- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Hahahha neler yapmissin yaa ben biraz incir kuruyemis falan yiyeyim dedim ignlerden midem bulaniyor omuda yiyemiyorum yarina opu benim senin ne zamanBen de dört koldan saldırmış durumdayım, madem 2. Tüp bebeği denşycez, saculun yumurtalarrrr daha beni tanımadınız eğlence şimdi başlıyor dedim kendimeeğriçayır arı sütü, propolise başladım. Eşime de zorla veriyorum. Prowomen, proceed plus, teatrio antioksidan takviyeler. Diğer yandan da bol kuru fasulye, nohut, balık. Organik yiyecek içecek ve bol su ile yürüyüş. Bu esnada sıfır kahve ve az çay. İlave yapacak varmı opu öncesi
amın yaaa bu belırsızlık benı oldurecek.. ayy sabahtan berı ruh halım cok bozuk aglamaklıyım bozımda dugum halbukı ortada bısı de yoktu.. ama haberınden sonra uçuşa geçtim valla ya
hayırlı olsun canımmmKizlar sonux geldi. 59.96
Ah canım ben yeni çıktım reglden, 1 ay sonra iğnelerim başlıycak da ben tedbirli davranayım dedimHahahha neler yapmissin yaa ben biraz incir kuruyemis falan yiyeyim dedim ignlerden midem bulaniyor omuda yiyemiyorum yarina opu benim senin ne zaman
Çok sevindim gözünüz aydın ınsallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.darısı başımızaKizlar sonux geldi. 59.96
Bende 27-28 i gibiMerak etme benim de ya 30 ya 31 Ağustos’ta olacak ikimiz takılırız buralarda
Arı sutu bal polen incir devit balık yagi süt ürünleri kabak çekirdeği ceviz havuç , diofol kullandiminşallah olumlu bi etkisi olur bugün iğnelerde son günümBen de dört koldan saldırmış durumdayım, madem 2. Tüp bebeği denşycez, saculun yumurtalarrrr daha beni tanımadınız eğlence şimdi başlıyor dedim kendimeeğriçayır arı sütü, propolise başladım. Eşime de zorla veriyorum. Prowomen, proceed plus, teatrio antioksidan takviyeler. Diğer yandan da bol kuru fasulye, nohut, balık. Organik yiyecek içecek ve bol su ile yürüyüş. Bu esnada sıfır kahve ve az çay. İlave yapacak varmı opu öncesi
Yum ların boyutlar kaç canimHahahha neler yapmissin yaa ben biraz incir kuruyemis falan yiyeyim dedim ignlerden midem bulaniyor omuda yiyemiyorum yarina opu benim senin ne zaman
yaa snınle butun belırtılerımız aynı klımasız yasayamıyorum ates basması yuzundenKızlar sizde ateş basması oluyor mu ya bi anda ateş içinde kalıyorum midem deli gibi yanıyor
Daha varmiş senin benim doktorum prowomen 2 ay kullandrtti bu ay onu kestrdi ekstra bisi yapma kullanma dediAh canım ben yeni çıktım reglden, 1 ay sonra iğnelerim başlıycak da ben tedbirli davranayım dedimBu ara kazandığımı gıdaya harcıyorum. Migrosta organik smoothie ler var, onlardan da içiyorum. Katkısız. İğneler sadece karnımı şişirmişti benim. Mide bulantısı yapmadı. Bakalım daha başlamadık. Opuya bence 3-4 ay var benim. Çünkü 11 mm çikolata kistim varmış, onu da baskılayıcı iğne verecek doktorum.
hamileliktendirKızlar sizde ateş basması oluyor mu ya bi anda ateş içinde kalıyorum midem deli gibi yanıyor
Tesekkjrlwr canim . Darisi hepimizin başına ins.Hayırlı olsun canım çok sevindim
19 mm dedi doktor canımYum ların boyutlar kaç canim
Erken gebelikte çıktıysa inşallah pozitif sonucu alırsın sen de ben de yarın sabah kan vericem. Idrarda ikinci çizgiyi gördüm ama hicbir belirtim yok.of ben çok şizofrene bağladım hem gıdıyım verıyım kanımı dıyorum hem cok korkuyorum cıkmazsa bu gercekle nasıl basa cıkarım dıyorum nasıl toparlarım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?