- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 40
Amin canım inşallah Allah sizlere de nasip ederNe güzel haberler peşpeşe sağlıkla kucağınıza alın inşallah
istanbuldaysan ben doktormu ve hastaneyi kesinlikle öneririm istanbul yeşilköy acıbdemde oldum ilk denememdi ve sag ve solda cikılata kistim var ☺
Kuzum benim de canım fıstıklı sarma istemişti yedim hemde 3 taneKızlar benim canım acayip tatlı istiyo ya.Azönce tv da fıstıklı sarma gördüm, tadelle çikolatayı, sütlü tatlıları çok severim canım sürekli bunları çekiyo.Haftalardır meyve dışında tatlı yemedim.Siz yedinizmi transfer zamanı yesem bişey olurmu
Bak yiyorum güvendim sanaKuzum benim de canım fıstıklı sarma istemişti yedim hemde 3 taneye tabi ki birşey olmaz Allah’ın izniyle bol bol dua et karnını sevip
Canım olmasa bile kendini buna hazırlayamazsınki yine üzülceksin ağlıcaksın.Oyüzden sen olumluyu düşün mutlu ol dua et kendini tutmuş gibi hamile olarak hayal et hayatına çağır güzel olanı.Olmazsa zaten ozaman üzülürsün denedim elimden geleni yaptım dersin şimdiden yıpranmana gerek yokbenim test günüm salı.cok heyecanlı ve gerginim olumsuz bir sonuç almaktan muthis korkuyorum.biliyorum herşey allah ın takdiri ama biz aciz kullar sabırsız oluyoruz .kendimi her türlüsüne hazırlamaya gayret ettikçe sınır sistemim tamamen alt üst oldu.
Kızlar, benim de test sonucum 231, hala inanamıyorum
masallah çok sevindim sizin adinizaaa.insallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Kızlar, benim de test sonucum 231, hala inanamıyorum
çok haklısın ama psikoloji olarak aşırı yıprandım sanirim. 2 kez hamile kaldim kaybettim.2.kez tup bebegim negatif sonuçlandı.biri 3. gün embriyosu birisi 5. gündü.ama tutmadılar.simdi 3. denemem ve korkuyu yenemiyorum.karmasik duygular.rabbim herkesi sevindirsin insallahCanım olmasa bile kendini buna hazırlayamazsınki yine üzülceksin ağlıcaksın.Oyüzden sen olumluyu düşün mutlu ol dua et kendini tutmuş gibi hamile olarak hayal et hayatına çağır güzel olanı.Olmazsa zaten ozaman üzülürsün denedim elimden geleni yaptım dersin şimdiden yıpranmana gerek yok
bende tmamen ayni hisler icindeydim pozitifi gördüm dilerimki sen ve diger herkes bırda poztifi görsün cooook aminbenim test günüm salı.cok heyecanlı ve gerginim olumsuz bir sonuç almaktan muthis korkuyorum.biliyorum herşey allah ın takdiri ama biz aciz kullar sabırsız oluyoruz .kendimi her türlüsüne hazırlamaya gayret ettikçe sınır sistemim tamamen alt üst oldu.
Ye canım bir yeme kısıtlaması gelmedi ki istediğini yiyebilirsin benceKızlar benim canım acayip tatlı istiyo ya.Azönce tv da fıstıklı sarma gördüm, tadelle çikolatayı, sütlü tatlıları çok severim canım sürekli bunları çekiyo.Haftalardır meyve dışında tatlı yemedim.Siz yedinizmi transfer zamanı yesem bişey olurmu
alllaaahm ne güzel haberler herkes potizfle geliyorrrKızlar, benim de test sonucum 231, hala inanamıyorum
Amannnn süper maşallah maşallah sağlıkla al kucağınaKızlar, benim de test sonucum 231, hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?