Dondurylmus canim. 4 gun embriyosu Cuma gunu transfer oldu. Bugun transfer sonrasu 7. Gun. Oglen gidip verdim kani bakalim ne cikacak canimacıldeyse 1 saate cıkar bence.. ay bende bılmıyorum degerlerı hıc.. bu aksam acıle gıdıp bende yaptıracagım.. 4. gun embrıyosu mu hangı gun toplanıp hangı gun transferın oldu kı
Vay be 4.gun duymamıstım hıc. benım 3.gun embrıyosu transferden sonra 10. gunum herhalde varsa ufak da olsa cıkar artıkDondurylmus canim. 4 gun embriyosu Cuma gunu transfer oldu. Bugun transfer sonrasu 7. Gun. Oglen gidip verdim kani bakalim ne cikacak canim
Kuzum şöyle söyleyim kişiden kişiye değişir tabi ama 3.gün embriyosunda ben 8.gün vermiştim hiç unutmuyorum 16 cıkmıştı senin de büyük ihtimal inşallah daha yüksek çıkar moralini yüksek tut inşallah güzel haberler almak nasip olurAmin canim ins. Ben test yaptırdım ama kac gelmesi gerekiyor bu günlerde biliyor musunuz? 0 cikarsa yok deriz de kac cikarsa var deriz 20 falan mi cikmasi lazim
yarın ben ve bi kac arkadas daha kan vericek burası baya şenlikli yada hüzünlü olcak :) bakalım nası bir ortalama cıkcakUmarım ya yarın vermeyi düşünüyorum kanı
16 çıktığında hamile mi kalmıştın. Hala daha sonuc cikmamis. Acaba uzuldu halime de girmiyor mu sonuckari sistemeKuzum şöyle söyleyim kişiden kişiye değişir tabi ama 3.gün embriyosunda ben 8.gün vermiştim hiç unutmuyorum 16 cıkmıştı senin de büyük ihtimal inşallah daha yüksek çıkar moralini yüksek tut inşallah güzel haberler almak nasip olur♥♥
Ben de yarin verecektim dayanamayıp gidip kan verdimyarın ben ve bi kac arkadas daha kan vericek burası baya şenlikli yada hüzünlü olcak :) bakalım nası bir ortalama cıkcak
ay smdi gördüm verdinmiiiiiiiii hadi hayırlısı insallah canım tüm dualarım seninle insallah 3843 cıkar :)))Kizlar biraz once gidip kan verdim. Oglen arasindalarmis. 2 bucuk 3 saatte cikar dediler.
İlk bebeğimde evet kuzum 17 hafta yaşadı ama maalesef dediğim gibi bizim durumumuz çok farklı yoksa az da cıksa korkma önemli olan 2 gün de 2 kat artması16 çıktığında hamile mi kalmıştın. Hala daha sonuc cikmamis. Acaba uzuldu halime de girmiyor mu sonuckari sisteme
evet bende farkındaıym riskleri var cogul gebelign ama hemen de karamsar olmamak lazım ne kadar cok saglıklı dogan cogul gebeliklerde var. bride bizim durum bence keyfi degil ben zorunda olmasam yaptırmazzdım. Ciddi anlamda zorlanıyoruz yanii cogumuz hamile ble kalamıyor kalan belki kaybediyor. nebiliym yani hadii 30a kadar normal denersinde sonra yaş almıs başını artık gidiyor ufaktanaynı seylerı dusunuyorum bende 30 una gelmıs ınsanlara ıstıyorsa yapmalılar. hayır sacma olan sey hayat benım hayatım yanı
yarın ben ve bi kac arkadas daha kan vericek burası baya şenlikli yada hüzünlü olcak :) bakalım nası bir ortalama cıkcak
İnşallah canım hepimiz şenlenirizyarın ben ve bi kac arkadas daha kan vericek burası baya şenlikli yada hüzünlü olcak :) bakalım nası bir ortalama cıkcak
Oyle bir sonuç herhalde 9 uz olsa cikaray smdi gördüm verdinmiiiiiiiii hadi hayırlısı insallah canım tüm dualarım seninle insallah 3843 cıkar :)))
ben yedim valla yememmiz mi lazımdiSelamlar, Kırmızı et tüketiyor musunuz? Şimdiye kadar almadım ama canım çekiyor
Ben hazır gıda paket yiyecek haric herseyi yedim. Ama cok etkili olduğunu sanmıyorum ya. Kabiz olmamak için sebze yedim bol bol. Akşamları kofte yedimben yedim valla yememmiz mi lazımdi
Transferden sonra protein ağırlıklı beslenin diyorlar ama bilemedim.Ben dün köfte yedim bide ilikli kemik suyu yapıp buzluğa atmıştım ondan çorba yapıyorum hergün içiyorumSelamlar, Kırmızı et tüketiyor musunuz? Şimdiye kadar almadım ama canım çekiyor
Canım 5 üstü pozitif kabul ediliyor benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdiğimde 26 gibi bir şey çıkmıştı ama sonraki ölçümde değerim düştü ve kimyasal olduAmin canim ins. Ben test yaptırdım ama kac gelmesi gerekiyor bu günlerde biliyor musunuz? 0 cikarsa yok deriz de kac cikarsa var deriz 20 falan mi cikmasi lazim
Kuzum her an cıkabilir olmazsa da muhakkak ara yaptırdığın yeri2 saat oldu cikmadi sonuc. Saglik ocağında ne kadar surede cikiyor? Özelde ben 1 saatte cikar diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?