- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Tabi uzun süre devam etti fakat benim eşimin sperm genetiği sıkıntılı olduğu için maalesef ben çocuklarımı hep kaybettim canım yoksa sağlıklı gebelikler elde ettim son gebeligim doğal yolla olmasına rağmen çocuklarım belli aydan sonra maalesef karnımda vefat ettiler benim durumum çok çok ayrı sen lütfen güzel düşün ve sadece daha transfer sonrası 4.günün buna sevin inşallah çok güzel olacak bol bol dua etHamileligin devam etmismiydi cnm
Evet transfer haric 4 uncu gunCanım dün 5.gün embriyosu 5.günden sonra 5-5 artar diye bi yazı okudum.Hamilelik var ama daha 4.günün değilmi zaten transfer gününü sayma
Merak etme benim de ya 30 ya 31 Ağustos’ta olacak ikimiz takılırız buralardabenim transfer ayın sonuna doğru olacak da, herkes hamile olur giderse yalnız kalmayayım diye şey ettim
Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisiTabi uzun süre devam etti fakat benim eşimin sperm genetiği sıkıntılı olduğu için maalesef ben çocuklarımı hep kaybettim canım yoksa sağlıklı gebelikler elde ettim son gebeligim doğal yolla olmasına rağmen çocuklarım belli aydan sonra maalesef karnımda vefat ettiler benim durumum çok çok ayrı sen lütfen güzel düşün ve sadece daha transfer sonrası 4.günün buna sevin inşallah çok güzel olacak bol bol dua et
Bende oyle yapıyorum bı fıtıl akıntısı bı kendı akıntım ısyerıme yanımda getırıyorum artıkya evet ben değşiyorum fitil ayrı akıyo o bitince akıntı baslıyor ben sabah 5 de değiştim 6da tekrar degistim fitilden smdi yine bisler hissediorum artık duşa gircem öyle degisrim
dalga gecer gıbı demıbendiiiimmm 3 gün ağrıdı bakalım bugunde agrım oclakmı bi sag agrıdı ertesi gün sol diger gün tekrar sag bakalım bugun ne olcak
bende bu aksam mı gıtsem acaba dıye dusunmeden edemıyorum. gidek mi kızBeni gaza getirmeyin yarını bekleyemeyip kan vermeye gidicem bakofffffff
Olumlu da olsa olumsuz da olsa burdan bi yere gitmem o kadarMerak etme benim de ya 30 ya 31 Ağustos’ta olacak ikimiz takılırız buralarda
Benim adam çok kararlı sabah o merkezde yapılacak inat ettim diyorbende bu aksam mı gıtsem acaba dıye dusunmeden edemıyorum. gidek mi kız
Boşuna üzülüp içindeki bebeği strese sokuyorsun canım 4.gün değerin kaç çıkmasını bekliyordun ki bu bile çok çok iyiInsallah tutunur
ya yoksa nasıl metanetlı davranacagım doktorun karsısında ben en cok onu dusunuyorum.. benı en cok dusunduren uzen kısım o.. esımde bekle dıyor ama benım onceden ogrenıp hazmetmem gerekBenim adam çok kararlı sabah o merkezde yapılacak inat ettim diyorBenim gizliden gidip veresim var ama 10 gündür de hiç çıkmadım koronadan da zaten tırsıyorum yok yok sabredelim bu grup dayanışmasını bozmayıp yarın sabah komple teste gidelim
Kacinci gun senin canim. Kacinci gun wmbriyosu bir deKizlar test 5.8 geldiyarin bi idrar daha pazartesi bi kan daha yaparim herhalde ya cok yeni yada yok zaten
Canim 5. Gun embriyosu muyduEvet transfer haric 4 uncu gun
Hadi hadi bekliyoruzBeni gaza getirmeyin yarını bekleyemeyip kan vermeye gidicem bakofffffff
gitmeyiiiiiin yarın birlikte yapalımmmbende bu aksam mı gıtsem acaba dıye dusunmeden edemıyorum. gidek mi kız
yarın hep birlikteee gidellliiiimBenim adam çok kararlı sabah o merkezde yapılacak inat ettim diyorBenim gizliden gidip veresim var ama 10 gündür de hiç çıkmadım koronadan da zaten tırsıyorum yok yok sabredelim bu grup dayanışmasını bozmayıp yarın sabah komple teste gidelim
valla yarını okadr cok zor sabrediyorum ki suan asla gecmez bide bunun ertesi günü var o test sonucun cıkmasıGünaydın herkeseeyarın test yaptıracak cok arkadaşımız var. Yarın bizim sohbet baya dolar taşar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ben de okudukça sizler kadar heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?