2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ya yoksa nasıl metanetlı davranacagım doktorun karsısında ben en cok onu dusunuyorum.. benı en cok dusunduren uzen kısım o.. esımde bekle dıyor ama benım onceden ogrenıp hazmetmem gerek
Bekle canım, iyi haberdede kötü haberdede eşin olsun yanında, onlar da bizler kadar heyecanlı. Bastırıyorlar sadece. Sonuçta bizimde en büyük destekçimiz onlar.

bende hii bulantı olmadı, gögüs agrısı olmdaı, gögüsde abartı siskinlik yada kararma yok
oyuzden olmadı mı diyorum acaba.. Sadece adet agrısı hala bide nadiren kasık ağrısı oda kısa süre baya kısa
bi iikii kez de alttan zonklama gibi bisi oldu ama bunlar hep adettede olabilecek seyler mesela gögüs uclarım cok acısa derdim aha var bisiler

Acabq ben gidip 6 ya doğru versem mi kan ya
hastaneye göre degisiyor sanıırm sonuc saaati , bence bekle ya yarın birlrikte verirz bak yarın bisürü veren olcak heycan olur hepmize ben benimde olumsuz olacagını düşünüyorum ama bekleyelm napalım

Canım ben annemdeyim bir şey yapmıyorum iş olarak devamlı yatmadım ara ara yürüyorum devamlı yatmamamı söyledi doktor kendimi yoruyorum ama düzenli yiyorum ara ara kasık ağrım oluyor heyecanlıyım hala benimle mi yoksa düştü mü diye düşünüyorum düşşe fark eder miyim

Cok canim sikildi kizlar benim. Yasim var. Yumurtalarim az dolleniyor. Bilmiyorum hic anne olabilecek miyim .
Ama böyle konuşup niye canını sıkıyorsun kuzum şimdi şu da var tek embriyo koyulmasıyla iki embriyo koyulmasının da ben testte farkettiğini düşünüyorum erken çıkma sebeplerinden biri de 2 embriyo transferinden de olabilir

gogus acım yok gıbı .. yumurta transferden sonra ıkı uc gun oldu gectı..

Bekle canım, iyi haberdede kötü haberdede eşin olsun yanında, onlar da bizler kadar heyecanlı. Bastırıyorlar sadece. Sonuçta bizimde en büyük destekçimiz onlar.
dogru haklısın bır yerde hayatım boyunca herseyı tek omuzlamaya dık durmaya alısmısım

benım donmus embrıom da yok.. 17 yumurtanın 7 sı dollendı 5 ı 3.gune geldı ucuncu gun 1 adet tansfer ettıler bana.. kalanlar 5. gune cıkarsa donduracaktık cıkmadılar.. o yumurta toplama acısını ılacların etkısını tekrar yasamak ıstemıyorum ya..

temmuz ayında transfer olacak grubuna dun bı bakıyım dedım cok kıskandım valla ya hemen hemen herkes gebe darısı basımıza kızlar

Neden 1 transfer ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…