2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende de transfer öncesi başladı haklısın ilaçlardan büyük ihtimal ama modumu düşürüyor çok fazla. İlk taze transferimde bende sadece progestan ve coraspin kullandım ama aynı ağrılar vardı. Benim batma olmadı hiç direk sızlıyor kasıklarım

O duyguları bizde yaşarız inşallah Daha 3. Gün transferin haftaya cumartesi test günüm çok var. Geçmiyor hiç günler

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken
ben hic yapmadım , boşa stres yapan bazı arkdaslarında testte de cıkmadi bence söylenen tarihde yaptır

O duyguları bizde yaşarız inşallah Daha 3. Gün transferin haftaya cumartesi test günüm çok var. Geçmiyor hiç günler
bende öyle dedim daha coook var diye bugun ögrendim:) geciyor bir sekilde bir kac gün sonra aman zasten bende yoktur modunda takıldım .. cok düşünmemeye calış başka seylerle ilgilen iyi geliyor

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken

Aynı durumdayız kafamı hiç birşeye veremiyorum ne dizi film izleyebiliyorum ne kitap okuyabiliyorum. Stres yaptım çok. Sanırım 7. Gün gibi testte çıkıyor çok emin değilim tabi. Tecrübeli arkadaşlar bilgi versin canım.

benim kafamda deli sorular biz simdi gebeligi transfer günüyle mi hesaplıyoruz yoksa trasnferden sonraki 3 gün mü
yoksa ögrendigimiz gün mü ilk defa hamile kalınca böyle oluyor sanırım

benim kafamda deli sorular biz simdi gebeligi transfer günüyle mi hesaplıyoruz yoksa trasnferden sonraki 3 gün mü
yoksa ögrendigimiz gün mü ilk defa hamile kalınca böyle oluyor sanırım
Sanırım son adet tarihinden itibaren alınıyor

Çok çok teşekkür ederim, inşallah sizin de sonuçlarınız güzel olur ve mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz inşallah

Canim genetik test nedne yaptiriyoesunuz. Genetik bir sorun mu var ki? Genetik testte embriyolarin cogu geri gelmiyor. Dayanamıyor sanirim embriyolar.
Genetik testten hiç bahsetmedi doktorum. Açıkçası doktoruma çok güveniyorum. Gerçekten gerekli olmayan şeyleri yaptırmıyor. Tane tane izah ediyor. Mesela hiç Era testinden bahaetmedi, ben tutturunca gerçekten bizi çok ileri taşımayacak şu aşamada diyerek beni ikna etti. Şu kromozom testi sonuçları gelince belki başka bir şey daha önerebilir.

Benim sadece transfer sonrası özellikle 3. Ve 4.gün gibi baya kasık ve bel ağrım oldu hatta içimi direkt hüzün kapladı sanırım olmadı diye ve saldım kendimi hatta 3.gün çok saçma biliyorum ama idrar kaset testi yaptım çok az silik çıktı çatlatma iğnesi yaptırmıştım bi 13-14 gün önce onun etkisidir diye düşündüm sonra saldım kendimi bu sefer gram ağrım kalmadı ama ayak tabanlarım ateş gibiydi her sabah aynı D Derinsart ta yaşamış bak ve şeffaf bi akıntım vardı su gibi çok fazla değil ama yine geldi hala geliyor elhamdulillah iyiyim ama genel itibariyle vücut ısım şuan fazla ve uyku halim mevcut ağrım hiç yok sadece bel ağrım vuruyor ara ara

Canim selam 51.sira icin beni eklemek istediysen yanlis kisi olmus

Sağlıkla al kucağınada inşallah canım Ağrı olsa üzülüyorum olmasa hiç belirti olmuyor diye takılıyorum. Kafamın içi susmuyor resmen umarım sonu pozitif olur

Bn zaten listede varım canım. 5. Gün embriyosu tek olacak. 20 Ağustos Perşembe transfer günü. Güncelleyebilirsin canım
Tamam canım biliyorum listede olduğunu bilgileri eklemek için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…