- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Tebrik ederim allah tamamına erdirsin.çok teşekkürler darısı tüm isteyenlere insallahhhhhhhh
Canm benim 3 ücünü fünde kanda 5.8 cikmisti daha da vermedim habire idrar testi yapiyorum evde sizlerle de paylasiyorum onlari..Senin daha onceki günlerde kac cikti peki. Doktor ikiz dediğine göre her gun 2 katlanmış şeklinde mi cikti. Yoksa sadece 231 i görüp mu ikiz dedi
Yarin yaptirayim o zaman artik dayanamiyacagim belirsizlik cok kotu.Canım 3.gün embriyosunda en az 8.gün de kanda cıkabiliyor hatta 9.gün kesin belli olur
Evet canim değerden cok kac katladigi ile anlaşılıyor sonrasinda da kese ve kalp atışıyla anlaşılıyor.Canm benim 3 ücünü fünde kanda 5.8 cikmisti daha da vermedim habire idrar testi yapiyorum evde sizlerle de paylasiyorum onlari..
Ama önce ki hamileligimden biliyorum bigünde deger ikiye katliosa ikiz olmasindaha muhtemel tek gebelilde iki günde bir katlio degerler. Anlatabildim mi .. ama su da var ve gördüm cok yüksek deger olup tek gebelik olan düsük deger olup ikiz olan da .. yani en garantisi aslinda kese kontrolü ve kalp atisinda belli olur
tesekkür ederim insallah.. ben dün kan verdim 157 cıktı degerim iste doktor tekrar kan icin carsamba gelmemi söyledi kese daha sonra sanırım.. Ben heycandan okdar deli oluyorum ki suan... tek kese iki kese miTebrik ederim allah tamamına erdirsin.
Çok şükür hepimiz emeğimizin karşılığını alcaz inş allah nasip ederse.
Kese baktırdınızmı neler yapıyosunuz gittinizmi doktorunuza
Çok heycanlandım
Ben dün aldım ağlıyordum devamlı ben hergün duş alan biriyim 3 gün almayınca annem oda seni iyice gerdi dedi annem yıkadı hatta banyo yapınca biraz sakinleştim banyo yapmamak da beni stresimin üstüne stres yaptıKızlar transferin kaçıncı günü duş aldınız?
Ya iste o heyecan bende de var. Hic kendimi hamile gibu hissetmiyorum.tesekkür ederim insallah.. ben dün kan verdim 157 cıktı degerim iste doktor tekrar kan icin carsamba gelmemi söyledi kese daha sonra sanırım.. Ben heycandan okdar deli oluyorum ki suan... tek kese iki kese mi
nası hamilelik olacak nası dogum olacak simdiden hersey okdar kafamda dolukii
Allah herkese nasip etsin insallahhh
Canım dış gebelik demek, yumurtanın sperm ile tüplerde döllenip, tüplerde kalması demektir. Rahime inememiş embriyo orda büyümeye başlar. Yani çok çok aksi bir durum olmadığı sürece bizim rahim içine bırakılan embriyonun tekrar tüplere çıkması beklenmeyen bir durumdur....kizlar bir sey sorcam. Transferin bugun 9. Gunu sol tarafında bir agri geliyor arada. Dis gebelik falan degildir degil mi? Bazen kasiklarim agriyor. Sizlerde de oluyor mu
Hahahhahaha ben de aynen böyleyim biliyor musunuz illa ki o suya değeceğim. Yoksa ne stresim gidiyor ne de hırçınlığım.Ben dün aldım ağlıyordum devamlı ben hergün duş alan biriyim 3 gün almayınca annem oda seni iyice gerdi dedi annem yıkadı hatta banyo yapınca biraz sakinleştim banyo yapmamak da beni stresimin üstüne stres yaptı
Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?
ben yumurta toplamadan sonra antiobtik kullandım 1 hafta kadar sanırım yanlıs hatırlamıyorsam öncesindede bir fitil vermişti iltihaplanma olmasın diye sanırım ama fitil bende aşrı yan etki yapınca bırakıtrdı..Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?
ne garip dimi daha cok yeni ondan sanırım iinsallah bu sakinlikte devam eder.. şuan tek belirtim saatde 1 acıkıyor olmam veee ara ara bende de adet agrısı var gibi.. akıntıda devam diyorYa iste o heyecan bende de var. Hic kendimi hamile gibu hissetmiyorum.
iiçin rahatlayacaksa son kez ver istersen:)Bana daha kan vermene gerek yok dedi doktor ama ben 48 saatte bir yükseliyor mu onu merak ediyorum kızlar sizce 1 kere daha versem mi kanı
hmm ozman normal sanırım ben iki günde bir diye hatırlıyorum ama belki değerle alakalıdır ozamanBen de cuma kan verdim. Sali kan vermemi istedi bir daha.
Canım Ben lucrin kullanıyordum 2 ay geçici menopoz sonrası adet olmadan teansfer hazırlığı başladı.Transfere 5 gün kala antibiyotiğe başladım sabah akşam monodoks en son transfer günü aldım sonra kullanmadım.Brnim doktorum tüm hastalarına veriyor transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon istemediği içinRahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?
Rabbim sabir versin cnm hayirlisi de hic üzülme en kisa zamanda insallah hersey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?