2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

arkadaslar kararımı verdım ıs cıkısı gıdıp kan verecegım
Tamam tamam aramızdan bir kaçak daha gidiyor hadi iş cıkışı senden de bi bomba bekliyoruz inşallah kuzum Yarına bombaları da artık inşallah D Derinsart la beraber biz veririz

Hahahha neler yapmissin yaa ben biraz incir kuruyemis falan yiyeyim dedim ignlerden midem bulaniyor omuda yiyemiyorum yarina opu benim senin ne zaman

Tamam tamam aramızdan bir kaçak daha gidiyor hadi iş cıkışı senden de bi bomba bekliyoruz inşallah kuzum Yarına bombaları da artık inşallah D Derinsart la beraber biz veririz
amın yaaa bu belırsızlık benı oldurecek.. ayy sabahtan berı ruh halım cok bozuk aglamaklıyım bozımda dugum halbukı ortada bısı de yoktu.. ama haberınden sonra uçuşa geçtim valla ya

Hahahha neler yapmissin yaa ben biraz incir kuruyemis falan yiyeyim dedim ignlerden midem bulaniyor omuda yiyemiyorum yarina opu benim senin ne zaman
Ah canım ben yeni çıktım reglden, 1 ay sonra iğnelerim başlıycak da ben tedbirli davranayım dedimBu ara kazandığımı gıdaya harcıyorum. Migrosta organik smoothie ler var, onlardan da içiyorum. Katkısız. İğneler sadece karnımı şişirmişti benim. Mide bulantısı yapmadı. Bakalım daha başlamadık. Opuya bence 3-4 ay var benim. Çünkü 11 mm çikolata kistim varmış, onu da baskılayıcı iğne verecek doktorum.

Arı sutu bal polen incir devit balık yagi süt ürünleri kabak çekirdeği ceviz havuç , diofol kullandiminşallah olumlu bi etkisi olur bugün iğnelerde son günüm

of ben çok şizofrene bağladım hem gıdıyım verıyım kanımı dıyorum hem cok korkuyorum cıkmazsa bu gercekle nasıl basa cıkarım dıyorum nasıl toparlarım kendımı

Daha varmiş senin benim doktorum prowomen 2 ay kullandrtti bu ay onu kestrdi ekstra bisi yapma kullanma dedi

of ben çok şizofrene bağladım hem gıdıyım verıyım kanımı dıyorum hem cok korkuyorum cıkmazsa bu gercekle nasıl basa cıkarım dıyorum nasıl toparlarım kendımı
Erken gebelikte çıktıysa inşallah pozitif sonucu alırsın sen de ben de yarın sabah kan vericem. Idrarda ikinci çizgiyi gördüm ama hicbir belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…