2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Olmayacak galiba çünkü hiç söz etmedi doktor bende olmasını istemiyorum zaten senin olacak mı
Benim rahim dinlendirme olacak en erken eylul gibi olur dedi transferin yine rahimin duruma gore ekime falan kalabilir dedi bakalim nasip ne zamansa oyle olacak

Evet canım kocaman bir 0 maalesef ben hayırlı haber alamadım inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Yaaacanım vakti zamanı değilmiş demekki daha en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

Kızlar erken gebelik testlerinden comfort olan,laboquick olan bunlar hep negatif gösteriyor haberiniz olsun bunları sakın almayın erken gebelik testinde en sağlamı “Predictor 6 gün önce “ bu testi alırsanız kesin sonuç çıkar tecrübeyle sabit

Kızlar merhabaaa benimde bugün transferim oldu kabak çekirdeği ananas yemeye başladım bol sıvı tüketiyorum siz neler yaptınız transferden sonra
Hoş geldin sayfamıza sizi de ekleyeyim listemize o zaman kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?hayırlı olsun

Hoşbuldumm benim 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi 2.denemem nasipse ağustos uğurlu gelicek inşallah
Ah inşallah ya, kendimi gördüm bir an sizde. Benim de ilk denememde 2 embriyom boşa gitti, 1 tane donduruldu. O yüzden 2. Tüpe başlıyoruz, bazen ümitsiz bazen çok ümitli oluyorum.inşallah pozitifi görürsünüz, bana da umut olurNeden başarısız olunmuştu peki ilkinde, dr bişey dedimi

Ya beni o gebelik testi ve ovulasyon testi mafetti zaten. Tek cizgi tek vizgi kesin olmadigina inanmıştım.
Çoooooook sevindim, Allah sonunu muvaffak etsin inşAllah O kadar üzülmene herkes ne kadar üzülmüş. Sen de bize ders oldun, testlerle kandırmayalım kendimizi. Bu arada kaçıncı gündü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…