2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

B

Kizlar bizler birer embriyo 6. Gune gitmeyince üzülüyoruz. Allah evlat acısı yaşayanlara güç versin gercekten.
Ben doğurup kaybetmedim ama ilk çocuğumu Ölü doğurduktan sonra büyükçe bir kavanoza koyduklarını gördüğümde o kolları bacakları gözümün önünden gitmiyor hiç Akranlarını gördükçe kalbim sızlıyor şimdi yaşasaydı 2,5 yaşında böyle olur muydu diye içimden geçiriyorum onunla nerden baksan 17 haftam geçmişti çok bağlandım O kadar çok sevdim ki işte verende o alanda o.. ama doğurup kaybetmek sanırım unutulmayacak birşey olurdu diyorum ..

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah bu tedavinde allah bu acini bir nebze olsun alir. Hayirli saglikli bebisleri nasip etsin sana canim

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah bu tedavinde allah bu acini bir nebze olsun alir. Hayirli saglikli bebisleri nasip etsin sana canim
Cümlemize rabbim evlat sevincini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin canım benim hepimiz bu özel duyguyu inşallah yaşayalım

nitro P poly-anna maviejderha C canskus kızlar nasıl geçti ilk gün bana sanki zaman geçmiyor. Özel bişey yapıyormusunuz yada bişey hissediyomusunuz. Benim arada gelip giden adet ağrım var. Genelde yatıp film izliyorum pek kalkmadım ilk gün diye. Bazen içimi umutsuzluk kaplıyor olmadı kesin diye

Kızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum

Eklentiler

• D932A6AB-B1CE-4E67-A93A-0316B59BFF82.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 1A5D90A6-E574-40FB-9EBF-07076448F1C6.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 55
Bende çoğu zaman uzandım ara sıra evde kalkıp dolaştım, iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye.Bende de o ağrı var özellikle tuvalete çıktıktan sonra oluyor birkaç dakika sonra geçiyor adet ağrısı gibi.Bol bol dua ediyorum tefriciye,inşirah,enbiya,meryem sureleri..Bide meditasyon yapıyorum o da iyi geliyo.Verecek olan Allah yaptığımız diğer herşey vesile oldu,inşallah olur..

Selam Elen,
Ben Çarşamba geldiğim gün dinlendim, dün de normale dönmeye başladım. Dün akşam Crinone jel yaptıktan sonra eşimle bir saat yürüyüşe indik. Daha duş almadım sadece. Benim de belimde ağrı var, göğüslerde hassasiyet var. Onun dışında Netflix dizi film bitirmece :) Sabah uyandım, şimdi yürüyüşe ineceğim, sonra progestan iğnemi yaptırıp geleceğim.

ayy suan bunu okudum acaba mı dedım bak yıne neyse artık gırdık bır yola..

kızlar gunaydın.. dun bırden ıcıme korku coktu ıdrarda erkenden pozıtıfı gordum ama ya kan gunune kadar bısı olursa vs dıye esıme dedım kalk gıdelım bır test daha alalım yoksa da bılıyım metanetlı gıderım teste.. gıttık test aldık yaptım baktım tek cızgı kızdım kendıme dedım 8 senedır ne oldu kı sımdı ıkıncıyı beklıyorsun falan testı atacaktım dedım bu cızgı hafıf kayık ıcını actım ıkıncı cızgım orada tam gorunen yerın hemen dıbınde kalmıs.. ama ıcım yıne rahat degıl ya bu aksam yada yarn aksam gıdıp kan verecegım barı bısı yoksa bosuna ıgnelere devam etmem

İnşallah olur dediğin gibi eğer Rabbim nasip ettiyse nede yapsak olur. Ağrılar sadece kafam takılıyor ama transferden öncede ara ara vardı.

Duş bende almadım henüz beklerim bir iki gün daha. Film dizi izlerkende kendimi veremiyorum sanki kafam çok çabuk dağılıyor. Bugün ben de artık normale dönerim yavaştan. Sürekli yatmakta sıkıyor.

Benim kasık ağrım var ara ara çok nasir blimde oluyor. Çarş dinlendim. Zaten evden calısıyorum Dün de onun haricinde yemek yaptım bitek yormadan kendimi. Koltuktayım ara ara kalkıp tuvalete mutfaga falan yürüdğm yavaş yavaş. Eşim akşam dışarı cıkalım dedi açık havaya ama kendimi iyi hissetmedim kasık ağrımdan dolayı cıkmadım. Ama bu akşam yürüyüşe cıkmak istiyorum. Olumsuz düşünme sakın sen elinden geleni yap takdir Allahın Bizim için belirti vs olması için dhaa çok erken.

Haklısın belirti ben de beklemiyorum ama ağrı konusunda yalnız değilim demek ki. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…