2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Senin daha onceki günlerde kac cikti peki. Doktor ikiz dediğine göre her gun 2 katlanmış şeklinde mi cikti. Yoksa sadece 231 i görüp mu ikiz dedi
Canm benim 3 ücünü fünde kanda 5.8 cikmisti daha da vermedim habire idrar testi yapiyorum evde sizlerle de paylasiyorum onlari..
Ama önce ki hamileligimden biliyorum bigünde deger ikiye katliosa ikiz olmasindaha muhtemel tek gebelilde iki günde bir katlio degerler. Anlatabildim mi .. ama su da var ve gördüm cok yüksek deger olup tek gebelik olan düsük deger olup ikiz olan da .. yani en garantisi aslinda kese kontrolü ve kalp atisinda belli olur

Evet canim değerden cok kac katladigi ile anlaşılıyor sonrasinda da kese ve kalp atışıyla anlaşılıyor.

Tebrik ederim allah tamamına erdirsin.
Çok şükür hepimiz emeğimizin karşılığını alcaz inş allah nasip ederse.
Kese baktırdınızmı neler yapıyosunuz gittinizmi doktorunuza
Çok heycanlandım
tesekkür ederim insallah.. ben dün kan verdim 157 cıktı degerim iste doktor tekrar kan icin carsamba gelmemi söyledi kese daha sonra sanırım.. Ben heycandan okdar deli oluyorum ki suan... tek kese iki kese mi
nası hamilelik olacak nası dogum olacak simdiden hersey okdar kafamda dolukii
Allah herkese nasip etsin insallahhh

kizlar bir sey sorcam. Transferin bugun 9. Gunu sol tarafında bir agri geliyor arada. Dis gebelik falan degildir degil mi? Bazen kasiklarim agriyor. Sizlerde de oluyor mu

Ya iste o heyecan bende de var. Hic kendimi hamile gibu hissetmiyorum.

kizlar bir sey sorcam. Transferin bugun 9. Gunu sol tarafında bir agri geliyor arada. Dis gebelik falan degildir degil mi? Bazen kasiklarim agriyor. Sizlerde de oluyor mu
Canım dış gebelik demek, yumurtanın sperm ile tüplerde döllenip, tüplerde kalması demektir. Rahime inememiş embriyo orda büyümeye başlar. Yani çok çok aksi bir durum olmadığı sürece bizim rahim içine bırakılan embriyonun tekrar tüplere çıkması beklenmeyen bir durumdur....
zaten keseyi gördüğünüz zaman içiniz rahat edecektir inşallah

Hahahhahaha ben de aynen böyleyim biliyor musunuz illa ki o suya değeceğim. Yoksa ne stresim gidiyor ne de hırçınlığım.

Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?

Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?

Ben antibiyotik kullanmadım canım. Estrofem, coraspin, omega ve l-arginine kullandım transfere kadar. Transfere 5 gün kalada progestan fitil ve climara banta başladım.

ben yumurta toplamadan sonra antiobtik kullandım 1 hafta kadar sanırım yanlıs hatırlamıyorsam öncesindede bir fitil vermişti iltihaplanma olmasın diye sanırım ama fitil bende aşrı yan etki yapınca bırakıtrdı..
onun dısında antibiotik kullanmadım ben

Ya iste o heyecan bende de var. Hic kendimi hamile gibu hissetmiyorum.
ne garip dimi daha cok yeni ondan sanırım iinsallah bu sakinlikte devam eder.. şuan tek belirtim saatde 1 acıkıyor olmam veee ara ara bende de adet agrısı var gibi.. akıntıda devam diyor

Dis gebelik korkusu olanlara cevaben... benim tüp bebek yapmamin sebebi normal yolla hamile kaldim ilk kizimda ikinci hamileligim dis gebelikdi ve doktor ihmalinden 7inci haftama kadar tüpümde büyüdü ve patlatdi öyle bi kanamayla gittim ki hastaneye son dakka yetisdirdiler acil ameliyata alindim 1.5 litre kan dolmusdu karnim yani ic kanamadan gidiyordum.. velhasil tüpüm tabi ki ampute oldu ve iki sene normal bidaha bebwgim olmadi.. ta ki 2018 de ilk tüp bebekle ikinci kizimi kucagima alana kadar.. simdi ise ilk günkü gibi heycanliyim cünkü benim normal yolla hamile kalmam imkansiz gibi bir sey.... simdi belirtilerinin en büyü düsük deger ikincisi de devamli siddetli agrilar akabinde kanama ..zamaninda kese görülmemesi en büyük sorundur zaten dr unuz bunu size analatacak kese yoksa bebek baska yere yerlesmisdir ona göre deger düsük olur ve agri da oluyor

Canım Ben lucrin kullanıyordum 2 ay geçici menopoz sonrası adet olmadan teansfer hazırlığı başladı.Transfere 5 gün kala antibiyotiğe başladım sabah akşam monodoks en son transfer günü aldım sonra kullanmadım.Brnim doktorum tüm hastalarına veriyor transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon istemediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…