2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

evet canim eşim asker ama devamlı görevde olduğu için beni doğuya götüremiyor izmirdeyim ben

Kizlar benim bugun adetin 21.gunu ama adet olcakmisim gibi agrim var. erken gelirse bayrama denk gelmez umarim

evet canim eşim asker ama devamlı görevde olduğu için beni doğuya götüremiyor izmirdeyim ben
Allah kolaylık versin bizim 4 tedavimiz doğuda oldu çok zorlandık bulunduğumuz şehirde merkez yoktu git gel git gel. Böyle olması daha iyi olmuş sizin için inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.

Allah kolaylık versin bizim 4 tedavimiz doğuda oldu çok zorlandık bulunduğumuz şehirde merkez yoktu git gel git gel. Böyle olması daha iyi olmuş sizin için inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.
amin canim insallah cümlemizin de hakkında hayırlısı olsun Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kudurmazmış diyoruz ve insallah bu ay hamile kaliyoruz

Kizlar benim bugun adetin 21.gunu ama adet olcakmisim gibi agrim var. erken gelirse bayrama denk gelmez umarim
Gelse de şimdi gelsin bayramda merkezde kimseyi de bulamayabilirsiniz en azından şimdi olsa gider konuşursunuz diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim şimdi

Gelse de şimdi gelsin bayramda merkezde kimseyi de bulamayabilirsiniz en azından şimdi olsa gider konuşursunuz diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim şimdi
Persembe gunune kadar doktor bulabilirim ama sonra izinde olur pazartesi gunune kadar neyse stres yapiyim da erken gelsin

Persembe gunune kadar doktor bulabilirim ama sonra izinde olur pazartesi gunune kadar neyse stres yapiyim da erken gelsin
Stres yapıp kaçırma Bi de valla bende de yumurta toplama olacak yarın son kontrol olur ama o zaman perşembe hemen almaları lazım işleme sonrası malum tatil. Tatil dönüşüne kadar ortada embriyo kalacak mı onu da bilmiyorum kaç gün tutacaklar ki beni böyle büyüyen yumurtalarla perşembe toplansa diyorum ki daha da uzamaz sanırım. Yoksa yumurtalar onları beklemeden çatlar ayyy tatil bize yaramadı ama bildiğim tek şey yumurtaları Bi alsalar da denize gitsem

Ya şuan bişey atmayacağım geçen forumda bişey paylaşacaktım dene dene olduramadım merak ettim yapan nasıl yapıyor diye
Anladım kuzum sen öğren nasıl atılacağını yarın öbür lazım olacak pozitif test sonucunu atarken falan

Yaa sorma bu tatil isi hic iyi olmadi persembe’den Sali’ya kadar tatil bakalim bizi etkilemez insallah kasiklarim ve goguslerim cok agriyor bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…