Allaaaah geliyo ikizlerCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Oooyy maşallaaah senin tranzfer günün ne zamandiiiCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Ay hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allahım. Canım çok sevindimHAMİLEEEEYYİMMMM ağlamamak icin zor tutuyorum yoldayimmmmm suan
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim114 cıktı kızlar oğluşuma kardeş geliyor inşallah
Canım üzülme tekrar denersin hayırlısı buymuşMaalesef negatif 0.871 çıktı
Ah keşke elimde olsa 4 gün var adete yükselir mi bilmiyorumCanım üzülme tekrar denersin hayırlısı buymuş
Çok sevindim tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al inşallahhhHAMİLEEEEYYİMMMM ağlamamak icin zor tutuyorum yoldayimmmmm suan
Bilmiyorum canım inan ki ne desem yalan olurAh keşke elimde olsa 4 gün var adete yükselir mi bilmiyorum
Ne güzel haberler peşpeşe sağlıkla kucağınıza alın inşallah114 cıktı kızlar oğluşuma kardeş geliyor inşallah
Pko kuyum üstelik bu olmasa her ay umudum olurduBilmiyorum canım inan ki ne desem yalan olur
Gözün aydınCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Canım inşallahhh bir dahaki sefere vakti varmış demekkiMaalesef negatif 0.871 çıktı
Ha haaaa süperCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Hayirli olsun cok sevindimCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
AminCanım inşallahhh bir dahaki sefere vakti varmış demekki
istanbuldaysan ben doktormu ve hastaneyi kesinlikle öneririm istanbul yeşilköy acıbdemde oldum ilk denememdi ve sag ve solda cikılata kistim varD DerinsartEbrarinannesii saglikla kucaginiza alin minnoslariii
acaba hangi merkez/doktorlarda oldunuz tedavinizi, oneriniz var midir?
Canım ben virüs dolayısı ile sık gitmemek için son adet tarihine göre 6+4 te gittim keseleri ve kalp atışlarını duyduk çok şükür normalde değer 3000 lerde olunca vajinal kese görünüyor 6000 lerde karından görünüyor ben gitmedim amakızlar kalp atışı ne zaman kese ne zaman kalp atışını duyduktn sora ailelere. sölicez ama zoooor sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?