Benim 5.Gün 11. 12 ydi canım bakalım yarın ne diyecek inşalalh salıklı tutunacak embriyolar olurlar senin 5. Gün kaçtı boyutlari19 mm dedi doktor canım
aynı seylerı dusunuyorum bende 30 una gelmıs ınsanlara ıstıyorsa yapmalılar. hayır sacma olan sey hayat benım hayatım yanı
oooooooooo cok sevindim hayırlııı olsunnnnnnnn bak ben sana dedim ovulasyon testiyle alakası yok diyeKizlar sonux geldi. 59.96
Valla benimde durumum senin gibi kac tane erken gebelik yaptim cikmadi. Ama sana cok sevindim cunku cok endişeliydin . Rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin inanki çok sevindim senin adina. Gunlerdir okuyorum mesajiniYa beb erken gebelikte yaptim ya canim. Cikmadi onda. O yuzden yok herhalde bir sey dedim
12 olan vardı 13 vardı... insallah saglikli kaliteli yumurtalar olsundaBenim 5.Gün 11. 12 ydi canım bakalım yarın ne diyecek inşalalh salıklı tutunacak embriyolar olurlar senin 5. Gün kaçtı boyutlari
gormustım uc gun evvel tabıı de ne bılıyım ısteErken gebelikte çıktıysa inşallah pozitif sonucu alırsın sen de ben de yarın sabah kan vericem. Idrarda ikinci çizgiyi gördüm ama hicbir belirtim yok.
Ben de sordum bu arı sütü ve propolisi. Çok iyi olur kullan dedi, neyse faydası olmasa da zararı yok en azındanDaha varmiş senin benim doktorum prowomen 2 ay kullandrtti bu ay onu kestrdi ekstra bisi yapma kullanma dedi
AminArı sutu bal polen incir devit balık yagi süt ürünleri kabak çekirdeği ceviz havuç , diofol kullandiminşallah olumlu bi etkisi olur bugün iğnelerde son günüm
Canim pazartesi ya da salı dedi inşallah sağlıklı kaliteli olurlar12 olan vardı 13 vardı... insallah saglikli kaliteli yumurtalar olsundasenin opu ne zaman
benim midem degilde bacaklarım bazen ama genelde ayaklarım içten yanıyor böyle buza basasım geliyorKızlar sizde ateş basması oluyor mu ya bi anda ateş içinde kalıyorum midem deli gibi yanıyor
Gözün aydınn tebrik ederim. Sağlıkla artarak ilerlesin inşallahTesekkjrlwr canim . Darisi hepimizin başına ins.
Insallah canimmmGözün aydınn tebrik ederim. Sağlıkla artarak ilerlesin inşallah
Bence sende ver kan sana da dua etcem ama bu akşam verirsen yarına kalmazmı? Acilde mi verceksingormustım uc gun evvel tabıı de ne bılıyım ıste
Ya beni o gebelik testi ve ovulasyon testi mafetti zaten. Tek cizgi tek vizgi kesin olmadigina inanmıştım.Valla benimde durumum senin gibi kac tane erken gebelik yaptim cikmadi. Ama sana cok sevindim cunku cok endişeliydin . Rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin inanki çok sevindim senin adina. Gunlerdir okuyorum mesajini
Ne güzel peşpeşe güzel haberler alırız inşallah canımBende 27-28 i gibi
Evet canım kocaman bir 0 maalesef ben hayırlı haber alamadım inşallah hayırlı haberler verirsinizTatlım merakla bekliyorum çıktı mı sonucun?
Allah razı olsun vercem valla ya varsa var yoksa yok napayım artık.. evet acıle gıdıcem nasıpseBence sende ver kan sana da dua etcem ama bu akşam verirsen yarına kalmazmı? Acilde mi verceksin
Hayırlı olsun canım bak o kadar stres yaptın ne güzel şimdi bizlere dua etDemek ki 7. Gun falan belli oluyor. Doktor sali günü tekrar kan testi ver dedi bana
Aynen zarari olmazBen de sordum bu arı sütü ve propolisi. Çok iyi olur kullan dedi, neyse faydası olmasa da zararı yok en azından☺
Netlesir yarina bana da cumartesi pazar demisti cumartesi olarak belirlendi.. rahim dinlendirme olacak mi seninCanim pazartesi ya da salı dedi inşallah sağlıklı kaliteli olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?