2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Öyle bi imkanın varsa kullan tabi.Benim de çok ağır bir işim yok patronum da sıkmıyor rahatım aslında ama evde yatmak da rahatsız ediyor biyandan.Bide nereye kadar evde durcam diye düşünüyorum

Öyle bi imkanın varsa kullan tabi.Benim de çok ağır bir işim yok patronum da sıkmıyor rahatım aslında ama evde yatmak da rahatsız ediyor biyandan.Bide nereye kadar evde durcam diye düşünüyorum
ya o konuda katılıyorum evden corona başladıgından beri calışıyoruz şirket öyle karar aldi vaka artarsa eylülde de çağırmıcaklar muhtemelen. bende cok sıkıluyorum evde olmaktan ama kapmaktan iyidir diyorum insanlar okadar dikkatsizki benim işim de rahat smdi hamileyim dersem sıkmazlar da zaten valla hakkımızda hayırlısı olsun cok yordu su virüs arık

Evet çok korkutucu olabildiğince korunmak lazım bir tane hemşire kızcağız yakalanmıştı ilk zamanları bebeğini aldılar kendisi vefat etti çok zor gerçekten Allah korusun hepimizi

Muallimmezzz bakarsan sevinirim

Eklentiler

• 15975627237116253273778813578459.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…