- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
evet canim eşim asker ama devamlı görevde olduğu için beni doğuya götüremiyor izmirdeyim benAsker mi eşiniz? Doğu görevindeyseniz tedavi daha da zor Allah yardım etsin inşallah. Eşiniz çok da güzel demiş sonuçta bizler evlenirken aman bu adamdan ne güzel çocuklar yaparım ya da onlar bizi çocuklarıma iyi anne olur diye almadı. İki kişiyken de mutluysak daha ne isteriz çok şükür diyorum her zaman
ayyyyyy insallah canim benimGünaydın hepinize evet ben de buna çok inanıyorum o yüzden diyorum hep olumsuz şeyler konuşmayalım hep umut dolu güzel şeylerden bahsedelim bu tropik rekor kıracak hiç fire vermeyecek inşallahhh
Allah kolaylık versin bizim 4 tedavimiz doğuda oldu çok zorlandık bulunduğumuz şehirde merkez yoktu git gel git gel. Böyle olması daha iyi olmuş sizin için inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.evet canim eşim asker ama devamlı görevde olduğu için beni doğuya götüremiyor izmirdeyim ben
ilaç kullaniyoŕmusun canim transfer tarihin belli mi birdeKizlar benim bugun adetin 21.gunu ama adet olcakmisim gibi agrim var. erken gelirse bayrama denk gelmez umarim
amin canim insallah cümlemizin de hakkında hayırlısı olsun Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kudurmazmış diyoruz ve insallah bu ay hamile kaliyoruzAllah kolaylık versin bizim 4 tedavimiz doğuda oldu çok zorlandık bulunduğumuz şehirde merkez yoktu git gel git gel. Böyle olması daha iyi olmuş sizin için inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.
Sadece gynositol kullaniyorum yumurta kalitesini artirmasi icin. Daha ignelere baslamadik adeti bekliyorum canimilaç kullaniyoŕmusun canim transfer tarihin belli mi birde
Gelse de şimdi gelsin bayramda merkezde kimseyi de bulamayabilirsiniz en azından şimdi olsa gider konuşursunuz diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim şimdiKizlar benim bugun adetin 21.gunu ama adet olcakmisim gibi agrim var. erken gelirse bayrama denk gelmez umarim
Kalalım valla değsin bunca çabaya inşallahamin canim insallah cümlemizin de hakkında hayırlısı olsun Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kudurmazmış diyoruz ve insallah bu ay hamile kaliyoruz
Persembe gunune kadar doktor bulabilirim ama sonra izinde olur pazartesi gunune kadarGelse de şimdi gelsin bayramda merkezde kimseyi de bulamayabilirsiniz en azından şimdi olsa gider konuşursunuz diye düşündüm ama doğru mu düşündüm bilemedim şimdi
ayyyyy insallah çok aminKalalım valla değsin bunca çabaya inşallah
çok stres yapma geç kalmasınPersembe gunune kadar doktor bulabilirim ama sonra izinde olur pazartesi gunune kadarneyse stres yapiyim da erken gelsin
anladım canim sen başındasın yani Rabbim en kaliteli hemen pozitif olacak yumurtalar nasip etsin .Sadece gynositol kullaniyorum yumurta kalitesini artirmasi icin. Daha ignelere baslamadik adeti bekliyorum canim
Canim hic bilmiyorum ki ilk defa opu yapilacak kac yumurta toplanacak kaci dollenecek kaci dondurulacak bakalim hep merak icindeyimanladım canim sen başındasın yani Rabbim en kaliteli hemen pozitif olacak yumurtalar nasip etsin .
taze transfer mi olacaksin
Stres yapıp kaçırma Bi dePersembe gunune kadar doktor bulabilirim ama sonra izinde olur pazartesi gunune kadarneyse stres yapiyim da erken gelsin
insan stres oluyo canim ama dua et ben elimi karnına koyup ayet-el kürsü okumustumCanim hic bilmiyorum ki ilk defa opu yapilacak kac yumurta toplanacak kaci dollenecek kaci dondurulacak bakalim hep merak icindeyim
Anladım kuzum sen öğren nasıl atılacağını yarın öbür lazım olacak pozitif test sonucunu atarken falanYa şuan bişey atmayacağım geçen forumda bişey paylaşacaktım dene dene olduramadımmerak ettim yapan nasıl yapıyor diye
Yok yok olmuyor beceremedim eksik kalsınAnladım kuzum sen öğren nasıl atılacağını yarın öbür lazım olacak pozitif test sonucunu atarken falan
Yaa sorma bu tatil isi hic iyi olmadi persembe’den Sali’ya kadar tatil bakalim bizi etkilemez insallahStres yapıp kaçırma Bi devalla bende de yumurta toplama olacak yarın son kontrol olur ama o zaman perşembe hemen almaları lazım işleme sonrası malum tatil. Tatil dönüşüne kadar ortada embriyo kalacak mı onu da bilmiyorum kaç gün tutacaklar ki beni böyle büyüyen yumurtalarla perşembe toplansa diyorum ki daha da uzamaz sanırım. Yoksa yumurtalar onları beklemeden çatlar ayyy tatil bize yaramadı ama bildiğim tek şey yumurtaları Bi alsalar da denize gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?