12 ağustosda transfer oldum bende bozulcakmı 5.güne gitcekmi kaliteli olcakmı diye çok korktum çok şükür iyi kalitedeydi iki tane transfer oldum.Gerçi çok kaliteye de bakmıyo bu işler Allahım inşallah ol demiştirNe zaman transfer oldunuz rabbim saglicakla nasip etsin
HAMİLEEEEYYİMMMM ağlamamak icin zor tutuyorum yoldayimmmmm suan
Ya cok duygulandım sizin mesajları okuyunca. guzel heberler peşpeşe geliyor Allah sağlıkla ilerletsin inşallah tebrik ederim114 cıktı kızlar oğluşuma kardeş geliyor inşallah
benim biri iyi biri orta kaliteydi tabi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum ama oldu12 ağustosda transfer oldum bende bozulcakmı 5.güne gitcekmi kaliteli olcakmı diye çok korktum çok şükür iyi kalitedeydi iki tane transfer oldum.Gerçi çok kaliteye de bakmıyo bu işler Allahım inşallah ol demiştir
olacak hep öyle düşünün bol dua okuyunYa cok duygulandım sizin mesajları okuyunca. guzel heberler peşpeşe geliyor Allah sağlıkla ilerletsin inşallah tebrik ederimbugün gün güzel haberlerle başladı darısı başımıza inşallah
benim biri iyi biri orta kaliteydi tabi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum ama oldu
canm onun bilgisi verilmedi bana ama dondurulmustu benim 1 ay rahim dinleme yapıldıcanım hangi kaliteydi 5a b vs.? Birde tazemiydi senin dondurulmuş mu
Anladım canım benim de 2 ay rahim dinlendirme oldu.Böyle çikolata kisti de olan birilerinin pozitifi görmesi umut oluyor gerçektencanm onun bilgisi verilmedi bana ama dondurulmustu benim 1 ay rahim dinleme yapıldı
Maalesef negatif 0.871 çıktı
Amin canımCanım Çok üzgünüm testte çıkmasına rağmen negatif cıkmasına çatlatma iğnesi olayı yanıltıyor sanırım Rabbim inşallah tez vakitte ummadığın anda evladını sana nasip eylesin
Katiliyorum Rabbim ol demistir inşallah olur. Hepimiz bir telas heyacan icindeyiz.12 ağustosda transfer oldum bende bozulcakmı 5.güne gitcekmi kaliteli olcakmı diye çok korktum çok şükür iyi kalitedeydi iki tane transfer oldum.Gerçi çok kaliteye de bakmıyo bu işler Allahım inşallah ol demiştir
Çok üzüldüm yaMaalesef negatif 0.871 çıktı
Ben de inAnÇok üzüldüm ya
Demek senin vucut çatlatma iğnesini çok geç atıyorBen de inAn
Dariisi bizlere olsun inşallah.HAMİLEEEEYYİMMMM ağlamamak icin zor tutuyorum yoldayimmmmm suan
Yok daha öncede aşılama oldum 11-12 günde atıyor normalde buymuş zaten testlerde koyulaşma olmadı sadece biraz gözüküyorduDemek senin vucut çatlatma iğnesini çok geç atıyor
Tez zamanda inşallah nasip eder rabbim canımYok daha öncede aşılama oldum 11-12 günde atıyor normalde buymuş zaten testlerde koyulaşma olmadı sadece biraz gözüküyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?