3cc düşük kalite oluyor sanırım bile bile niye masraf yaptırdılar bu kadar ben de dün aradımKizlar simdi benim 4 dondurulmus embriom daha var özel antalya anadolu hastanesinde esim memleketi roze ye tasinmak istiyor... rizeden antalya ya gelmek zor eger bu bebisler tutunmazsa ordaki hazor embriolari rizede bi merkeze nakil ettirebiliyormuyum aceba? Hic bu konuyla alakali bilginiz varmi?
Canım benim dondurfupum merkezde ücretsiz istediğim yere embriyo taşıma ücreti de dondurma fiyatına dahili.
Ben doğurup kaybetmedim ama ilk çocuğumu Ölü doğurduktan sonra büyükçe bir kavanoza koyduklarını gördüğümde o kolları bacakları gözümün önünden gitmiyor hiçKizlar bizler birer embriyo 6. Gune gitmeyince üzülüyoruz. Allah evlat acısı yaşayanlara güç versin gercekten.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Insallah bu tedavinde allah bu acini bir nebze olsun alir. Hayirli saglikli bebisleri nasip etsin sana canimBen doğurup kaybetmedim ama ilk çocuğumu Ölü doğurduktan sonra büyükçe bir kavanoza koyduklarını gördüğümde o kolları bacakları gözümün önünden gitmiyor hiçAkranlarını gördükçe kalbim sızlıyor şimdi yaşasaydı 2,5 yaşında böyle olur muydu diye içimden geçiriyorum onunla nerden baksan 17 haftam geçmişti çok bağlandım O kadar çok sevdim ki işte verende o alanda o.. ama doğurup kaybetmek sanırım unutulmayacak birşey olurdu diyorum ..
Cümlemize rabbim evlat sevincini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin canım benim hepimiz bu özel duyguyu inşallah yaşayalımNe diyeceğimi bilemiyorum. Insallah bu tedavinde allah bu acini bir nebze olsun alir. Hayirli saglikli bebisleri nasip etsin sana canim
Evet oksapar çok morartıyormuş ben hibor kullanıyorum hibor morartmıyor ama çok acıtıyor zor yapıyorumCanim senin cildin cok iyi demek ki. Ben kime sorsam morartiyor. Hemşirenin yaptığı da morardı.
Bende çoğu zaman uzandım ara sıra evde kalkıp dolaştım, iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye.Bende de o ağrı var özellikle tuvalete çıktıktan sonra oluyor birkaç dakika sonra geçiyor adet ağrısı gibi.Bol bol dua ediyorum tefriciye,inşirah,enbiya,meryem sureleri..Bide meditasyon yapıyorum o da iyi geliyo.Verecek olan Allah yaptığımız diğer herşey vesile oldu,inşallah olur..
Canım var görünüyor ama normal test günün nezaman sen bence bi Kan testi ver bununla uğraşmaKızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
Selam Elen,
ayy suan bunu okudum acaba mı dedım bak yıneBen sanırım biraz şanslıyım derim de sarkma yumuşama olmadı doktor da en büyük avantajımın doğum yapmamış olman çok büyük avantaj dedidedim hocam keşke yapabilseydim de yumuş sarkık olsaydı göbeğim ah ah..
hadı ınsallah ben goruyorum cızgınıKızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
Bende çoğu zaman uzandım ara sıra evde kalkıp dolaştım, iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye.Bende de o ağrı var özellikle tuvalete çıktıktan sonra oluyor birkaç dakika sonra geçiyor adet ağrısı gibi.Bol bol dua ediyorum tefriciye,inşirah,enbiya,meryem sureleri..Bide meditasyon yapıyorum o da iyi geliyo.Verecek olan Allah yaptığımız diğer herşey vesile oldu,inşallah olur..
aynen benımde yarın bıtıyor bende yenı kutu almak veya almamak ıcın yarın test verıcemProlutex igne cumartesi günü bitiyor. Gidio test yaptiririm. Eger çıkmazsa yeni paket almam muhtemelen.
İnşallah canım ya aşılamanın 11.günğhadı ınsallah ben goruyorum cızgını
Selam Elen,
Ben Çarşamba geldiğim gün dinlendim, dün de normale dönmeye başladım. Dün akşam Crinone jel yaptıktan sonra eşimle bir saat yürüyüşe indik. Daha duş almadım sadece. Benim de belimde ağrı var, göğüslerde hassasiyet var. Onun dışında Netflix dizi film bitirmece :) Sabah uyandım, şimdi yürüyüşe ineceğim, sonra progestan iğnemi yaptırıp geleceğim.
Benim kasık ağrım var ara ara çok nasir blimde oluyor. Çarş dinlendim. Zaten evden calısıyorum Dün de onun haricinde yemek yaptım bitek yormadan kendimi. Koltuktayım ara ara kalkıp tuvalete mutfaga falan yürüdğm yavaş yavaş. Eşim akşam dışarı cıkalım dedi açık havaya ama kendimi iyi hissetmedim kasık ağrımdan dolayı cıkmadım. Ama bu akşam yürüyüşe cıkmak istiyorum. Olumsuz düşünme sakın sen elinden geleni yap takdir Allahın
Benim kasık ağrım var ara ara çok nasir blimde oluyor. Çarş dinlendim. Zaten evden calısıyorum Dün de onun haricinde yemek yaptım bitek yormadan kendimi. Koltuktayım ara ara kalkıp tuvalete mutfaga falan yürüdğm yavaş yavaş. Eşim akşam dışarı cıkalım dedi açık havaya ama kendimi iyi hissetmedim kasık ağrımdan dolayı cıkmadım. Ama bu akşam yürüyüşe cıkmak istiyorum. Olumsuz düşünme sakın sen elinden geleni yap takdir AllahınBizim için belirti vs olması için dhaa çok erken.
Aslında daha koyu çıkmasını bekliyordum evet çizgi var ama çok silik canım bence kan verKızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?