Bende birçok konuda öyleyim. Anlıyorum olumsuzsa sen üzüntünün yaşayıp atlatıp sonra kocanı telkin edicek sin. Boşver bende öyle demiştim yarın birlikte gitmeye karar verdim. Sebineceksekte üzüleceksekte birlikte.dogru haklısın bır yerde hayatım boyunca herseyı tek omuzlamaya dık durmaya alısmısım
Kuzum iyisimi git bir kan testi yaptır 3-5 bir şey çıkar çok hırpaladın kendini grubun en sabırsızı ilan ettim seniCok canim sikildi kizlar benim. Yasim var. Yumurtalarim az dolleniyor. Bilmiyorum hic anne olabilecek miyim .
35 yas altında oldugum ıcın bırde ılk denemeNeden 1 transfer ettiler
Evet görünüyor gidip kan verin bence burda çıktıysa kanda daha çok çıkarŞu an yine test yaptım silik çıktı aşılamanın 11 günü
Umarım ya yarın vermeyi düşünüyorum kanıEvet görünüyor gidip kan verin bence burda çıktıysa kanda daha çok çıkar
Ben ilk deneme 32 yaşındaydım şimdi 33 ikisinde de 2 koydular.Verdikleri kağıtta 1 yazıyor ama genelde koyuyorlar 2 kayıtlara 1 olarak geçiyor.Devlet hastanesi mi?35 yas altında oldugum ıcın bırde ılk deneme
hayır ozel ama yınede yapmadılar doktorum cok tıtız malesef bu konularda.. zaten kendısı ege unıversıtesının tup ebek baskanıBen ilk deneme 32 yaşındaydım şimdi 33 ikisinde de 2 koydular.Verdikleri kağıtta 1 yazıyor ama genelde koyuyorlar 2 kayıtlara 1 olarak geçiyor.Devlet hastanesi mi?
Anladım canım bazı embriyo 3. Günden sonra dışarıda gelişemiyo ama anne rahminde doğal ortamında daha iyi gelişebiliyo koymak şansıarttırıyo oyüzden sordum.hayır ozel ama yınede yapmadılar doktorum cok tıtız malesef bu konularda.. zaten kendısı ege unıversıtesının tup ebek baskanı
Evet bende oturum hesapladım %50 güzel orantemmuz ayında transfer olacak grubuna dun bı bakıyım dedım cok kıskandım valla ya hemen hemen herkes gebe darısı basımıza kızlar
evet bende demıstım dra neden ucuncu gun transfer edıyorsunuz aynı yanıtı vermıstı banaAnladım canım bazı embriyo 3. Günden sonra dışarıda gelişemiyo ama anne rahminde doğal ortamında daha iyi gelişebiliyo koymak şansıarttırıyo oyüzden sordum.
hahahaha oran da hesaplamıs yaEvet bende oturum hesapladım %50 güzel oranİnşallah tüm gebelik ler güzel sonuçlanır, Allahım isteyenlerde verir. Bizim grup daha yeni ayın 16 17sinden sonra haberler gelir.
bende 33üm ilk deneme ama özel sebeplerden 2 transfer edildi35 yas altında oldugum ıcın bırde ılk deneme
transferım 4 agustosta yapıldı 1 . kalıte 11 agustosta da 30 oldumbende 33üm ilk deneme ama özel sebeplerden 2 transfer edildi
Allahım inşallah pozitiftir dua edicem şimdi senin içinKizlar biraz once gidip kan verdim. Oglen arasindalarmis. 2 bucuk 3 saatte cikar dediler.
hadı ıns guzel haberlerle.. nerde verdın acıle mı gıttın bende aksam verecegım bırsey yoksa ıgnem bı tane kaldı elımde barı 300 bırdaha vermem barıKizlar biraz once gidip kan verdim. Oglen arasindalarmis. 2 bucuk 3 saatte cikar dediler.
Ah be kuzum kafamda kalacağına artık göreyim istedin değil mi iyi yaptın yeter ki gönlün rahat olsun bugün transfer sonrası 7.günün değil mi inşallah güzel sonuç alacağız mübarek cuma saati rabbim dualarımızı duyuyor elbetKizlar biraz once gidip kan verdim. Oglen arasindalarmis. 2 bucuk 3 saatte cikar dediler.
Canısı inan gidip vermek isterdim ama eşim öyle sıkı yemin ettirdi ki beni seviyorsan gitme bak sabret yarın beraber gideceğiz ya beraber üzülürüz ya beraber seviniriz dedi sabredeyim diyorum ama beni bıraksan gideceğim şimdiKuzu senin beklemem hata zaten koş git acile ver ve gel kurtulalım bu meraktan bu kadar erken çıktığıma göre kesin ikiz
Insallah canim. Zaten kan alan kadın istiyor musunuz dedi. Evet dedim. Ayy insallah bakalim. Falan dediAllahım inşallah pozitiftir dua edicem şimdi senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?