2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah

Eklentiler

• 31C48FD1-F25F-43B4-A518-B5712798A140.webp
    44 KB · Görüntüleme: 54
Ilktı.. Ins amın nerde varsa
olumsuzluğa kapılıp üzülme sakın benim 8. Denemem inan bana rabbim herşeyi unutturacak gücü veriyo biz kadınlara sonuç mutluluk çünkü Beynini bedenini ruhunu dinlendir arayı açmadan devam et başarı şansın ikincide daha fazla olacak çünkü emin ol

Merhaba hergün okuyuyup dua ediyorum sizleri çabalarınızı mükafatlandırsın rabbim inşallah.. benimde transferimin 8. Günü 5. Gün 3 embriyo yuvalarımız şenlensin inşallah
Hayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de bol şans ayın 7 sinde mi transfer oldunuz

İnşallah daha fazla bekletmez Allahım

Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah
Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallah kozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar

Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )

Be

Bendeğilde benim en yakın arkadaşım şişli memorialde semra Karaman gitti ikinci denemesinde oğlunu kucağına aldı bende onunla gidiyordum yumurta takiplerine çok profesyoneller

Allahtan ümidi kesmemek lazım burda beni siz motive etmiştiniz ben yenilgiyi baştan kabul etmiştim oysa.
Kandada göreceksin inşallah allahın izniyle.
Bugünleri gördükya çok şükür rabbime

Yaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz

birebir bende de ayni sorun var yarın sonucu ögrenicem duramiyorum suan yerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…