özensiz ilgisiz.iki meşhur doktorları var.muthis derecede negatif izlenim bıraktılar bende.en kötüsünü söylüyorlar ve kendini tamamen umutsuz vaka olarak hissediyorsun.kesinlikle tavsiye etmiuyorum.ben sizi yerinizde olsam antalyaya giderdim transfer icinKizlar simdi benim 4 dondurulmus embriom daha var özel antalya anadolu hastanesinde esim memleketi roze ye tasinmak istiyor... rizeden antalya ya gelmek zor eger bu bebisler tutunmazsa ordaki hazor embriolari rizede bi merkeze nakil ettirebiliyormuyum aceba? Hic bu konuyla alakali bilginiz varmi?
İnşallah şimdi ki bebişten güzel haber alalım sonra ikiz kardeş yaparsın belli mi olur canımVarya benim saglikli ikizlerim olsa dünyada başka ne isterim bilemem. Yani herhalde herseyin mükafatı hibi bir sey olur. Yaşadığım en büyük mutluluk olur. Ben de cok isterim.
Yani ben göbek deliğinin bir iki parmak sağ-solundan deriyi iki parmağımın arasında sıkarak ve tam 90derecelik açıyla yapıyorum. Yaptıktan sonra da 1 dakika kadar sıkıca bastırıyorum üzerineOzel bir yöntemi mi var peki yaparken?
Aa çok üzüldümbana hep hemşire yapiyor kolumun arkasi böyle iki kolda dayak yemis gibi kalcamda böyle
Keske canim. Zaten boyle cocuk olmadıkça 3 cocugum falan olsun istiyorum.İnşallah şimdi ki bebişten güzel haber alalım sonra ikiz kardeş yaparsın belli mi olur canım
Canim benim daha beterbana hep hemşire yapiyor kolumun arkasi böyle iki kolda dayak yemis gibi kalcamda böyle
teyzem ve dayım ikiz.anneannem ikiz doğurmuş iki kez.bir teyzemin torunları ikiz.babamin dedesi ikizmis babamın amcasının ve halasının torunları ikiz.ve en son kendi altının ikizleri doğmuş kış süre sonra vefat etmişler.yani her taraftan ikizlerle sarılıyum ama bir taneyi doğuramadım.Varya benim saglikli ikizlerim olsa dünyada başka ne isterim bilemem. Yani herhalde herseyin mükafatı hibi bir sey olur. Yaşadığım en büyük mutluluk olur. Ben de cok isterim.
Canim benim daha beter
en kötüside odur eminin benimde anneanne tarafinda ikiz var anneamnemde ikiz dogurmus ama 1 yaşında vefat etmis ikiside tuhaft
teyzem ve dayım ikiz.anneannem ikiz doğurmuş iki kez.bir teyzemin torunları ikiz.babamin dedesi ikizmis babamın amcasının ve halasının torunları ikiz.ve en son kendi altının ikizleri doğmuş kış süre sonra vefat etmişler.yani her taraftan ikizlerle sarılıyum ama bir taneyi doğuramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?