2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ben çok kötüyüm ya sanki heryer kapkaranlık hiçbir zaman çocuğum olmayacak hissi var içimde. Bu gerçeği kabul etmem gerekiyor sanki ama bi türlü kabullenemiyorum. Direnmekten yoruldum artık çok zor bir imtihan Allah dayanma gücü versin hepimize

Amin canim amin sabirli ol isyan etme dua et insallah olucak suan vakti deyil hayirlisi deyil.. rabbim en iyisi ni bilir ..sakin ümitsizlige kapilma biz kadinlar güclü varliklariz evvel allah olucal dir zamani var canm..

Canım noldu ki neden iptal oldu teansfer

cok gecmis olsun insallah bir daha böyle seyler hic yaşamassını. benim ara ara adet benzeri ağrım gelio cok kısa sürüyo ama sık da olmuyo agrı insallah hersey yolundadır ne diyim

aa sakın kabul etme tam benim eski halim gibisin.. Herkesin olacak benim kesin olmıcak diyordum hamile bile kalamam ben diyordum. ama öyle degil sakın pes etme mutlakaaaaa olacak

Amin canim amin sabirli ol isyan etme dua et insallah olucak suan vakti deyil hayirlisi deyil.. rabbim en iyisi ni bilir ..sakin ümitsizlige kapilma biz kadinlar güclü varliklariz evvel allah olucal dir zamani var canm..
Canım noldu ki neden iptal oldu teansfer

aa sakın kabul etme tam benim eski halim gibisin.. Herkesin olacak benim kesin olmıcak diyordum hamile bile kalamam ben diyordum. ama öyle degil sakın pes etme mutlakaaaaa olacak
Senede 1 kez falan grip olan biriyim ve bu sene tam da bu zamanı buldu çok ağır grip oldum hatta korona sandık test yaptırdık negatif çıktı çok şükür. Doktoruma mesaj attım grip oldum antibiyotik ilaç falan kullansam sıkıntı olur mu diye direk bi dahaki aya erteleyelim acele etmeyelim dedi. Ben kaç yıldır bekliyorum iki aylık rahim dinlendirmede saatleri saydım resmen. Bekle demesi kolay bide bekleyene sor. Şu an hem hastayım hem psikolojim alt üst oldu hayatımda hiç hamile kalmadım, her gün hamile haberi, doğum haberi duyuyorum çevremde artık kafayı yemek üzereyim ben bittim siz devam edin

Üstelik daha adet bile olmadım bi haftaya hastalığım tamamen iyileşirdi yani adet olduğumda iyileşmiş olurdum transfer zaten adetten 15 gün sonra falan oluyor o zamana hiçbişey kalmazdı biraz abartmamış mı doktor sizce

Rahim dinlendirme normal adet olarakmıydı yoksa geçici menopoz iğnesiylemiydi? Normalse birşey olmaz kuzum iyileşip vücudunu dinlendirmen embriyo için daha iyi olur benim doktorum da bu tarz durumlarda, hastalıklarda iptal ediyor birdahaki ay yapıyor.Anlıyorum seni akrabalarından arkadaşlardan sürekli hamile haberi almak çok sinir bozucu birşey.Ben de aralıktan beri bu transferi bekledim hep bişeyler çıktı.Sabret kendine iyi davran Allahım senin için güzelleştirdiği için geciktiriyordur umarım.

cok gecmis olsun insallah bir daha böyle seyler hic yaşamassını. benim ara ara adet benzeri ağrım gelio cok kısa sürüyo ama sık da olmuyo agrı insallah hersey yolundadır ne diyim
Yok canim o agri dedigim sey de evde duramazsin direk hastaneye götürün dersin ... cok sagol cnm ben 2016 da psikolojik tedavi glrdüm cok zor zamanlar gecirdim diyer tüpüm de hasar aldi ameliyatda yani dogal bende imkansiz

Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?
Ben naturel transfer olacağım. İlk önce sadece folik asit verdi. Transfer olacağım hafta rulid,prednol ve crinone jel kullanmaya başlayacağım. Rulid ve prednol u 4 gün kullanıp 5. Gün transferim olacak inşallah.

Ben korkular içersindeyim.
Bu kullandığımız ilaçlar korkutuyo beni.
Birde gidip minik minik kıyafetler almak istiyorum tabiki çok erken ama heves işte.
Ben ikiz için ölüp bitmiştim ama allah istemedi benim geçirdiğim ameliyattan dolayı uygun bulmadılar sana nasip olur inş

Yok canim o agri dedigim sey de evde duramazsin direk hastaneye götürün dersin ... cok sagol cnm ben 2016 da psikolojik tedavi glrdüm cok zor zamanlar gecirdim diyer tüpüm de hasar aldi ameliyatda yani dogal bende imkansiz
olsun canım doğal yada tüple kavusalım da insalah bitti o günler herkes kucagına alır insallah.. tek istedigim bu valla kendim kadar digerleri icinde cok istiyorum cok zor böyle boş beklemek cok iyi biliyorum..

Senin iki tane mi kızın var?

sonra bir kardesi daha olur birlikte büyürler insallah :)
olsun da tek cift farketmez yeterki saag salim alalım kucagımıza
ayy deme öyle deme bende valla böyle bakıyorum smdiden nette keşke diyorum hemen keseyle kalpde duyulsa hemen cinsiyetide görseler ve başlasam alısverise smdi ne olacagını bilmiyorki insan
ama böyle ufakdan oda fikirlerine bakyıorum cünkü kendimi biliyorum okdaaaaaaaar zor karar veririmkii
simdiden kafamda otursun istiyorum daha olmayan cocugua don biciyour z işte

Normal adet olarak . İkinci adette gel demişti bi kaç gün içinde ikinci adetimi olacaktım transfer için hazırlıklara başlayacaktık. Bi de ben pcoyum yani öyle 28 günde bi adet olmuyorum geç oluyor zaten

Canım bence konuş doktorla korona değilsin madem iyileşirsin mevsimsel grip en fazla 10 güne geçer yani ısrar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…