şuan nasilsin peki? korku durumu bide belirtilerin başladımıCanım ben virüs dolayısı ile sık gitmemek için son adet tarihine göre 6+4 te gittim keseleri ve kalp atışlarını duyduk çok şükür normalde değer 3000 lerde olunca vajinal kese görünüyor 6000 lerde karından görünüyor ben gitmedim ama
cvp yazmişmiydim hatırlamiyırum okadar leyla ki kafam cook teseekkürlerÇok sevindim tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al inşallahhh
Midem bulanıyor canım onun dışında belirtim yok en son kalp atışını duydum bir ay sonra giderim belki hastanelerden çok korkuyorum ve aşırı arttı koronaşuan nasilsin peki? korku durumu bide belirtilerin başladımı
en kokrtıgumda bulanti yaaa ins bulanmaz hicMidem bulanıyor canım onun dışında belirtim yok en son kalp atışını duydum bir ay sonra giderim belki hastanelerden çok korkuyorum ve aşırı arttı korona
7. CanimGünaydın,
Olumlu çıkan arkadaşlar transferden sonra kaçıncı gün test yaptılar acaba? :)
5 dollendi 3. Gune 3 tane iyi kalite kaldi.9 taneden kaçı döllendi acaba?
Canimmmmmm cok mutlu oldum. Kacinci gününde test yaptin senbenim biri iyi biri orta kaliteydi tabi hangisi tuttu ne oldu bilmiyorum ama oldu
Ikizler geliyorAllaaaah geliyo ikizlerhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Selam hoş geldin seni de ekleyeyim listeye kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecekMerhabalarbenim dondurulmuşlarım vardı başladım transfer hazırlığına çok şükür 29 u gibi görünüyor transfer inşallah Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah
bugün 10.günümmmCanimmmmmm cok mutlu oldum. Kacinci gününde test yaptin sen
Tıpatıp aynıyız5 dollendi 3. Gune 3 tane iyi kalite kaldi.
Maalesef biraz şans işi sanirim. Dondurulmus sperm varsa hic üzülmeyin. Muhakkak guzel sonuc olur.Tıpatıp aynıyızEşim testis kanseri tedavisi görmüştü benim 8 sene önce. Dondurulmuş spermlerimiz de var ama dr spermler iyi dedi. Eğer 9 dan 2 si döllenseydi spermde sorun var derdik dedi. Taze sperm kullandık, embriyolar da 1. Kalite olmasına rağmen ilk deneme başarısız.
canım benim inşallah kucaklarımıza almakta nasip olur çok duygusalım bi ağlıyorum bi gülüyorumAllaaaah geliyo ikizlerhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Üzülme diyemem ama bir arkadaşım 5 tüp bebek denemesi ve 3kaybı var ve bunlar 6 aylıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle hayatlarını kaybettilerçok haklısın ama psikoloji olarak aşırı yıprandım sanirim. 2 kez hamile kaldim kaybettim.2.kez tup bebegim negatif sonuçlandı.biri 3. gün embriyosu birisi 5. gündü.ama tutmadılar.simdi 3. denemem ve korkuyu yenemiyorum.karmasik duygular.rabbim herkesi sevindirsin insallah
İki tane koymuşlardı sana canımCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavruları insallahCanlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah♥♥♥
Canım, Allahım en kısa sürede bu güzel haberi almayı nasip etsin isteyen herkese bizlerde sağlıcakla kucaklarımıza alalım.tebrikler canım darısı bize inşallah
Kuzum benim inşallah Sağsalim alalım kucaklarımızaIkizler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?