Benim rahim dinlendirme olacak en erken eylul gibi olur dedi transferin yine rahimin duruma gore ekime falan kalabilir dedi bakalim nasip ne zamansa oyle olacakOlmayacak galiba çünkü hiç söz etmedi doktor bende olmasını istemiyorum zaten senin olacak mı
Ovulasyonu anladim da senin bu erken gebelik testin markasi neydi onda nasil cikmadi onu anlayamadmYa o testlerde cikmiyor kizlar. Gidip kan testi yaptirmak en guzeli
Hayırlısı ne zamansa ozaman olsun canim rabbim işimizi kolaylaştirsinBenim rahim dinlendirme olacak en erken eylul gibi olur dedi transferin yine rahimin duruma gore ekime falan kalabilir dedi bakalim nasip ne zamansa oyle olacak
Amin insallahHayırlısı ne zamansa ozaman olsun canim rabbim işimizi kolaylaştirsin
YaaaEvet canım kocaman bir 0 maalesef ben hayırlı haber alamadım inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Yarın sen buraya Allah’ın izniyle pozitif yazacaksın bak gör içime doğdugerçektenmii bunu duymak bile iyi gelsede içten içe o his var yaa ah nası kemiriyo içimi yani pozitif olursa havaya falan ucarım sanırım
Hadi bismillah gazan mübarek olsun canım tüm dualarımız seninle inşallah güzel bir haber alacağızSımdı kan verdım
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSımdı kan verdım
Hoş geldin sayfamıza sizi de ekleyeyim listemize o zaman kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?hayırlı olsunKızlar merhabaaa benimde bugün transferim oldu kabak çekirdeği ananas yemeye başladım bol sıvı tüketiyorum siz neler yaptınız transferden sonra
insallaaahh canimYarın sen buraya Allah’ın izniyle pozitif yazacaksın bak gör içime doğdu
Amınnn ınsHadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amın yarabbım nolur duysun sesımızıHadi bismillah gazan mübarek olsun canım tüm dualarımız seninle inşallah güzel bir haber alacağız
HoşbuldummHoş geldin sayfamıza sizi de ekleyeyim listemize o zaman kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?hayırlı olsun
Canımmmm inşallah güzel haberler verirsin. Allahım yardımcın olsun.Sımdı kan verdım
Ah inşallah ya, kendimi gördüm bir an sizde. Benim de ilk denememde 2 embriyom boşa gitti, 1 tane donduruldu. O yüzden 2. Tüpe başlıyoruz, bazen ümitsiz bazen çok ümitli oluyorum.inşallah pozitifi görürsünüz, bana da umut olurHoşbuldummbenim 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi 2.denemem nasipse ağustos uğurlu gelicek inşallah
Çoooooook sevindim, Allah sonunu muvaffak etsin inşAllahYa beni o gebelik testi ve ovulasyon testi mafetti zaten. Tek cizgi tek vizgi kesin olmadigina inanmıştım.
Amın ınsallah kızlar dune kadar cok umutluydum bugun cok umutsuzumCanımmmm inşallah güzel haberler verirsin. Allahım yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?