Bende pihtilasma testi yapılmadan verdi doktorBana sadece coraspin verdi doktor oksapar vermedi bu sefer ama tedirginim benYani kan pıhtılaşmam yok ama kayıplarım var diye normal olan gebelikte kullandırmışlardı ama tüp bebek doktorum buna gerek yok gerek olmayan birşey bebeğe zarar verir dedi ama sizce napsam
pıhtılaşma hangi testti? benimde değerlerimde aslinda aptt sadece bir rakam yüksek cikti omu acaba o? baska diger her değer yerindeBende pihtilasma testi yapılmadan verdi doktor
pıhtı testimi baya genetik test diır bundaTest bu oluyor kızlar
Bana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.pıhtı testimi baya genetik test diır bundabana yapılmadi böle bisi bii sürüüüüü test yapıldı ama bunu hatirlamiyorum
Ben galiba kahve keyfini ozledim. Bugun zaten yarım silme xay kaşığını Türk kahvesi yaptim. Bulamac gibi bir sey oldu iki yudum icip döktüm sonrq.bide kizlar tutmazsa hep sigara icmekden bahsetmis bem kullanmiyoruö ama bol asitli bir pepsi ve soda ve cips var hayalimde
göbekden olani bi arkdas atmis o bin beter cık korkutucuAa çok üzüldümkendiniz göbekten yapmayı denediniz mi hiç
Bende kafeinsiz kahve aldım 2 günde 1 bir Türk kahvesi içiyorum ama beğenmedim tadını o kavruk tat yokBen galiba kahve keyfini ozledim. Bugun zaten yarım silme xay kaşığını Türk kahvesi yaptim. Bulamac gibi bir sey oldu iki yudum icip döktüm sonrq.
Bana doktor cok sicak odada kalma demistu. O yuzden evde surekli klima çalışıyor. Unuttum galiba belim ve omuriligim agriyor 2 gundyr.Yaptırmadıgımız birşey kalmadı şu 4 yıllık tüp bebek serüvenim deneler neler öğrendim tabiri caizse bi doktorluğum eksik belki de
haa onlari yapti lupus mu ney dahiliyeden bende rica ettm yaptılarBana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.
hangi marka kafeinsiz tchibonun almistim bende o baya neskafeyle ayni birebir ben begendimBende kafeinsiz kahve aldım 2 günde 1 bir Türk kahvesi içiyorum ama beğenmedim tadını o kavruk tat yok
Sadece belimin ağrıdığını hissediyorum bende başka hiçbirşeyim yok bi belirti bile yok aramayı kestim bakalım kanda ne çıkacak olursa olur olmazsa kahve demler içerizBana doktor cok sicak odada kalma demistu. O yuzden evde surekli klima çalışıyor. Unuttum galiba belim ve omuriligim agriyor 2 gundyr.
hahha kafeinsiz kahve dene tchibo güzel ayni neskafe tadında eğer seviyorsanBen galiba kahve keyfini ozledim. Bugun zaten yarım silme xay kaşığını Türk kahvesi yaptim. Bulamac gibi bir sey oldu iki yudum icip döktüm sonrq.
Canım Mehmet efendi kafeinsiz Türk kahvesi minicik birşey ama idare eder Migros’ta satılıyorhangi marka kafeinsiz tchibonun almistim bende o baya neskafeyle ayni birebir ben begendim
AAA bunu bilmiyordum. Yarin alayım mademCanım Mehmet efendi kafeinsiz Türk kahvesi minicik birşey ama idare eder Migros’ta satılıyor
Surejli dusuk oluyorsa lupus ve romatizma testlerine bakılmalı zatenhaa onlari yapti lupus mu ney dahiliyeden bende rica ettm yaptılar
Son embriyom 6. Gund gitmemis ya keşke onu da koysaydi diye cok pişmanım. Belki o tutardi.Sadece belimin ağrıdığını hissediyorum bende başka hiçbirşeyim yok bi belirti bile yok aramayı kestim bakalım kanda ne çıkacak olursa olur olmazsa kahve demler içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?