Acabq ben gidip 6 ya doğru versem mi kan yavalla yarını okadr cok zor sabrediyorum ki suan asla gecmez bide bunun ertesi günü var o test sonucun cıkması
oda kimbilir kac saatde cıkcak keske tak die verseler hemen
Bekle canım, iyi haberdede kötü haberdede eşin olsun yanında, onlar da bizler kadar heyecanlı. Bastırıyorlar sadece. Sonuçta bizimde en büyük destekçimiz onlar.ya yoksa nasıl metanetlı davranacagım doktorun karsısında ben en cok onu dusunuyorum.. benı en cok dusunduren uzen kısım o.. esımde bekle dıyor ama benım onceden ogrenıp hazmetmem gerek
bende hii bulantı olmadı, gögüs agrısı olmdaı, gögüsde abartı siskinlik yada kararma yokdalga gecer gıbı demıbenımde saglı sollu oldu ahahahaha. bugun sabahtan hıcbır belırtım yoktu adet sancısı gıbı ve mıde bulantım var hafıf.. aman ya valla su tedavının en sevmedıgım tarafı ay soyle mı ay boylemı hıcbırseye konsantre olamıyorum
hastaneye göre degisiyor sanıırm sonuc saaati , bence bekle ya yarın birlrikte verirz bak yarın bisürü veren olcak heycan olur hepmize ben benimde olumsuz olacagını düşünüyorum ama bekleyelm napalımAcabq ben gidip 6 ya doğru versem mi kan ya
Canım ben annemdeyim bir şey yapmıyorum iş olarak devamlı yatmadım ara ara yürüyorum devamlı yatmamamı söyledi doktor kendimi yoruyorum ama düzenli yiyorum ara ara kasık ağrım oluyor heyecanlıyım hala benimle mi yoksa düştü mü diye düşünüyorum düşşe fark eder miyimnitro @poly-anna @maviejderha C canskus kızlar nasıl geçti ilk gün bana sanki zaman geçmiyor. Özel bişey yapıyormusunuz yada bişey hissediyomusunuz. Benim arada gelip giden adet ağrım var. Genelde yatıp film izliyorum pek kalkmadım ilk gün diye. Bazen içimi umutsuzluk kaplıyor olmadı kesin diye
allah kahretmesın yarında zaten calısma haftam acılde rıca edecegım artıkgitmeyiiiiiin yarın birlikte yapalımmm
Yavrum çok erken ama 5. Güne göre şu an hamilesin tebrik ediyorum keyfini çıkar güzel güzel katlanır inşallah20 si bugun transferle birlikte 5inci gunum
Donmuş embriyon var mıydı canımCok canim sikildi kizlar benim. Yasim var. Yumurtalarim az dolleniyor. Bilmiyorum hic anne olabilecek miyim .
Ama böyle konuşup niye canını sıkıyorsun kuzum şimdi şu da var tek embriyo koyulmasıyla iki embriyo koyulmasının da ben testte farkettiğini düşünüyorum erken çıkma sebeplerinden biri de 2 embriyo transferinden de olabilirCok canim sikildi kizlar benim. Yasim var. Yumurtalarim az dolleniyor. Bilmiyorum hic anne olabilecek miyim .
gogus acım yok gıbı .. yumurta transferden sonra ıkı uc gun oldu gectı..bende hii bulantı olmadı, gögüs agrısı olmdaı, gögüsde abartı siskinlik yada kararma yok
oyuzden olmadı mı diyorum acaba.. Sadece adet agrısı hala bide nadiren kasık ağrısı oda kısa süre baya kısa
bi iikii kez de alttan zonklama gibi bisi oldu ama bunlar hep adettede olabilecek seyler mesela gögüs uclarım cok acısa derdim aha var bisiler
Yumurta kaliteni artıracak takviyeler kullandın mı canım ımsı mi ıcsı ile mi döllenme olduCok canim sikildi kizlar benim. Yasim var. Yumurtalarim az dolleniyor. Bilmiyorum hic anne olabilecek miyim .
dogru haklısın bır yerde hayatım boyunca herseyı tek omuzlamaya dık durmaya alısmısımBekle canım, iyi haberdede kötü haberdede eşin olsun yanında, onlar da bizler kadar heyecanlı. Bastırıyorlar sadece. Sonuçta bizimde en büyük destekçimiz onlar.
Kuzu senin beklemem hata zaten koş git acile ver ve gel kurtulalım bu meraktan bu kadar erken çıktığıma göre kesin ikizBeni gaza getirmeyin yarını bekleyemeyip kan vermeye gidicem bakofffffff
Neden 1 transfer ettilerbenım donmus embrıom da yok.. 17 yumurtanın 7 sı dollendı 5 ı 3.gune geldı ucuncu gun 1 adet tansfer ettıler bana.. kalanlar 5. gune cıkarsa donduracaktık cıkmadılar.. o yumurta toplama acısını ılacların etkısını tekrar yasamak ıstemıyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?