2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki
Tatlım merakla bekliyorum çıktı mı sonucun?

Ya varya sen tam dayaklıksın günlerdir öyle mi koldu böylemi oldu tutmadımı belirti mi yok diye diye kendini yedin.Al sana belirti Çok çok çok sevindim canım darısı başımıza inşallah
Hic bir belirtim yoktu canim inan ki. Hatta sunu da anlamış olduk. Ovulasyon testi falan yalan yani. Cikmjhor onda bir sey.

Dr
Doktoruma era testini sordum, bilimsel çalışmalar bizi çok ileriye götürmedi dedi era testi için. Yap derseniz yapalım da dedi, onca para ve yurtdışında yapılıyor sanırım. Yani kromozom testi şu an için yeterli dedi.

Ben de dört koldan saldırmış durumdayım, madem 2. Tüp bebeği denşycez, saculun yumurtalarrrr daha beni tanımadınız eğlence şimdi başlıyor dedim kendimeeğriçayır arı sütü, propolise başladım. Eşime de zorla veriyorum. Prowomen, proceed plus, teatrio antioksidan takviyeler. Diğer yandan da bol kuru fasulye, nohut, balık. Organik yiyecek içecek ve bol su ile yürüyüş. Bu esnada sıfır kahve ve az çay. İlave yapacak varmı opu öncesi

Valla 30uma gırmesem hayatta hala dusunmezdım tup bebe falan gezer tozar keyfıme bakardım tatıllerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…