2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken
Canim ben de böyle depreysona girmistim. Gebelikte ilk 3 gun tutarsa tutuyormus. Ani duygu değişimleri gozlemlemebiliyormus. Kesin olmadi diye sabaha kadar uyuyamayıp ağlamıştım ben de

5.gün embriyosu için en erken 6.günde idrar da belirleşmişti ama kan da günümü bekledim ben fakat beklemek istemeyen içinde 5.gün embriyosu için kan da bence 6-7.günler rahatlıkla cıkar diye düşünüyorum

Canim 4. Gun embroyosu 7. Gunde kanda çıkıyorsa 5. Gun embriyosu 6. Gun cikar bence

Kızlar ya regl olamadım bir türlü dün olmalıydım tüm belirtiler var ama sökülmüyor

evet bende de su gibi akıntı vardi gece uykumdan uyandircak derecede hamileliktenmiş meğer

pinkbuyu Kuzum evet 5.gün embriyosunda 6.günde doğru diyorsun düşünürsek az da olsa cıkması muhtemel bu arada ben jel kullanmıyorum ama belki de göbek iğnesi de akıntı yaptırıyor olabilir

Ah keşke bize sürpriiiiiiiz desen ne mutlu oluruz varyaaa
Ayyy keşke canım ama 16 senede bir kez yaşadım bunu o da boş gebelik oldu eşimde ileri hızlı hareketli sıfır sıfır morfoloji sıfır bir mucize gerek

Bende hala ağrı filan bir şey yok ama 2 gündür iştahsızlık başladı ilk hamileligimde yemekten tiksinmiştim hiç bir şey yiyemedim toplam 3.5 kilo aldım sanırım aynı şey bu sefer de olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…