2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

HAMİLEEEEYYİMMMM ağlamamak icin zor tutuyorum yoldayimmmmm suan
114 cıktı kızlar oğluşuma kardeş geliyor inşallah
Canlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah ♥♥♥
Kızlar, benim de test sonucum 231, hala inanamıyorum
Buda bugünki ..
Sizce artik bende sevinmelimiyim
Transfer haric 6inci günümdeyim
Kızlar aşırı sevindim hepiniz adına. Sağlıklı hamilelikler geçirip, sağlıkla evlatlarınızı kucaklayın inşallah

Kızlar merhaba, bu crionel jeli gunde iki defa kullanıyorum da her seferinde ardından duş almam gerekir mi namaz için?? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim

kizlar gun icerisinde asiri yorgunluk oluyor bende. Ama akşamda uyuyamıyorum uykum olmasına rağmen. Normalde yüzüstü uyurdum. Simdi hep yan uyumaya çalışıyorum. Cok gec uyuyorum. Uyurken de bayılıyorum gibi uyuyorum resmen. Sabahında 8 inde uyaniuorum. Ilaclarin etkisi mi?

Canım daha transfer olmadı. Öncesinde verdi doktorum. Sürekli duş almak da yoruyo insanı ☹ Namaz olur mu bilemedim
Bende jel kullaniyorum ve namazımi kiliyorum. Namaza engel oldugunu dusunmuyorum. Jeli kullan ve normal abdestini al. Surekli boy abdesti almana gerek yok.

bende cok merak ediyorum acaba benimde ikisi tuttumu ben dün kan verdim ama beni çarşamba çağırdı doktor birdaha kana sizce neden okadar geç?

Şuan yoğun mide bulantısı aşırı halsizlik var ben de de canım ve gece dediğin gibi asla uyuyamıyorum en az gece 2 de uyuyorum sabah da aynı dediğin saatler de uyanırdım ilk defa bu sabah gözümü açamadım 10:40 da uyandım

Canım daha transfer olmadı. Öncesinde verdi doktorum. Sürekli duş almak da yoruyo insanı ☹ Namaz olur mu bilemedim
Canım bende jel yerine göbek iğnesi kullanıyorum ama sanırım o da akıntı yapıyor ben günlük ped gibi kullanıyorum sürekli değiştiriyorum sadece namaz öncesi abdest tazeliyorum sürekli gusül alma canım.
mazeretimiz var Allah’ın izniyle kabul olur inşallah

Teşekkür ederim canım

Bana daha kan vermene gerek yok dedi doktor ama ben 48 saatte bir yükseliyor mu onu merak ediyorum kızlar sizce 1 kere daha versem mi kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…