2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Valla benimde transferim temmuzdaydi aslinda. O kadar hastaydım ki. Ayağa kalkamıyorum... surekli mr çekildi vs. O sırada regl oldum. Tabi o haldeyken transfer ertelenmiştir. O nedenle bu ay transfer oldum

Birde doktor arayışına gircez hayırlısı bakalım bizede başkası demişti.
Kalp atışından sonra bırakır ozaman
Evet kalp atışından sonra takip etmiyo genelde arkadaşlarına yönlendiriyolar yada riskli gebelikse ona göre öneriyolar yada sen de araştırabilirsin

Evet kalp atışından sonra takip etmiyo genelde arkadaşlarına yönlendiriyolar yada riskli gebelikse ona göre öneriyolar yada sen de araştırabilirsin
İyi biri çıkar inş karşımıza.
Devlet düşünmüyorum artık bukadar çileden sonra rahat etmeyi hakediyoruz

bende cok merak ediyorum daha o kısmı konuşamadik doktorla ama en basindan beri o oldugı icin ben o müdahele etsin isterdim acıkcasi smdi tanıyıruzda birbirmizi yeni biriyle nebilim zor olur eşimde dogum yakınımızda özel hastane var baska orda olsun diyor evede yakın bilemedm gerçwktwn bekleyince cook hayal birikiyor insanda ama sanirim enbüyük haylde kucaga alabilmek kokusunu bi icine cekmek baskasinin cıcugu ablanda olaa kardes de olsa elti görmce hermeyse kendi cocugunda ki gibi asla olmaz zaten

yaa benim pert çıktı gibi cok halsiz ve kırık hissediyorum yattım yataga uyuyamiyorumda cok fena oldum

tesekkur ederim :)
benim de AMH dusuklugum var, doktor bir kac kere toplama yapilir demisti ama "havuz" dememisti ondan sormak istedim, tesekkurler tekrar :)
Benimde farklı zamanlarda 5 tane yumurta birikti 3 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu. Amh düşüklüğünde en mantıklı yöntem bence havuz yöntemi

yaa benim pert çıktı gibi cok halsiz ve kırık hissediyorum yattım yataga uyuyamiyorumda cok fena oldum
Ben de sürekli uyur uyanık, gözüm sürekli kararıyor ve kaburgalarıma sancılar giriyor. Korkuyorum. 9 ay uzun Bi süre inşallah Bi sorun çıkmadan Bebişlerim ize kavuşuruz.

Ben naturel transfer olacağım. İlk önce sadece folik asit verdi. Transfer olacağım hafta rulid,prednol ve crinone jel kullanmaya başlayacağım. Rulid ve prednol u 4 gün kullanıp 5. Gün transferim olacak inşallah.
Canım benim için doktor naturel transfer diyordu bir fikrim yok benim bilgin varsa paylaşabilirmisin

Canım benim için doktor naturel transfer diyordu bir fikrim yok benim bilgin varsa paylaşabilirmisin
Normalde adetlerim düzenli vs olduğu için çok fazla ilaç kullanmadan doğal bir şekilde süreci takip edeceğiz dedi doktorum. Bende pko var. İlaç olarak da bu yazdıklarımı verdi sadece.

Ay kızlar uyku kuşu oldum ben resmen sabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı

Ben geceleri uyuyamıyorum sonra bayılmış gibi uyuyorum. Gündüzleri de erkenden kalkıyorum. Gun icerisindw ara ara uykulu gibi oluyorum ama genelde enerjim yujsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…