- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Ben 6.gün de kan verdim canım 36 çıktı 7.gün 75 çıktı 9.gün 267 çıktı daha da vermedimInsallah agzindan bal damliyor bende transfer haric 6inci günümdeyim bugn
Benimki birazdaha koyu ilk resimden ama bunlara göre kiyaslayacagim bende cok tesekkürler cnmBen 7.gün 9.gün 12.gün de idrar testi yaptım yukarıdaki gibi çıktı benim idrara biraz geç geçiyor sanırım 7.gün mesela çok silik ama kanda 75 çıkmıştı
Benimki ikiz canım darısı sana inşallahBenimki birazdaha koyu ilk resimden ama bunlara göre kiyaslayacagim bende cok tesekkürler cnm
Amin amin amin insallahhhh cnmBenimki ikiz canım darısı sana inşallah
Özellikle 9 uncu gün tahlil verecegim degerler imiz ayni mi cikio belki benimde ikiz olur ..allahim insallhBenimki ikiz canım darısı sana inşallah
Yarın ver canım 7.gün benim 75 çıkmıştı 9.gün de 267 diÖzellikle 9 uncu gün tahlil verecegim degerler imiz ayni mi cikio belki benimde ikiz olur ..allahim insallh
Canim ben de transfer sonrasi 7. Gunde 59 cikmjsti. Git kan ver muhtemelen senin de değerlerin o civarda çıkacaktırEvet onada cok asiri hassas dediler onunla da yapdim cok silik cikti guttim kan verdim 5.8 cikri transferle birlilte 4üncü günümdeydi sümdi transfer haric 6inci günümdeyim
Canım kaç yumurta toplandı son durum neKizlar gunaydin bugun sabah 9da yumurta toplama yapilacak cok heyecanliyim insalh guzel kaliteli yumurtalar toplanir
Canım senin embriyo çift miydi? Benim 9.gün 231 çıktı Dr. Um 2 embriyo da tutmuş dedi. Sana da öyle bişey dedi mi? Seninki daha yüksek değer.Ben 6.gün de kan verdim canım 36 çıktı 7.gün 75 çıktı 9.gün 267 çıktı daha da vermedim
Canım ilk dönemler de yanıltıyor comfort ama senin baya baya ben burdayım diyorlar maşallah tebrik ederim seniÜstdeki dün altdaki bugün... artis var gibi ama aklima takilan gecen bir arkadasimiz days comfort güvenilmez demisdi ..
Evet çift embiryo canım benim 6 gün değeri ile 7 gün değeri arasında 2 kat artınca normalde 2 güne bir 2 kat gerekiyormuş doktor yüksek ihtimal ikisi de tutmuş dediCanım senin embriyo çift miydi? Benim 9.gün 231 çıktı Dr. Um 2 embriyo da tutmuş dedi. Sana da öyle bişey dedi mi? Seninki daha yüksek değer.
Çok sevindim. Sağlıcakla alalım kucağımıza.Evet çift embiryo canım benim 6 gün değeri ile 7 gün değeri arasında 2 kat artınca normalde 2 güne bir 2 kat gerekiyormuş doktor yüksek ihtimal ikisi de tutmuş dedi
İnşAllah canım hepimizÇok sevindim. Sağlıcakla alalım kucağımıza.
Insallah canim bö?yle cifter cifter doguralim insallahCanım ilk dönemler de yanıltıyor comfort ama senin baya baya ben burdayım diyorlar maşallah tebrik ederim seni
Yarin gidecegim cnm insallah benim de yüksek cikar ikiside turmusdur insallahCanim ben de transfer sonrasi 7. Gunde 59 cikmjsti. Git kan ver muhtemelen senin de değerlerin o civarda çıkacaktır
9 da 231 civari mi olmasi bekleniyormjs. Benin ikiz bekleyen arkadasim 12. De 1200 civari görmüştü.Canım senin embriyo çift miydi? Benim 9.gün 231 çıktı Dr. Um 2 embriyo da tutmuş dedi. Sana da öyle bişey dedi mi? Seninki daha yüksek değer.
Ayniya denl gelio herfün cift katladigini düsünürsek ikizlerde.. teklerde iki fünde bi ikiye katlio9 da 231 civari mi olmasi bekleniyormjs. Benin ikiz bekleyen arkadasim 12. De 1200 civari görmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?