Bir kac defa yumurta toplanmasidirarkadaslar size bir uzmanlik sorum var :)
yumurta toplamada "havuz yontemi" nedir, bilginiz var midir?
Valla benimde transferim temmuzdaydi aslinda. O kadar hastaydım ki. Ayağa kalkamıyorum... surekli mr çekildi vs. O sırada regl oldum. Tabi o haldeyken transfer ertelenmiştir. O nedenle bu ay transfer oldumZaten bugün 3. Günü gribin ağır kısmı atlattım Kendimi iyi hissediyorum 3 güne Bişeyim kalmaz ki zaten 3 güne adet bile olmamış olurum belki. Ama benim doktorum çok dediğim dedik. Onun azından bişey çıkınca karşıdakini asla dinlemez çok profesyonel yaklaşıyor bu konuda
Birde doktor arayışına gircez hayırlısı bakalım bizede başkası demişti.Benim doktorum yapmıyo zaten çok yoğun öyle bir vakti de yok sadece infertiliteyle ilgileniyo
Evet kalp atışından sonra takip etmiyo genelde arkadaşlarına yönlendiriyolar yada riskli gebelikse ona göre öneriyolar yada sen de araştırabilirsinBirde doktor arayışına gircez hayırlısı bakalım bizede başkası demişti.
Kalp atışından sonra bırakır ozaman
İyi biri çıkar inş karşımıza.Evet kalp atışından sonra takip etmiyo genelde arkadaşlarına yönlendiriyolar yada riskli gebelikse ona göre öneriyolar yada sen de araştırabilirsin
Hayırlısı olsun hakkında canım benim taze transfer DiOh masallah canim darisi bize insallahh❣❣ Bana dinlendirme yapilacak ama kac ay bilmiyorum. Bakalim acelem yok hayirlisiyla olsun da,
Evet. 5 ve 2 yaslarindaSenin iki tane mi kızın var?
bende cok merak ediyorum daha o kısmı konuşamadik doktorla ama en basindan beri o oldugı icin ben o müdahele etsin isterdim acıkcasi smdi tanıyıruzda birbirmizi yeni biriyle nebilim zor olur eşimde dogum yakınımızda özel hastane var baska orda olsun diyor evede yakın bilemedmOda bişeymi eşim dinini öğrensin ahlaklı vicdanlı olsun diye düzgün bi okula bile veriyo çocuğumu:) çok bekleyince hayaller birikiyo galiba. Evet rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin
Bu tüp bebekciler gebelik takibi yapıyomu sizin gebeliğinizi aynı doktormu takip edecek
Benimde farklı zamanlarda 5 tane yumurta birikti 3 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu. Amh düşüklüğünde en mantıklı yöntem bence havuz yöntemitesekkur ederim :)
benim de AMH dusuklugum var, doktor bir kac kere toplama yapilir demisti ama "havuz" dememisti ondan sormak istedim, tesekkurler tekrar :)
Ben de sürekli uyur uyanık, gözüm sürekli kararıyor ve kaburgalarıma sancılar giriyor. Korkuyorum. 9 ay uzun Bi süre inşallah Bi sorun çıkmadan Bebişlerim ize kavuşuruz.yaa benim pert çıktı gibi cok halsiz ve kırık hissediyorum yattım yataga uyuyamiyorumda cok fena oldum
Canım benim için doktor naturel transfer diyordu bir fikrim yok benim bilgin varsa paylaşabilirmisinBen naturel transfer olacağım. İlk önce sadece folik asit verdi. Transfer olacağım hafta rulid,prednol ve crinone jel kullanmaya başlayacağım. Rulid ve prednol u 4 gün kullanıp 5. Gün transferim olacak inşallah.
Normalde adetlerim düzenli vs olduğu için çok fazla ilaç kullanmadan doğal bir şekilde süreci takip edeceğiz dedi doktorum. Bende pko var. İlaç olarak da bu yazdıklarımı verdi sadece.Canım benim için doktor naturel transfer diyordu bir fikrim yok benim bilgin varsa paylaşabilirmisin
Hımmm saol canım bende merak ediyorum bakalım nasıl olacakNormalde adetlerim düzenli vs olduğu için çok fazla ilaç kullanmadan doğal bir şekilde süreci takip edeceğiz dedi doktorum. Bende pko var. İlaç olarak da bu yazdıklarımı verdi sadece.
Rica ederim bende ilerleyen süreci merak ediyorum. İlk tedavim. Umarım güzel haberler alırız.Hımmm saol canım bende merak ediyorum bakalım nasıl olacak
Maşallah Allah bağışlasınE
Evet. 5 ve 2 yaslarinda
Omurgalarim benim de agriyor. Ama oyle cok uyku modunda degilim. Enerjim yuksek aslindaBen de sürekli uyur uyanık, gözüm sürekli kararıyor ve kaburgalarıma sancılar giriyor. Korkuyorum. 9 ay uzun Bi süre inşallah Bi sorun çıkmadan Bebişlerim ize kavuşuruz.
Ben geceleri uyuyamıyorum sonra bayılmış gibi uyuyorum. Gündüzleri de erkenden kalkıyorum. Gun icerisindw ara ara uykulu gibi oluyorum ama genelde enerjim yujsek.Ay kızlar uyku kuşu oldum ben resmensabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?