İnan çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin darısı basimizz bize dua etKizlar sonux geldi. 59.96
Insallah canimmm.İnan çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin darısı basimizz bize dua et
Tebrik ederim nasıl sevindim bilemezsin şükür boşuna kendini yedin sonucun süper maşallahKizlar sonux geldi. 59.96
Ya varya sen tam dayaklıksınKizlar sonux geldi. 59.96
Tatlım merakla bekliyorum çıktı mı sonucun?Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki
Hic bir belirtim yoktu canim inan ki. Hatta sunu da anlamış olduk. Ovulasyon testi falan yalan yani. Cikmjhor onda bir sey.Ya varya sen tam dayaklıksıngünlerdir öyle mi koldu böylemi oldu tutmadımı belirti mi yok diye diye kendini yedin.Al sana belirti Çok çok çok sevindim canım darısı başımıza inşallah ❤
Harika canım hayırlı olsunKizlar sonux geldi. 59.96
Cok cpk sevindim inanki.. rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahKizlar sonux geldi. 59.96
Ama ben demiştim dimi ovülasyon testi bir halt göstermiyor diye beni dinlemedin tabiHic bir belirtim yoktu canim inan ki. Hatta sunu da anlamış olduk. Ovulasyon testi falan yalan yani. Cikmjhor onda bir sey.
Evet ya bi oh çekebiliriz canimmm.Oh beeeeepinkbuyu Vallahi gerçekten artık bu güzel sonuç çıktığına göre artık bi oh çekebiliriz delirttin yalnız beni ah benim takıntılı hamişim
Ya beb erken gebelikte yaptim ya canim. Cikmadi onda. O yuzden yok herhalde bir sey dedimAma ben demiştim dimi ovülasyon testi bir halt göstermiyor diye beni dinlemedin tabi
Doktoruma era testini sordum, bilimsel çalışmalar bizi çok ileriye götürmedi dedi era testi için. Yap derseniz yapalım da dedi, onca para ve yurtdışında yapılıyor sanırım. Yani kromozom testi şu an için yeterli dedi.Ben de cok yorgunum canim. Ama herseyin guzel olacagina dair inancım tam. Allah sevdiği kullarına boyle edermiş der büyüklerimiz. Sonu güzel olsun herseyin. Bu defa olmaz baska denememizde olur. Ben simdi ne eksik kaldı ne var hepsini xikarticam . 2. Tup bebekte hic bir seyi atlamayacagim. Doktorlara kalsa olmayinca bir de şuna bakalim diyorlar. En bastan herseye baktircam. Era testini araştırıyorum simdi de
Cok sevindim senin icin bakiyodum bak ovulasyon testine guvenmemek lazımKizlar sonux geldi. 59.96
Valla 30uma gırmesem hayatta hala dusunmezdım tup bebe falan gezer tozar keyfıme bakardım tatıllerdeevet bende farkındaıym riskleri var cogul gebelign ama hemen de karamsar olmamak lazım ne kadar cok saglıklı dogan cogul gebeliklerde var. bride bizim durum bence keyfi degil ben zorunda olmasam yaptırmazzdım. Ciddi anlamda zorlanıyoruz yanii cogumuz hamile ble kalamıyor kalan belki kaybediyor. nebiliym yani hadii 30a kadar normal denersinde sonra yaş almıs başını artık gidiyor ufaktan
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyy super bır haber buuuuuuuuuuuu Allahım artık hamış olduguna gore duan daha cok kabul olur bıze dua et yaaaKizlar sonux geldi. 59.96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?