Yarın mı çıkcak sonuç canımAmın ınsallah kızlar dune kadar cok umutluydum bugun cok umutsuzum
Merhaba canım nasılsın?Valla canım testin bir bölümünde 15 Ağustos kan testine gelin demişler 10.gün mü oluyor
Kızlar e nabızdan baktım 0.4yazıyor malesef benım hayaller pert
Merhaba canım nasılsın test yaptınmı güzel haber vercekmisin banaBana 12. Gun dediler. Hatta dediler mi hatırlamıyorum bile. Genelde 12. Gun yapiliyor degil mi?
Valla belkı dun olsa uzulurdum de ıcıme doguyordu evet uzuldum ama kendımı hazırlamıstım 3.gun embrıosu bugun 10.gundu cıksaydı cıkardı en azından bı 5 falannda olsaçok üzüldüm canım
Canım merhaba yarın kan testine gideceğim inşallahMerhaba canım nasılsın?
Test yaptınmı güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
Valla belkı dun olsa uzulurdum de ıcıme doguyordu evet uzuldum ama kendımı hazırlamıstım 3.gun embrıosu bugun 10.gundu cıksaydı cıkardı en azından bı 5 falannda olsa
Merhaba hergün okuyuyup dua ediyorum sizleri çabalarınızı mükafatlandırsın rabbim inşallah.. benimde transferimin 8. Günü 5. Gün 3 embriyo yuvalarımız şenlensin inşallahHoş geldin sayfamıza sizi de ekleyeyim listemize o zaman kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?hayırlı olsun
Hayırlısı canım ınsanın elınden bırsey gelmıyor kı elımden gelen ancak buyduCanım arkadaşım inan üzgünüm sana üzülme canını sıkma demeyeceğim ama şuna İnan ki inşallah bir gün olacak benim inancım tam buna
Evet canim. 59 ciktiMerhaba canım nasılsın test yaptınmı güzel haber vercekmisin bana
Hayırlısı canım ınsanın elınden bırsey gelmıyor kı elımden gelen ancak buydu
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama inşallah sonraki tedavinde allahım kucağını doldurur ve bu yaşadığın zorlukları unuttururHayırlısı canım ınsanın elınden bırsey gelmıyor kı elımden gelen ancak buydu
Bendede oluyordu morarma. Elimle eti tutup vuruyordum sonrada ovaliyordum. Dik vurdum yine morardı bir yolunu bulamadım benCanim benim daha beter
İnşallah canımYaaacanım vakti zamanı değilmiş demekki daha en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Ayyyy çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin doktorunla görüştünmü 2 kat artış varmı diye takip istedimiEvet canim. 59 cikti
Ilktı.. Ins amın nerde varsaKaçıncı denemen bilmiyorum ama inşallah sonraki tedavinde allahım kucağını doldurur ve bu yaşadığın zorlukları unutturur
Dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun şartlanma.Canım merhaba yarın kan testine gideceğim inşallah♥
Canım üzülme falan diyemem sana ağlamak istiyorsan ağla istediğini yap sonra yoluna devam etmek tedavim istiyorsun başka birşey mi hayırlısı böyleymişHayırlısı canım ınsanın elınden bırsey gelmıyor kı elımden gelen ancak buydu
Merhaba hergün okuyuyup dua ediyorum sizleri çabalarınızı mükafatlandırsın rabbim inşallah.. benimde transferimin 8. Günü 5. Gün 3 embriyo yuvalarımız şenlensin inşallah
[/QUOTE 3 embriomu dedin arkadasim? Bu yasalmi bana olmaz dediler merkezde
Sali gunu tekrar test yap dedi doktorumAyyyy çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin doktorunla görüştünmü 2 kat artış varmı diye takip istedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?