- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun şartlanma.
Biz teste nasıl gittik eşimle biliyomusun anlatayımda gül.
Evde kurban eti telaşı bi ton iş neni bekliyo ben tabi yeni transfer fazla ağır iş yapamıyorum. Testi verdik eve geldik 2 saat sonra eşime dedimki git şu testi al gelde ben iş yapcam çok işim var olmadığından emin olayımda öyle başkayım işe dedim:)
Sonuç neolursa olsun hayırlısı olsun canım yarın bekliyorum haberini
Oooo sende baya 200lerde fln çıkcak gibi demedi demeAllah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Ay inşallah kuzum ikisi de tutmuştur inşallah yarın sabah gelmez şimdi aşırı bi heyecan var içimdeOooo sende baya 200lerde fln çıkcak gibi demedi deme
Hayırlısı olsun canım kaçıncı gündesin. Bir de bu normal gebelik testi dimiAllah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Canım senin kaliteleri neydi embriyolarınAy inşallah kuzum ikisi de tutmuştur inşallah yarın sabah gelmez şimdi aşırı bi heyecan var içimde
olumsuzluğa kapılıp üzülme sakın benim 8. Denemem inan bana rabbim herşeyi unutturacak gücü veriyo biz kadınlara sonuç mutluluk çünkü Beynini bedenini ruhunu dinlendir arayı açmadan devam et başarı şansın ikincide daha fazla olacak çünkü emin olIlktı.. Ins amın nerde varsa
Hayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de bol şansMerhaba hergün okuyuyup dua ediyorum sizleri çabalarınızı mükafatlandırsın rabbim inşallah.. benimde transferimin 8. Günü 5. Gün 3 embriyo yuvalarımız şenlensin inşallah
İnşallah daha fazla bekletmez Allahımolumsuzluğa kapılıp üzülme sakın benim 8. Denemem inan bana rabbim herşeyi unutturacak gücü veriyo biz kadınlara sonuç mutluluk çünkü Beynini bedenini ruhunu dinlendir arayı açmadan devam et başarı şansın ikincide daha fazla olacak çünkü emin ol
Teşekkürler canım 6 ağustos 8. Deneme 3 tane 5. Gün embriyosuHayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de bol şansayın 7 sinde mi transfer oldunuz
Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki sefere Rabbim nasip etsinKızlar e nabızdan baktım 0.4yazıyor malesef benım hayaller pert
Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallahAllah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Hayırlısı olsun...Kızlar herkese tesekkurler ıns hepınız pozıtıflerı gorursunuz Allaha emanet olun
Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallahkozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar
Harika valla kanda bence baya yüksek çıkarAllah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )
[/QUOTE
ben 41 yaşındayım eşimin ileri hızlı hareketli sıfır ve morfoloji sıfır ama ben Aret kamarada tedavii görüyorum
Bendeğilde benim en yakın arkadaşım şişli memorialde semra Karaman gitti ikinci denemesinde oğlunu kucağına aldı bende onunla gidiyordum yumurta takiplerine çok profesyonellerElinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )
Hadi hayırlısı çok mutlu oldum kuzumSali gunu tekrar test yap dedi doktorum
Allahtan ümidi kesmemek lazım burda beni siz motive etmiştiniz ben yenilgiyi baştan kabul etmiştim oysa.Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Yaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruzAh inşallah ya, kendimi gördüm bir an sizde. Benim de ilk denememde 2 embriyom boşa gitti, 1 tane donduruldu. O yüzden 2. Tüpe başlıyoruz, bazen ümitsiz bazen çok ümitli oluyorum.inşallah pozitifi görürsünüz, bana da umut olurNeden başarısız olunmuştu peki ilkinde, dr bişey dedimi
birebir bende de ayni sorun var yarın sonucu ögrenicem duramiyorum suan yerimdeYaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?