insallaaahYaa inşallah belirtidir
Benim transferden sonra 4.günüm bugün test günüm cumartesiinsallaaahperşembe miydi test günü ?
Seninle aynı günüz canım, ben dün aldım. 3. GünKızlar transferin kaçıncı günü duş aldınız?
Tamam canım ben de şimdi alcamSeninle aynı günüz canım, ben dün aldım. 3. Gün
aslinda teste kadar evde kalsaydin iyiydi.. poztifise işe devammi?Benim transferden sonra 4.günüm bugün test günüm cumartesidaha var yani.Çarşamba günü de işe başlamayı düşünüyorum bir haftalık rapor almıştım
Evet devam mecbur.aslinda teste kadar evde kalsaydin iyiydi.. poztifise işe devammi?
beni hep coron tedirgin ediyorEvet devam mecbur.
Öyle bi imkanın varsa kullan tabi.Benim de çok ağır bir işim yok patronum da sıkmıyor rahatım aslında ama evde yatmak da rahatsız ediyor biyandan.Bide nereye kadar evde durcam diye düşünüyorumbeni hep coron tedirgin ediyorbize home ofis verdiler eylülde iş başı dendi ama ben rahatsızım demiştim beni çağırmadılar eylül icin smdi kalp atışınıda duyrsak acıklıcam hamileleri hiç çağırmıyorlr
ya o konuda katılıyorum evden corona başladıgından beri calışıyoruz şirket öyle karar aldi vaka artarsa eylülde de çağırmıcaklar muhtemelen. bende cok sıkıluyorum evde olmaktan ama kapmaktan iyidir diyorum insanlar okadar dikkatsizki benim işim de rahat smdi hamileyim dersem sıkmazlar da zaten valla hakkımızda hayırlısı olsun cok yordu su virüs arıkÖyle bi imkanın varsa kullan tabi.Benim de çok ağır bir işim yok patronum da sıkmıyor rahatım aslında ama evde yatmak da rahatsız ediyor biyandan.Bide nereye kadar evde durcam diye düşünüyorum
Evet çok korkutucu olabildiğince korunmak lazım bir tane hemşire kızcağız yakalanmıştı ilk zamanları bebeğini aldılar kendisi vefat etti çok zor gerçekten Allah korusun hepimiziya o konuda katılıyorum evden corona başladıgından beri calışıyoruz şirket öyle karar aldi vaka artarsa eylülde de çağırmıcaklar muhtemelen. bende cok sıkıluyorum evde olmaktan ama kapmaktan iyidir diyorum insanlar okadar dikkatsizki benim işim de rahat smdi hamileyim dersem sıkmazlar da zaten valla hakkımızda hayırlısı olsun cok yordu su virüs arık
Canım bence koyulaşma bayaaa var tebrikler git hemen kan ver acilde falanBuda bugünki ..
Sizce artik bende sevinmelimiyim
Transfer haric 6inci günümdeyim
Evet çok korkutucu olabildiğince korunmak lazım bir tane hemşire kızcağız yakalanmıştı ilk zamanları bebeğini aldılar kendisi vefat etti çok zor gerçekten Allah korusun hepimizi
Canim bu hangi gün dü sende benimkide normal gebelik testinde bugün ayni ciktiKızlar bu dünkü testimi Eki Görüntüle 2667817
Bu canım 5.gün embiryosu transfer in 7.günüCanim bu hangi gün dü sende benimkide normal gebelik testinde bugün ayni cikti
Bence sevin canım gayet netBuda bugünki ..
Sizce artik bende sevinmelimiyim
Transfer haric 6inci günümdeyim
Ben 3 gün almadım canım 4.gün aldımKızlar transferin kaçıncı günü duş aldınız?
Bak ben canım 7.gün yaptım böyleydi test verdim kan testi 75 çıkmıştı senin de öyledir :)Muallimmezzz bakarsan sevinirim
Ayy ayni gün ayni embrio insallah bende jayirli habwr alirimm yarrabimBu canım 5.gün embiryosu transfer in 7.günü
Insallah agzindan bal damliyor bende transfer haric 6inci günümdeyim bugnBak ben canım 7.gün yaptım böyleyümdeydi tesverdim künan testi 75 çıkmıştı senin de öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?