2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Cok canm sikildi suan ..tabi onlarin umrunda deyil neler cektigimizin ..embriolar ölsede para verip yapzinlar diolar.. allah kahretsin .. gercekden sinirim bozuldu.
Canim sikma canini. Ozel transfer ile taşıyorlar ama gecen WhatsApp grubunda biri yazdı. Embrjyoyu taşırken tank patlamış. Acile kaldırmışlar kızı. Adamlar tankın kapağını bile doğru düzgün kapamamis.
Yani bizim kadar o embriyolara değer vermez kimse. Ben o riski alamazdim. Gider transferim icin kalırdım orda bir iki gün. Transfer sonrasi dönerdim.
Ama prensip sahibi çalışanlar da var tabi embriyolara hic zarar gelmeyebilir. Ben sadece en olumsuz durumunu dusunuyorum herseyin ona gore onlemimi aliyorum.

5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)
insallah ben başlarda cok istemesemde eşim hep evlendgmizden beri ikiz diye tutturuyodu nasi yapiyim iki tane mi koyayim diyordum artık nasi dilemişsse iki tane koyuldu 5 ağustosda smdi hem zor oldugundm hem yaşdan ötürü bende ikiz cok istiyorum

Canim senin cildin cok iyi demek ki. Ben kime sorsam morartiyor. Hemşirenin yaptığı da morardı.
Aa öyle mi diyosun ben de çok çıtkırıldım biriyimdir halbuki :) göbekten yapıyorum ben yaptıktan sonra 1-2 dakika feci ağrı yapıyo ama hiç iz kalmıyo

Varya benim saglikli ikizlerim olsa dünyada başka ne isterim bilemem. Yani herhalde herseyin mükafatı hibi bir sey olur. Yaşadığım en büyük mutluluk olur. Ben de cok isterim.

rize de tup bebek merkezi yok bildiğim kadarıyla.genellikle rize den trabzona geliyorlardı.trabzonda tip fakültesi çok kötü durumda.medikalpark var orada da herşey aşırı özensiz ilgisiz.iki meşhur doktorları var.muthis derecede negatif izlenim bıraktılar bende.en kötüsünü söylüyorlar ve kendini tamamen umutsuz vaka olarak hissediyorsun.kesinlikle tavsiye etmiuyorum.ben sizi yerinizde olsam antalyaya giderdim transfer icin

Varya benim saglikli ikizlerim olsa dünyada başka ne isterim bilemem. Yani herhalde herseyin mükafatı hibi bir sey olur. Yaşadığım en büyük mutluluk olur. Ben de cok isterim.
İnşallah şimdi ki bebişten güzel haber alalım sonra ikiz kardeş yaparsın belli mi olur canım

bana hep hemşire yapiyor kolumun arkasi böyle iki kolda dayak yemis gibi kalcamda böyle

Eklentiler

• FDFB5A61-4C76-4986-B5AA-43530BB61176.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 50
Bana sadece coraspin verdi doktor oksapar vermedi bu sefer ama tedirginim ben Yani kan pıhtılaşmam yok ama kayıplarım var diye normal olan gebelikte kullandırmışlardı ama tüp bebek doktorum buna gerek yok gerek olmayan birşey bebeğe zarar verir dedi ama sizce napsam

t
teyzem ve dayım ikiz.anneannem ikiz doğurmuş iki kez.bir teyzemin torunları ikiz.babamin dedesi ikizmis babamın amcasının ve halasının torunları ikiz.ve en son kendi altının ikizleri doğmuş kış süre sonra vefat etmişler.yani her taraftan ikizlerle sarılıyum ama bir taneyi doğuramadım.

en kötüside odur eminin benimde anneanne tarafinda ikiz var anneamnemde ikiz dogurmus ama 1 yaşında vefat etmis ikiside tuhaf hastalıklrdan heralde eski zaman.. bakalm bize kısmet olacakmi dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…