- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Valla olur mu olur canımAyyy keşke canım ama 16 senede bir kez yaşadım bunu o da boş gebelik oldu eşimde ileri hızlı hareketli sıfır sıfır morfoloji sıfır bir mucize gerek
Ben de fitil kullanıyorum gece özellikle yattığım halde aktığını hissediyorum baya su gibi fitille birlikte geliyor.Gün içinde pek yok amaben jel kullanmiyorum ki canm fitil kullaniyorum
hayırlı olsun inşallah kanda da yüksek değerle pozitifi görün. bu kullandığınız test erken gebelik testi mi?Buda bugünki ..
Sizce artik bende sevinmelimiyim
Transfer haric 6inci günümdeyim
Evt days comforthayırlı olsun inşallah kanda da yüksek değerle pozitifi görün. bu kullandığınız test erken gebelik testi mi?
predictor iyi sanırım ama bunda da çıkmış görünüyorÜstdeki dün altdaki bugün... artis var gibi ama aklima takilan gecen bir arkadasimiz days comfort güvenilmez demisdi ..
Evet onada cok asiri hassas dediler onunla da yapdim cok silik cikti guttim kan verdim 5.8 cikri transferle birlilte 4üncü günümdeydi sümdi transfer haric 6inci günümdeyimpredictor iyi sanırım ama bunda da çıkmış görünüyor
Evet canım baya bekirginleşmişÜstdeki dün altdaki bugün... artis var gibi ama aklima takilan gecen bir arkadasimiz days comfort güvenilmez demisdi ..
Gunaydin canim stres hava degisimi olabilir..yada kullandigin ilaclar varsa onlarda etkilemis olabilir belki kuzusumm..Kızlar ya regl olamadım bir türlü dün olmalıydım tüm belirtiler var ama sökülmüyor
Ayy hadi insallah persembe test günüm zamnn durdu sankiEvet canım baya bekirginleşmiş
Gunaydin canim tebrik ederimm..net dahada koyulasmis sanki hatta..Buda bugünki ..
Sizce artik bende sevinmelimiyim
Transfer haric 6inci günümdeyim
Evet bende öyle görüyorum hadi insallah bende hamisler arasina katilirim ve buradaki herkezGunaydin canim tebrik ederimm..net dahada koyulasmis sanki hatta..
bence var ve diger günde de koyuluk artmis henüz test icin yeni oldugundan da silik cikiyor ama var belli tebrikleeeerrEvet onada cok asiri hassas dediler onunla da yapdim cok silik cikti guttim kan verdim 5.8 cikri transferle birlilte 4üncü günümdeydi sümdi transfer haric 6inci günümdeyim
ben ertesi gün ayakta aldim cok kisa aldim bide vajinal duş yapma demişti ilk üc dörtgün hep buna dikkat ettm teste kadar de hep ayakta duş aldimKızlar transferin kaçıncı günü duş aldınız?
belirti olabilir benimde öyleydi ama fitille alakasi yokmus hamilikte salgılanan bir hormon bu akıntıyı yapıyormusBen de fitil kullanıyorum gece özellikle yattığım halde aktığını hissediyorum baya su gibi fitille birlikte geliyor.Gün içinde pek yok ama
Yaa inşallah belirtidirbelirti olabilir benimde öyleydi ama fitille alakasi yokmus hamilikte salgılanan bir hormon bu akıntıyı yapıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?