2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ne zaman transfer oldunuz rabbim saglicakla nasip etsin
12 ağustosda transfer oldum bende bozulcakmı 5.güne gitcekmi kaliteli olcakmı diye çok korktum çok şükür iyi kalitedeydi iki tane transfer oldum.Gerçi çok kaliteye de bakmıyo bu işler Allahım inşallah ol demiştir

benim biri iyi biri orta kaliteydi tabi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum ama oldu

Ya cok duygulandım sizin mesajları okuyunca. guzel heberler peşpeşe geliyor Allah sağlıkla ilerletsin inşallah tebrik ederim bugün gün güzel haberlerle başladı darısı başımıza inşallah
olacak hep öyle düşünün bol dua okuyun benim dualarim hepinizle insallah olacak

Arkadaşlar dün yumurtam toplandı,döllenmede sıkıntı olmaz ise inşallah olmaz 3.gün transfere çağırdırlar. Yani pazartesi transferim var sonrasında nelere dikkat etmeliyim lütfen yardımcı olun ve dualarınızı eksik etmeyin.Bu yolun sonu hepimiz için umudumuza bebeğimize kavuşmalı olsun,rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun,evini bebek kokularıyla sarsın.Dualarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

Katiliyorum Rabbim ol demistir inşallah olur. Hepimiz bir telas heyacan icindeyiz.
Mutlu haberlerinizi okumak dileğiyle.

Güzel haber alan herkesin gözü aydın Allah tamamına erdirsinnegatif sonuç alanlarda inşallah en kısa zamanda pozitifi görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…