Canım bende de transferden iki gün önce başlamıştı kasık ağrılarım bugün çok yok gibi ama gece kasığımda batma vardı onunla uyandım bugün çok bi ağrı yok ama tamamen ilaçların yan etkisi merak etme transferden önce başlaması bunu gösteriyo ilaçları kullanırken adet olmazsın.Ben geçen transferde tazeydi ve sadece progestan hap kullanıyodum sadece normal adet günümden 3 gün önce adet olmuştum daha test günüm bile gelmemişti
evet gerçekten cok zor ama en kötüsü teste bir gün kala ki o gün.. delirdim evde dolanıp durdum
aşırı bir heycan bastı kalbm cıkcak gibiydi.. Sonucu ögrendim kalbm dahada hızlandı midem bulantı cok sevinc ve korkudan sanırım
ama bu belirtiler iyiye işaret bence.. benimde öyleydii. kac gün var teste?
ben hic yapmadım , boşa stres yapan bazı arkdaslarında testte de cıkmadi bence söylenen tarihde yaptırKızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken
bende öyle dedim daha coook var diye bugun ögrendim:) geciyor bir sekilde bir kac gün sonra aman zasten bende yoktur modunda takıldım .. cok düşünmemeye calış başka seylerle ilgilen iyi geliyorO duyguları bizde yaşarız inşallahDaha 3. Gün transferin haftaya cumartesi test günüm çok var. Geçmiyor hiç günler
Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken
Sanırım son adet tarihinden itibaren alınıyorbenim kafamda deli sorular biz simdi gebeligi transfer günüyle mi hesaplıyoruz yoksa trasnferden sonraki 3 gün mü
yoksa ögrendigimiz gün müilk defa hamile kalınca böyle oluyor sanırım
Pozitif alan arkadaşlar embriyolarınıza genetik test yapıldı mı yeni tedaviye başlamak için sanırım bütün testleri yaptırmamız gerekecek aslında doktorum yapalım dedi fakat biz ekonomik olarak hazır değildik
Çok çok teşekkür ederim, inşallah sizin de sonuçlarınız güzel olur ve mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz inşallahBenim de 3 embriyom vardi. 3 ününe koydurmak istedim çünkü Allah biliyor gönlümden hep ikiz gebelik geçiyordu. 2 taneyi uygun gördü doktorum. Kan değerine bakınca teki tuttu gibj duruyor. Insallah saglikli sihatli ilerler. Allah hayirlisini versin canim hakkında. Saglikli sihatli olmayacaksa diğer tedavinde olsun daha iyi. Dusuk cok cok daha zor. O nedenle hep saglikla ilerlesin saglikli bebekler olsun hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Hic moralini bozma muhakkak bir dahakine daha iyi olur.
cok karısık geliyor bana son adet tarihi bende agustosdu rahim dinlendiirme oldugu icin ilacla baskılanmıs oldu adet tariihinde transfer oldumSanırım son adet tarihinden itibaren alınıyor
Genetik testten hiç bahsetmedi doktorum. Açıkçası doktoruma çok güveniyorum. Gerçekten gerekli olmayan şeyleri yaptırmıyor. Tane tane izah ediyor. Mesela hiç Era testinden bahaetmedi, ben tutturunca gerçekten bizi çok ileri taşımayacak şu aşamada diyerek beni ikna etti. Şu kromozom testi sonuçları gelince belki başka bir şey daha önerebilir.Canim genetik test nedne yaptiriyoesunuz. Genetik bir sorun mu var ki? Genetik testte embriyolarin cogu geri gelmiyor. Dayanamıyor sanirim embriyolar.
Tamam muhtemelen o adet tarihin alınırcok karısık geliyor bana son adet tarihi bende agustosdu rahim dinlendiirme oldugu icin ilacla baskılanmıs oldu adet tariihinde transfer oldum
Bn zaten listede varım canım. 5. Gün embriyosu tek olacak. 20 Ağustos Perşembe transfer günü. Güncelleyebilirsin canımCanım hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek?
Benim sadece transfer sonrası özellikle 3. Ve 4.gün gibi baya kasık ve bel ağrım oldu hatta içimi direkt hüzün kapladı sanırım olmadı diye ve saldım kendimi hatta 3.gün çok saçma biliyorum ama idrar kaset testi yaptım çok az silik çıktı çatlatma iğnesi yaptırmıştım bi 13-14 gün önce onun etkisidir diye düşündüm sonra saldım kendimi bu sefer gram ağrım kalmadı ama ayak tabanlarım ateş gibiydi her sabah aynı D Derinsart ta yaşamış bakPozitifi görenler belirtilerini paylaşsın bizimle o zamanTransferden beri arada gelen kasık ağrılarım var hatta önceki günlerinden beri. İlk tedavimdede böyle olmuştu negatif sonucum. İyice umudum bitti bu seferde kesin olmadı
Canim selam 51.sira icin beni eklemek istediysen yanlis kisi olmusYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek
- @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek
- D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @esil16 -4 Ağustos
- @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- @tln arasta -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-3 tane
- @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift
nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek - @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek
- @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @minik3434 -13Ağustos
- @Selinbe -14 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @duam08 -17Ağustos-3. Gün embriyosu
- @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Pasagirl -20Ağustos
- @afrartis -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @EmiZey54 -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Ykthkmhn -21ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @pissa
- 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
- @uranus35 -28 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Gmz3557 -29 Ağustos
- @gulgulgulgul20202020
- @My heaven
- @sevgiliseyyah[/USE]
[*][USER=1000842]@uranus35- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- A Aponjj -5. Gün embriyosu
- @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Papatya88orkide
- @superisiperisi_
- @sureyya
- @cengelliigne]
- @Esraesrael
- @Violet96
- @Mucizem33
- @afili29
- @Iro_123
- @aysunayy
- @Koseden
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
Benim sadece transfer sonrası özellikle 3. Ve 4.gün gibi baya kasık ve bel ağrım oldu hatta içimi direkt hüzün kapladı sanırım olmadı diye ve saldım kendimi hatta 3.gün çok saçma biliyorum ama idrar kaset testi yaptım çok az silik çıktı çatlatma iğnesi yaptırmıştım bi 13-14 gün önce onun etkisidir diye düşündüm sonra saldım kendimi bu sefer gram ağrım kalmadı ama ayak tabanlarım ateş gibiydi her sabah aynı D Derinsart ta yaşamış bakve şeffaf bi akıntım vardı su gibi çok fazla değil ama yine geldi hala geliyor elhamdulillah iyiyim ama genel itibariyle vücut ısım şuan fazla ve uyku halim mevcut ağrım hiç yok sadece bel ağrım vuruyor ara ara
Canım , benimki tek embriyo. Listede çift yazmışsınBn zaten listede varım canım. 5. Gün embriyosu tek olacak. 20 Ağustos Perşembe transfer günü. Güncelleyebilirsin canım
Tamam canım biliyorum listede olduğunu bilgileri eklemek için sordumBn zaten listede varım canım. 5. Gün embriyosu tek olacak. 20 Ağustos Perşembe transfer günü. Güncelleyebilirsin canım
Kuzum düzelttim kusura bakmaCanim selam 51.sira icin beni eklemek istediysen yanlis kisi olmus☺
Düzelttim bol şansCanım , benimki tek embriyo. Listede çift yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?