2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar benim transferin 7. Gunu artik hic belirti yok bende. Ne kasik agrisj ne bir sey.
Sana yemin ederim ki bende aynıyım tedirginlik vermiyor değil ama dün gece bi gaz ağrısı mı desem karın agrısı mı 2 dakika sürdü belki onda da panik oldum niye ağrıyor ki diye aşırı dengesiz ruh haline büründüm ağrı olsa bir türlü olmasa bir türlü

Benim transferden sonraki ilk 3 gun karnim ağrıyordu kasiklarim ağrıyordu ama oksapar igneden sanirim o. Sonra bir daha hiç agrim olmadi. Bir de ilk 3 gun dengem bozulmuştu, depresyona girmistim. Ağlama krizleri gelmişti. Sonra normallestim. Dun gece de canim sikildi durduk yere hic uyuyamadım.
Sabaha kadar eksik kalan neler vardır acaba 2 transferde hic br şeyi atlamayalım diye arastirma yaptjm. 4 e doğru ancak uyuyakaldım.
Cok garip oldum yani. Yarin kan testiyle birlikte ne varsa görsem zaten.
Esime de dedim bu tedaviye 25 bin 30 falan harcanmıştir. Daha bu 1. Tup bebek. Sonuc elde var sifir ihtimali yüksek dedimm
Insallah dis gebelik vs olmaz da operasyon geçirmem dedim.
Zor yani insanın bir yerden sonra umutlu kalması da zor

Kızlar sabah 5 de uyandım öyle böyle degil bir akıntı, cok korktum adet sandım kesilmeden ic camasırım doldurmus..
1 saat sorada bi adet ağrısı girdi aha simdi geldi dedim sadece fitil akmış geri ay resmen deli olcam ya yarın olsun bitsin bu belirislizk

gunde uc adet camasır degıstırsem yerı benımde cok akıntım var

En kötü sonuçtan bile beter belirsizlik o yüzden seni ben dahil şurda ki herkes ciddi anlıyor ah kaderdaşım az sabır yarın herşey belli olacak inşallah

bende de hep aynı düşünceler :) bizde okadar harçadık sanırım cok zor ya ilaclar 4-6 bin arası tutar dedi hiç öyle olmadi okadar pahalıki o ilaclar en son hesapladgmızda transfer opu ilaclardahil 20 bin küsür brsey cıktı

kızlar dunmuydu bırı boslugum agrıyor demıstı hatta bı resmın ustunde gostermıstı.. benımde transferden sonra aynen oralım gerılme gıbı agrı batar gıbı oluyor

gunde uc adet camasır degıstırsem yerı benımde cok akıntım var
ya evet ben değşiyorum fitil ayrı akıyo o bitince akıntı baslıyor ben sabah 5 de değiştim 6da tekrar degistim fitilden smdi yine bisler hissediorum artık duşa gircem öyle degisrim

kızlar dunmuydu bırı boslugum agrıyor demıstı hatta bı resmın ustunde gostermıstı.. benımde transferden sonra aynen oralım gerılme gıbı agrı batar gıbı oluyor
bendiiiimmm 3 gün ağrıdı bakalım bugunde agrım oclakmı bi sag agrıdı ertesi gün sol diger gün tekrar sag bakalım bugun ne olcak

Kizlar test 5.8 geldi yarin bi idrar daha pazartesi bi kan daha yaparim herhalde ya cok yeni yada yok zaten

Kizlar test 5.8 geldi yarin bi idrar daha pazartesi bi kan daha yaparim herhalde ya cok yeni yada yok zaten
Ben tahmin etmiştim kuzum çünkü predictor 6 gün önce denen bu test aşırı hassas en ufak değeri bile gösteriyor ama senin ki çok çok silikti ben son hamileliğim de bundan bir tık daha gözüken testimin sonucunu 9,16 almıştım :)) şimdi hiç üzülme keyfini cıkar güzelce sabret

Hamileligin devam etmismiydi cnm

Canım dün 5.gün embriyosu 5.günden sonra 5-5 artar diye bi yazı okudum.Hamilelik var ama daha 4.günün değilmi zaten transfer gününü sayma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…